Шампионска лига (сезон 2024/2025)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2024/2025)

Мнениеот miro_rz » 01 юни 2025 13:58

miro_rz написа:Ще има 7 наръгани, 22 коли запалени, 17 магазина разбити и 78 запалени и обърнати контейнери. Париж няма да спи!

Тц, двама загинали!

https://gong.bg/football-sviat/shampion ... mki-844826
Изображение

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 01 юни 2025 14:29

Честито на ПСЖ! Фен съм на Интер от 98, но такова разпиляване да правят на любимия ми отбор за пръв път виждам. Все едно не бяха на себе си..
След втория гол знаех че мача приключи, защото нямахме отговор как да се противопоставим.
Както се казва за без пари толкова, когато започнем и ние да купуваме футболисти за 50-60млн, може и нещата да се променят, дотогава резултатът ще е такъв.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 юни 2025 10:54

durex написа:Честито на ПСЖ! Фен съм на Интер от 98, но такова разпиляване да правят на любимия ми отбор за пръв път виждам. Все едно не бяха на себе си..
След втория гол знаех че мача приключи, защото нямахме отговор как да се противопоставим.
Както се казва за без пари толкова, когато започнем и ние да купуваме футболисти за 50-60млн, може и нещата да се променят, дотогава резултатът ще е такъв.

Абе не е за първи път, 0-6 от Милан 2001ва беше по-грозно :lol:
Но си прав, със сигурност е в топ 5 оттогава

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 юни 2025 11:02

Джани Командини :lol:

Не мога да крия, че съм доволен от финала, но и донякъде съчувствам на братчедите. Два финала за 3 години е много кофти да загубиш.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 02 юни 2025 11:12

wolf написа:
durex написа:Честито на ПСЖ! Фен съм на Интер от 98, но такова разпиляване да правят на любимия ми отбор за пръв път виждам. Все едно не бяха на себе си..

Абе не е за първи път, 0-6 от Милан 2001ва беше по-грозно :lol:
Но си прав, със сигурност е в топ 5 оттогава

Говоря за Европа и въпреки всичко и тогава си имахме футболните достойнства,а сега просто гледахме само другия отбор как играе.
Превърнахе се в "Щастлива звезда"за отборите които печелят за първи път Требъл, то не беше Селтик, Аякс, Сити и сега ПСЖ...

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 02 юни 2025 12:34

rhaegar написа:Джани Командини :lol:

Не мога да крия, че съм доволен от финала, но и донякъде съчувствам на братчедите. Два финала за 3 години е много кофти да загубиш.

Вече видяно :lol: Пепинчо два пъти ни касира с ниския дето бутна голче с глава на Едвин :lol:

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 02 юни 2025 14:12

Псж разкараха "големите" Меси, Неймар и Мбапе и спечелиха лигата. Случаенос - не мисля :mrgreen:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 02 юни 2025 18:19

Все пак адмирации, че и без подобни средства и гръмки трансфери, стигнахте 2 финала в ШЛ за 3 сезона. И то в такава конкуренция като сегашната. ПСЖ просто превключиха не на друга предавка, а на съвсем различен мотор сякаш, след обрата срещу Сити. И като се сетя, че бяхме на едни по-адекватни изпълнители на дузпи разстояние от това да ги отстраним... Или пък на едно-единствено голче насред Анфийлд за 120 минути игра... :oops: Като цяло най-категорично заслужилия шампион с оглед на елиминациите, като може би само гостуването на Вила им беше леко криво. От требъла на Барселона насам, само трофея на Сити е толкова безапелационен като този на ПСЖ. Чаршафите превзеха футбола, окончателно. Вече съм видял наистина всичко в тая игра. :lol:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 02 юни 2025 22:25

