За кого ще викаме ние на финалите?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: За кого ще викаме ние на финалите?

Мнениеот niki87 » 16 ное 2011 17:46

Captain Stottlemeyer написа:Лично аз съм привърженик на отбора на Германия и изобщо на немската култура и немския начин на живот още от ученическата скамейка, защото съм немски възпитаник. ;) Отделно от това, винаги съм се възхищавал на волята за победа на германските футболисти. Точно заради това, един от най-щастливите мигове в живота ми беше нашата победа в САЩ, когато Пеневата чета прекърши Бундестима. :)

По-добре не мога да го кажа! Капитане, уникална беше и победата ни година по-късно с 3:2 :)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 16 ное 2011 17:48

ENTOMBED написа:
Blagoy написа:
Labros написа:Трето поредно европейско ще подкрепям Гърция.

Чакай малко, връщам лентата три европейски първенства назад и първото излиза, че е Евро 2004. Та ние участвахме там, бе пич! Пак ли беше за Гърция? :shock:

България участва и на ЕВРО 96, но аз гледах мачовете само на Германия и бях твърдо за тях.

Аре заминавай за Германия тогава бе!!! :evil: :evil:

Ебати курвенския народ сме!! :evil: :evil:
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 ное 2011 17:49

Viktor4o_Rs написа:Не знам дали ще се съгласите с мен, но смятам, че Европейското първенство предлага много по-класен футбол от Световното, защото просто няма пълнежи и случайно попаднали аутсайдери от екзотични държави, които са победили още по-слаби такива, за да се класират. Мачовете са доста по-равностойни и рядко има големи разлики в резултатите (освен ако не играем срещу Швеция :lol: :lol: :lol: ).
Смятам, че ще е простотия да направят Европейското от 24 отбора, така ще се намали много класата на турнира, на пратика това са половината европейски държави :roll:

Абе добре е, че увеличиха участниците от следващото европейско.
Като се замислим, дори и сега отлични отбори останаха аут от първенството ...
Сърбия, Босна, Турция ... Дори Черна гора, Норвегия, Словакия ...

Мен по-принцип ме радват и колоритните състави ...
Една Латвия на Европейското в Португалия направи много добро и приятно впечатление ... ;)
Пък и в крайна сметка, футбола е за всички, не само за силните и богатите ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 16 ное 2011 18:02

Холандия,Русия,Англия и Ейре. ;)

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 16 ное 2011 18:10

Майната им на всичките, като не е България - какво ме интересуват?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 16 ное 2011 18:14

[offtopic]Гледате от 20+ години футбол и все пак харесвате и симпатизирате, някои дори са фенове на чужди отбори. Тези, които гледат футбол от 2-3 години са масово от чужди отбори (топ първенствата естествено) и хич не се интересуват от нашите отбори, да не говорим за националният. Разбирам да живеете в чужбина и посещавате често мачове на любимият си отбор - ок, но определено не разбирам хора, които не само, че са далеч от стадиона на уж любимият си отбор, ами не знаят езика на съответната страна, песни на отбора и т.н. Повечето ми приятели са големи фенове на Италия, те знаят повече за този национален отбор, отколкото повечето италианци, а най-странно ми е, когато започнат да ми обясняват евентуални схеми, играчи и т.н. Поне аз не разбирам точно този тип фенове, но и не ги обвинявам в нищо, това си е право на личен избор.
Нека не изместваме темата, няма смисъл да започваме спор.[/offtopic]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 16 ное 2011 18:18

Добре де по тази логика аз като любител на хокея трябва да гледам нашите хокеисти ли ? И да се откажа от НХЛ ? И аз се дразня с това, че има някаква мания по чужди нац. отбори,но за клубните е съвсем нормално. ;)

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 16 ное 2011 18:19

Не виждам какво лошо има да участват повече отбори ? Повече мачове, повече футбол, също и по-голям шанс за нашите да се класират. А екзотичните отбори никой не ви задължава да ги гледате ;) А тази "подкрепа" и привързаност към чуждите отбори е смешна - всеки има симпатии към определени отбори, но повечето "фенове" ги подкрепят с бира в ръка пред ТВ и не са виждали и 1 техен футболист на живо (освен когато идват в България - веднъж годишно, а големите "фенове" на Челси и Ман Ю които посрещнаха англичаните с британски знамена в ръка и ги гониха из летището в отчаян опит да си вземат автограф ги оставям без коментар, само ще им кажа едно голямо БРАВО за добрия цирк който спретнаха). Няма да се разпадне България като се филмираш във форума колко голям "фен" си на Германия и като се хвалиш от колко години ги "подкрепяш" и особено като се обясняваш, че не си глорихънтър защото германците не са печелили титла от 1996, но ще станеш за смях на останалите особено с изказвания от сорта на
Labros написа:Трето поредно европейско ще подкрепям Гърция.

:lol: :lol: :lol:
Накрая оставам с впечатление, че 95 % от пишещите тук не знаят какво означава подкрепа.
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 ное 2011 18:29

niki87 написа:
Captain Stottlemeyer написа:Лично аз съм привърженик на отбора на Германия и изобщо на немската култура и немския начин на живот още от ученическата скамейка, защото съм немски възпитаник. ;) Отделно от това, винаги съм се възхищавал на волята за победа на германските футболисти. Точно заради това, един от най-щастливите мигове в живота ми беше нашата победа в САЩ, когато Пеневата чета прекърши Бундестима. :)

По-добре не мога да го кажа! Капитане, уникална беше и победата ни година по-късно с 3:2 :)

Разбира се, от 0:2 до 3:2 срещу отбора - трикратен световен шампион! :) Преди малко си пуснах и изгледах отново един видеоклип с моменти от тази паметна победа: препълнения "Васил Левски", нашите момчета, които надиграха германците, доволния Стратег, щастливите гласове на коментаторите в края на мача...... Минало незабравимо и уви, невъзвратимо.... :(
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 ное 2011 18:36

За Испания :)

Barcelona - Mes que un club

Върни се в “Футбол - Свят”