За кого ще викаме ние на финалите?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Re: За кого ще викаме ние на финалите?

Мнениеот Avgusta 1916 » 16 ное 2011 20:15

Испания!
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 16 ное 2011 20:54

puhisamolevski написа:Хърватска, Холандия, Португалия :)

Не вярвах, че някой ще се кефи на същите отбори, на които и аз :mrgreen: :mrgreen: На първо място съм за Холандия - определено не са в толкова добра форма, в колкото бяха на световното, но според мен продължават да са на трето място по шансове за спечелване на титлата - след Испания и Германия.

Португалия ще са ми най-любим отбор веднага след "лалетата". Все още не са изградили стабилен колектив, но поне се гради в момента. За талант - след Испания и Германия те са с най-добрите футболисти.

От отборите с по-малки шансове ще съм за хърватите - все пак са балканджии, играят с голямо сърце и не се страхуват от големите имена в европейския футбол.

Отборите, които откровено ме дразнят са Италия, Гърция и най-вече Англия. Англичаните са толкова безкрайно надценени и надути, че е по-скоро жалко, отколкото смешно. За всяко първенство тръгват с голямата кошница, знайни и незнайни "разбирачи" ги определят като фаворит, а накрая всички знаем какво става - първият по-силен отбор, който срещнат им опъва гащите!

П.П. По-нагоре прочетох, че според някой Германия има най-много фенове в България. Според мен обаче англичаните са на първо място по този показател, просто повечето им фенове са се покрили от срам :lol:

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 16 ное 2011 21:02

Madridist написа:След националния на България, харесвам единствено Ла Фурия. От както се помня, че гледам футбол съм им фен. 8-)

За теб не знам, обаче аз не мога да бъда фен на национален отбор, в който 8 от титулярите са играчи на най-големия враг на любимия ми отбор. Затова съм за Португалия, Германия и Хърватска :)
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 16 ное 2011 21:15

Италия,
Холандия донякъде.
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 16 ное 2011 21:26

Винаги съм симпатизирал на Италия,но мисля,че това ще е първенството на германците
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 16 ное 2011 21:39

tornadoto_96 написа:За теб не знам, обаче аз не мога да бъда фен на национален отбор, в който 8 от титулярите са играчи на най-големия враг на любимия ми отбор. Затова съм за Португалия, Германия и Хърватска :)

Така е, но когато играе Ла Фурия, никога не съм делял играчите на Барселона, Реал Мадрид, Валенсия и т.н. Всички носят едни и същи фланелки, с един и същ герб на тях, имат една обща цел - победа за Испания. Също така, една голяма част от тези играчи на каталунците, дори когато не играят за националния отбор,а за Барселона, аз лично ги уважавам и като футболисти и като хора. Шави, Иниеста, Пуйол - не виждам нормален и разумен човек на Земята, без значение на кой отбор е привърженик да каже лоша дума за тях. Разни комплексари и дребни душици не ги коментирам. Педро - също много ми харесва като играч и стил на игра. Също така не забравяй, че в настоящия отбор на Ла Фурия има и играчи на Реал Мадрид, които също имат не малък принос за успехите на тима последните години - Сан Икер, Рамос, Арбелоа, Алонсо.
Може да се каже, че от както съм станал привърженик на Реал Мадрид, горе долу, по същото време станах фен и на Ла Фурия. Субисарета, Йеро, Луис Енрике, Мориентес, РАУЛ :P и т.н. Никога няма да забравя как ни отупаха през 1998 година с 6:1 и много ми беше тежко накрая, защото хем българите паднахме с много, хем и заради испанците, че тази победа беше пирова и те също отпаднаха (след цирка между Нигерия и Парагвай). Няма да забравя никога и начина по който испанците бяха несправедливо изхвърлени от световното през 2002 след два редовно отменени гола срещу домакините от Корея. Много се радвам , като гледам как през 2011 Испания е пълен доминант в националните гарнитури (естествено и в клубните с Барселона). Испания освен при мъжете, където е настоящ европейски и световен шампион, в почти всички останали възрастови групи (юноши, младежи и т.н.) е първенец ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 16 ное 2011 21:48

Холандия, Дания, Швеция - там някъде е бъдещето на моето семейство, и разбира се бъдещата ни родина. :P

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 16 ное 2011 22:11

Англия и Италия.

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 16 ное 2011 22:22

Madridist написа:
tornadoto_96 написа:За теб не знам, обаче аз не мога да бъда фен на национален отбор, в който 8 от титулярите са играчи на най-големия враг на любимия ми отбор. Затова съм за Португалия, Германия и Хърватска :)

Така е, но когато играе Ла Фурия, никога не съм делял играчите на Барселона, Реал Мадрид, Валенсия и т.н. Всички носят едни и същи фланелки, с един и същ герб на тях, имат една обща цел - победа за Испания. Също така, една голяма част от тези играчи на каталунците, дори когато не играят за националния отбор,а за Барселона, аз лично ги уважавам и като футболисти и като хора. Шави, Иниеста, Пуйол - не виждам нормален и разумен човек на Земята, без значение на кой отбор е привърженик да каже лоша дума за тях.

Ами явно имаме различни мнения по въпроса. Нямам нищо лично към изброените от теб каталунци и също ги уважавам, но да ги подкрепям и да викам за тях не мога. ;)
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 16 ное 2011 22:27

Автора на темата La Selección de fútbol de España ще подкрепя La Furia Roja
Още на 10 Юни 2010г. в 08:12ч. съм го казал защо:
2. La Furia Roja са действащи европейски шампиони и като такива са малко по-напред в залозите за световни първенци.
3. Играчите на La Selección de fútbol de España са най-скъпите , ерго са най-добри, играят втори квалификационен цикъл заедно , сеньор Боске е начело и е резонно да са най-добре подготвени.

tornadoto_96 написа:
Madridist написа:След националния на България, харесвам единствено Ла Фурия. От както се помня, че гледам футбол съм им фен. 8-)

За теб не знам, обаче аз не мога да бъда фен на национален отбор, в който 8 от титулярите са играчи на най-големия враг на любимия ми отбор. Затова съм за Португалия, Германия и Хърватска :)

Ще си подкрепям националите на Испания не играчите на разни там Барси и Реали.
В този отбор вече има и красиви, умни и извънземни
Изображение

[offtopic]Готов съм да се обзаложа, че до началото на Първенството ще излязат още поне 20 подобни теми. Ето няколко от предполагаемите заглавия:
За кого ще викате вие на финалите?
Ще пУдкрепяте ли оДбор на Европейското?
Немската машина шъ мачка.
Англия - фаворит за шампион.
Енгланд юбер алес.
Майната му на Европейското аз ще си маам сентасе .[/offtopic]
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Върни се в “Футбол - Свят”