Предполагам съм единственият тук, за когото тази победа на ПСЖ във финала бе по-специална. Никога не съм съжалявал за загубата от Байерн през 2020 г., винаги съм мислил, че щеше да бъде тъжно парижани да спечелят ШЛ пред празни трибуни. Този трофей е за всички техни истински фенове, които изстрадаха толкова много през годините (въобще не говоря за отпаданията в ШЛ при катарците, ремонтадата и т.н.) Говоря най-вече за периода 2000-2010 г., когато клубът бе раздиран всекидневно от всякакви проблеми на и извън терена: в това число и предателства от водещи футболисти; срамни класирания в Лига 1, гарнирани с липса на значими евроучастия за да се стигне и до двете години поред, в които ПСЖ бе на крачка от изпадане; десетки случаи на сблъсъци между техните фенове, които доведоха и до два смъртни случая. За капак и ръководството на клуба, което съвместно с френското правителство прие абсурден план за закриването на всички фен групи на ПСЖ от трибуните Булон и Отьой, повечето от които с десетилетия история...

Все още не мога да осмисля какво сториха Луис Енрике и щаба му. Те изградиха този отбор със силно ограничен състав от 21-22 футболисти, включително и трайно контузените Кимпембе и Люка Ернандес. Единственият чист нападател Гонсало Рамош се контузи в началото на сезона и отсъстваше до средата на ноември, а на десния бек Хакими не разполагаше със заместник дори и на ниво Лига 1. Всички отбелязаха ниската средна възраст на отбора, в сравнение със състава на Интер, ПСЖ разполагаше с едва 2-3 играча, които имаха някъкъв опит във финали на международно клубно или национално ниво. Уникална физическа и тактическа подготовка на фона на предишните сезони при катарците. Поливалентност и преса от всеки един полеви играч, отделно нямаше и помен от контузения Неймар през февруари или Верати, за когото всеки фен на ПСЖ палеше свещ да издържи физически 60 минути във важните мачове за да има някакво подобие на халфова линия. Какво да кажем за пълната метаморфоза при Дембеле, който освен, че забрави честите контузии, заигра на всичко постове в атаката и пресираше като ненормален за разлика от една примадона, която си тръгна през миналото лято. Дори и хуления до преди 6 месеца Донарума се превърна в стълб за отбора. Достатъчно се изговори за колектива, липсата на звезди и токсични футболисти плюс следваната докрай философия от страна на Луис Енрике. За тежкия жребий в ШЛ и класирането напред през иглени уши също. Колкото и подценявана да е френската Лига 1, още там се видя, че ПСЖ прави невероятен сезон, недопускайки поражение до последните кръгове.

Шапки долу и пред Луис Кампос! В последните 3 сезона ПСЖ успя да се освободи от 2 дузини наемници с огромни заплати плюс скъпоплатените диви, които имаха почти нулев принос за отбора. Бяха привлечени редица млади и качествени попълнения, а трансферните несполуки от рода на Коло Муани, Екитике, Угарте, Асенсио, Шкриняр и др. биваха разкарвани на момента.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 03 юни 2025 00:00

Луиш Кампош (както би трябвало да е името му на португалски) е истинският архитект на този успех на ПСЖ. Припомням, че той стои и зад титлата на Лил във Франция от преди няколко години. ;) Катарската ера на ПСЖ пострада безкрайно много от назначаването на Леонардо за спортен директор още от началото на проекта, защото бразилецът видя шанс с парите на арабите да пресъздаде Милан на Берлускони (който в интерес на истината е първият истински шугър дади клуб, много преди ерата на Галактикосите на Перес в Мадрид, например), само че още по-лъскав и бутиков. Ако ПСЖ бяха задържали Карло Анчелоти след първата им домашна титла, може би тази визия на Леонардо можеше и да е успешна. В моментът, когато Анчелоти пое към Реал, нещата отидоха у канала. Изборът на треньори след това и абсолютно сбърканата и непоследователна политика при трансферите обясняват защо трябваше да чакат цели 15 години до първата Шампионска лига ;)
Изображение

Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”