miro_rz написа:Ще има 7 наръгани, 22 коли запалени, 17 магазина разбити и 78 запалени и обърнати контейнери. Париж няма да спи!
Тц, двама загинали!
https://gong.bg/football-sviat/shampion ... mki-844826
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
miro_rz написа:Ще има 7 наръгани, 22 коли запалени, 17 магазина разбити и 78 запалени и обърнати контейнери. Париж няма да спи!
durex написа:Честито на ПСЖ! Фен съм на Интер от 98, но такова разпиляване да правят на любимия ми отбор за пръв път виждам. Все едно не бяха на себе си..
След втория гол знаех че мача приключи, защото нямахме отговор как да се противопоставим.
Както се казва за без пари толкова, когато започнем и ние да купуваме футболисти за 50-60млн, може и нещата да се променят, дотогава резултатът ще е такъв.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
wolf написа:durex написа:Честито на ПСЖ! Фен съм на Интер от 98, но такова разпиляване да правят на любимия ми отбор за пръв път виждам. Все едно не бяха на себе си..
След втория гол знаех че мача приключи, защото нямахме отговор как да се противопоставим.
Както се казва за без пари толкова, когато започнем и ние да купуваме футболисти за 50-60млн, може и нещата да се променят, дотогава резултатът ще е такъв.
Абе не е за първи път, 0-6 от Милан 2001ва беше по-грозно :lol:
Но си прав, със сигурност е в топ 5 оттогава
rhaegar написа:Джани Командини :lol:
Не мога да крия, че съм доволен от финала, но и донякъде съчувствам на братчедите. Два финала за 3 години е много кофти да загубиш.
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
durex написа:Честито на ПСЖ! Фен съм на Интер от 98, но такова разпиляване да правят на любимия ми отбор за пръв път виждам. Все едно не бяха на себе си..
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта