Copa del Rey (Купата на Краля)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Copa del Rey (Купата на Краля)
Барселона са си по- силни от Атлети!
Провокаторчето Чоло няма ли да си подава оставката вече ? Осра се на всички фронтове, и играе антифутбол с отбор струващ близо 1 млрд. евро. Впрочем в един друг форум писах за бройката му нулеви сезони, които са много от 2011/2012 насам. Годините, в които е печелил трофей са 2012, 2013, 2014, 2018 и 2021. След ударното начало се вижда явен регрес. Просто се изчерпа и е време да си ходи. Иначе Ел Класико на финал ще е супер. Имаме да си връщаме за 2011 и 2014 загубените финали.
Рашка капут, Буданов салют ! 

Bog_Puyol написа:Провокаторчето Чоло няма ли да си подава оставката вече ? Осра се на всички фронтове, и играе антифутбол с отбор струващ близо 1 млрд. евро.
Не, не мисля. Ще стои и ще "провокира" още дълги години! Отбора му дори не е близо до милярд, не се прави на тъп! Оценен е на около 500 млн. Тези с милярдните отбори са Реал и Барса.
Честито на феновете на Барса.
Честито и от мен, напълно очаквах техен успех, но не мислех, че ще е толкова труден срещу несъстоятелния план и отбор на Карло Анчелоти.
Много хубав мач стана, особено второто полувреме. Което не е учудващо, с оглед на това че овчарчето Калитко си е легнал. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Честито на феновете на Барселона. Имате супер отбор с адекватен наставник и ви желая успех до края на сезона. Дано и ние се осъзнаем за повече битка догодина.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Добър мач стана, но очаквах да ги бием в редовното време. Дано тези продължения да не окажат ефект срещу Интер.