Байерн си падат от Фалменго като пичове.
:-)
Световно клубно първенство по футбол 2025
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Световно клубно първенство по футбол 2025
Прогноза: Ботафого в компанията на 7 европейски отбора на четвъртфиналите :)
Скучна игра на Бразилски отбори,дори стадиона не могат да напълнят :(
Заслужена победа на Палмейрас, вратарят Джон спаси Ботафого от по- голяма загуба.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
-
- Контакти:
Честито на Палмейрас(Ш) ! Знам че имат поне 1 фен в България, който пише у форумО. 
В другия мач, дербито на вечерта. Бенфика играе нахъсано точно като южноамериканските тимове, даже почти не ги различавам по стил на игра от бразилските например. Фактът че биха Байерн е показателен. Очаквам тежка вечер за Челси.

В другия мач, дербито на вечерта. Бенфика играе нахъсано точно като южноамериканските тимове, даже почти не ги различавам по стил на игра от бразилските например. Фактът че биха Байерн е показателен. Очаквам тежка вечер за Челси.

Барса и Лудогорец, але, алеее... 

Бахти умрелия правилник, гърми някъде на 20 мили от стадиона и прекъсват мача за два часа. Тия грешници и те един път минаха центъра и с леко съдийско намигване се докопаха до продължения.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Скандално.
Биха ли прекъснали техен мач в техен псевдоспорт в последната минута. Изродена работа.
Биха ли прекъснали техен мач в техен псевдоспорт в последната минута. Изродена работа.
NOMER14 написа:Скандално.
По принцип да, в интерес на истината. Много ги е страх от тия гръмотевични бури на открити пространства. Снощи наистина се ядосах, защото на стадиона дори и не заваля за времето, което беше нужно да се доиграе мачът. Но пък и съм виждал на живо как от ясно небе идва гръмотевична буря за около десетина минути, не особено далеч от Шарлът по американските стандарти и буквално същия климат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Поне една изненада да има в следващите 5 мача Европа- Не Европа ще съм много доволен. Освен на Флуминензе и Фламенго да се надявам.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Аз пък дотук въобще не съм впечатлен от не европейските отбори, за да симпатизирам на някой от тях. Доста архаичен и бавен футбол..