На какво се дължат изненадващите резултати в Англия ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: На какво се дължат изненадващите резултати в Англия ?
Къде е тоя без-ник, където беше сигурен, че Челси няма да победят днес 

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Къде е тоя без-ник, където беше сигурен, че Челси няма да победят днес
Tи вчера не искаше ли да му се извиняваме след загубата на Сити?!

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Този кръг беше ред на Арсенал.
Голяма драма, голямо нещо! 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Този кръг беше ред на Арсенал.Голяма драма, голямо нещо!
Глупава работа е да играеш по празниците. Хората им е кеф да разпуснат, тия ми играят на 31-ви, 1-и, 2-и... Че и мачове през 2-3 дена. Тъпичко си е.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
После защо Англия няма успех на Европейското и Световно. Като дойде юни юли не знаят къде се намират.
Днес беше ред на "Арсенал". Много правилно отбелязано. И после говорете, че евреите, американците, които са същи евреи, руснаците, арабите, пакистанците правели честно първенство. Смях в залата!
"Арсенал" толкова се овътриха преди години с "Емирейтс", че всячески се опитват да си изчистят въпросния дълг. А това, че няма трофеи, на кого му пука. Те - феновете им - и без това са заблудени по света и вярват, че французинът уж учил отборите си заради играта. Чемпиъншип!
Помните ли последният голям треньор на "артилеристите" Джордж Греъм? Ето това се нарича треньор.
"Арсенал" толкова се овътриха преди години с "Емирейтс", че всячески се опитват да си изчистят въпросния дълг. А това, че няма трофеи, на кого му пука. Те - феновете им - и без това са заблудени по света и вярват, че французинът уж учил отборите си заради играта. Чемпиъншип!
Помните ли последният голям треньор на "артилеристите" Джордж Греъм? Ето това се нарича треньор.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
MuFc1878 написа:После защо Англия няма успех на Европейското и Световно. Като дойде юни юли не знаят къде се намират.
Те никога не са знаели къде се намират. "Арсенал" ако бяха миналият сезон конкурент за титлата, щяха да я спечелят. Вън "Арсенал" от футбола!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Тук определено има луди !
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
fcb_bg написа:pomiqrat написа:Къде е тоя без-ник, където беше сигурен, че Челси няма да победят днес
Tи вчера не искаше ли да му се извиняваме след загубата на Сити?!

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
MuFc1878 написа:После защо Англия няма успех на Европейското и Световно. Като дойде юни юли не знаят къде се намират.
Че те пък щото останаха англичани да играят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага