Мъри за втори път влезе през парадния вход в ШЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Мъри за втори път влезе през парадния вход в ШЛ

Мнениеот 1982 » 27 авг 2015 14:31

W84me написа:
1982 написа:А селекцията ви беше много далеч от 0 лева.

Дай да видим за кого сме платили трансферна сума или комисионна за мениджър.

Ми, примерно, Георги Петков май дойде в Левски за 400 000 долара ?! Трансферна сума, комисионните един Господ знае колко са.

Телкийски също дойде с пари от Ботев навремето .... и т.н., определено селекция за 0 лева ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 27 авг 2015 14:33

Изглежда участието в ШЛ на български отбор не е никакъв успех(независимо от резултатите), както и участието на чуждестранен отбор с български треньор. Но пък загубите на националите от Чехия с 0-6 или на други български отбори в плейофите за ШЛ пак с 0-6 е успех, както и пък отпадането от Мура, Зимбру и МТК.

Изглежда в това искат да ни убедят някои хора тук.

П.С. Българските отбори и треньори имат доста издънки - ако тръгнем да ги изреждаме е възможно да пропуснем някой. Нека се радваме на малкото успехи на българските отбори, треньори и състезатели

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 авг 2015 14:41

noi написа:Изглежда участието в ШЛ на български отбор не е никакъв успех(независимо от резултатите), както и участието на чуждестранен отбор с български треньор. Но пък загубите на националите от Чехия с 0-6 или на други български отбори в плейофите за ШЛ пак с 0-6 е успех, както и пък отпадането от Мура, Зимбру и МТК.

Не бе, успех е участие със 6 загуби от 6 мача и 1:17 голова разлика, а участие с постигнати 4 точки е неуспех, защото Разград не е бил в група с извънземния отбор на Вердер.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 авг 2015 14:52

Аз приемам разградчани да бъзикат Левски, ама хора, чиито отбори никога не са играли в "Лигата на Богатите" ... И никога няма да играят, да си правят упражнения на гърба на Левски, крайно несериозна работа, да не кажа и по-тежко определение.

С това приключвам спора в тая тема.
Ясно е, че по-голямата част от феновете, които не са от Левски, са левскимразци, и се чувстват най-щастливи, когато Левски губи.

Но точно тези хора правят Левски голям.
Щото се мразят силните и значимите.

Точно за това аз не мразя никой български Клуб.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 27 авг 2015 15:13, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 авг 2015 14:55

noi написа:Изглежда участието в ШЛ на български отбор не е никакъв успех(независимо от резултатите), както и участието на чуждестранен отбор с български треньор. Но пък загубите на националите от Чехия с 0-6 или на други български отбори в плейофите за ШЛ пак с 0-6 е успех, както и пък отпадането от Мура, Зимбру и МТК.

П.С. Българските отбори и треньори имат доста издънки - ако тръгнем да ги изреждаме е възможно да пропуснем някой. Нека се радваме на малкото успехи на българските отбори, треньори и състезатели

На мен ми се струва, че само червени и жълти отричат очевидното. :) За червените е ясно, няма какво да се коментира. Но жълтите не знам защо го правят. Може би заради това, че го изгониха, а сега той вкара в групите отбор, който падаше с 5 гола от Ботев. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 авг 2015 14:57

1982 написа:
W84me написа:

Ми, примерно, Георги Петков май дойде в Левски за 400 000 долара ?! Трансферна сума, комисионните един Господ знае колко са.

Телкийски също дойде с пари от Ботев навремето .... и т.н., определено селекция за 0 лева ...

Явно не си запознат, мерси.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 27 авг 2015 15:02

1982 написа:

Не бе, успех е участие със 6 загуби от 6 мача и 1:17 голова разлика, а участие с постигнати 4 точки е неуспех, защото Разград не е бил в група с извънземния отбор на Вердер.

Да, успех е като се има предвид с какъв отбор бяха Левски и в каква група попаднаха. Успех е, че Левски се надиграваше с тези отбор и в София имаше равно притежание на топката с Барса, нещо което трудно се постига дори от много богати отбори. И треньорите на тези отбори признаха в пресконференциите си играта на Левски. Лудогорец постигнаха повече от Левски в ШЛ факт! С много по-скъп отбор, много повече чужденци и в доста по-добра група. Дори можеше да излязат от нея, ако не бяха няколко грешки. Смешно е, та дори жалко да сравняваш онази група на Левски наречена "групата на смъртта" с тази на Лудогорец, но никой не отрича постигнатото от тях.
Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

Image

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 27 авг 2015 15:03

Браво на Мъри и подопечните му! Българските треньори рядко се котират добре и постигат успехи в чужбина.

"Парадния вход" в заглавието ми идва малко странно. За такова нещо би трябвало да си рагромил противника в двете срещи и да си показал блестяща игра. Стоилов влезе през нормалния вход в ШЛ. Дано има късмет при жребия и успее да вземе точка или повече срещу някой съперник.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 авг 2015 15:03

W84me написа:
1982 написа:
W84me написа:

Явно не си запознат, мерси.

Това са фактите, син лъжец, селекцията ви не е за 0 лева. Има и други от онзи отбор, които дойдоха срещу трансферна сума в Левски.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 27 авг 2015 15:07

Tommi написа: Може би заради това, че го изгониха, а сега той вкара в групите отбор, който падаше с 5 гола от Ботев. ;)

Е не е ли гадно. В интерес на истината не са го изгонили те (феновете)

Върни се в “Футбол - Свят”