За кого ще викаме ние на финалите?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Avgusta 1916
- Контакти:
Re: За кого ще викаме ние на финалите?
Испания!
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
puhisamolevski написа:Хърватска, Холандия, Португалия
Не вярвах, че някой ще се кефи на същите отбори, на които и аз

Португалия ще са ми най-любим отбор веднага след "лалетата". Все още не са изградили стабилен колектив, но поне се гради в момента. За талант - след Испания и Германия те са с най-добрите футболисти.
От отборите с по-малки шансове ще съм за хърватите - все пак са балканджии, играят с голямо сърце и не се страхуват от големите имена в европейския футбол.
Отборите, които откровено ме дразнят са Италия, Гърция и най-вече Англия. Англичаните са толкова безкрайно надценени и надути, че е по-скоро жалко, отколкото смешно. За всяко първенство тръгват с голямата кошница, знайни и незнайни "разбирачи" ги определят като фаворит, а накрая всички знаем какво става - първият по-силен отбор, който срещнат им опъва гащите!
П.П. По-нагоре прочетох, че според някой Германия има най-много фенове в България. Според мен обаче англичаните са на първо място по този показател, просто повечето им фенове са се покрили от срам

- tornadoto_96
- Контакти:
Madridist написа:След националния на България, харесвам единствено Ла Фурия. От както се помня, че гледам футбол съм им фен.
За теб не знам, обаче аз не мога да бъда фен на национален отбор, в който 8 от титулярите са играчи на най-големия враг на любимия ми отбор. Затова съм за Португалия, Германия и Хърватска

[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]
- OldTrafford
- Контакти:
Италия,
Холандия донякъде.
Холандия донякъде.
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
Винаги съм симпатизирал на Италия,но мисля,че това ще е първенството на германците
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
tornadoto_96 написа:За теб не знам, обаче аз не мога да бъда фен на национален отбор, в който 8 от титулярите са играчи на най-големия враг на любимия ми отбор. Затова съм за Португалия, Германия и Хърватска
Така е, но когато играе Ла Фурия, никога не съм делял играчите на Барселона, Реал Мадрид, Валенсия и т.н. Всички носят едни и същи фланелки, с един и същ герб на тях, имат една обща цел - победа за Испания. Също така, една голяма част от тези играчи на каталунците, дори когато не играят за националния отбор,а за Барселона, аз лично ги уважавам и като футболисти и като хора. Шави, Иниеста, Пуйол - не виждам нормален и разумен човек на Земята, без значение на кой отбор е привърженик да каже лоша дума за тях. Разни комплексари и дребни душици не ги коментирам. Педро - също много ми харесва като играч и стил на игра. Също така не забравяй, че в настоящия отбор на Ла Фурия има и играчи на Реал Мадрид, които също имат не малък принос за успехите на тима последните години - Сан Икер, Рамос, Арбелоа, Алонсо.
Може да се каже, че от както съм станал привърженик на Реал Мадрид, горе долу, по същото време станах фен и на Ла Фурия. Субисарета, Йеро, Луис Енрике, Мориентес, РАУЛ

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Холандия, Дания, Швеция - там някъде е бъдещето на моето семейство, и разбира се бъдещата ни родина. 

Англия и Италия.
- tornadoto_96
- Контакти:
Madridist написа:tornadoto_96 написа:За теб не знам, обаче аз не мога да бъда фен на национален отбор, в който 8 от титулярите са играчи на най-големия враг на любимия ми отбор. Затова съм за Португалия, Германия и Хърватска
Така е, но когато играе Ла Фурия, никога не съм делял играчите на Барселона, Реал Мадрид, Валенсия и т.н. Всички носят едни и същи фланелки, с един и същ герб на тях, имат една обща цел - победа за Испания. Също така, една голяма част от тези играчи на каталунците, дори когато не играят за националния отбор,а за Барселона, аз лично ги уважавам и като футболисти и като хора. Шави, Иниеста, Пуйол - не виждам нормален и разумен човек на Земята, без значение на кой отбор е привърженик да каже лоша дума за тях.
Ами явно имаме различни мнения по въпроса. Нямам нищо лично към изброените от теб каталунци и също ги уважавам, но да ги подкрепям и да викам за тях не мога.

[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]
- Los Che
- Контакти:
Автора на темата La Selección de fútbol de España ще подкрепя La Furia Roja
Още на 10 Юни 2010г. в 08:12ч. съм го казал защо:
Ще си подкрепям националите на Испания не играчите на разни там Барси и Реали.
В този отбор вече има и красиви, умни и извънземни

[offtopic]Готов съм да се обзаложа, че до началото на Първенството ще излязат още поне 20 подобни теми. Ето няколко от предполагаемите заглавия:
За кого ще викате вие на финалите?
Ще пУдкрепяте ли оДбор на Европейското?
Немската машина шъ мачка.
Англия - фаворит за шампион.
Енгланд юбер алес.
Майната му на Европейското аз ще си маам сентасе .[/offtopic]
Още на 10 Юни 2010г. в 08:12ч. съм го казал защо:
2. La Furia Roja са действащи европейски шампиони и като такива са малко по-напред в залозите за световни първенци.
3. Играчите на La Selección de fútbol de España са най-скъпите , ерго са най-добри, играят втори квалификационен цикъл заедно , сеньор Боске е начело и е резонно да са най-добре подготвени.
tornadoto_96 написа:Madridist написа:След националния на България, харесвам единствено Ла Фурия. От както се помня, че гледам футбол съм им фен.
За теб не знам, обаче аз не мога да бъда фен на национален отбор, в който 8 от титулярите са играчи на най-големия враг на любимия ми отбор. Затова съм за Португалия, Германия и Хърватска
Ще си подкрепям националите на Испания не играчите на разни там Барси и Реали.
В този отбор вече има и красиви, умни и извънземни

[offtopic]Готов съм да се обзаложа, че до началото на Първенството ще излязат още поне 20 подобни теми. Ето няколко от предполагаемите заглавия:
За кого ще викате вие на финалите?
Ще пУдкрепяте ли оДбор на Европейското?
Немската машина шъ мачка.
Англия - фаворит за шампион.
Енгланд юбер алес.
Майната му на Европейското аз ще си маам сентасе .[/offtopic]
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.