Този триумф на Тотнъм съсипа тотално сезона на Манчестър Юнайтед, който записа огромен брой загуби.
Кейн и шпорите ще помнят с огромно удоволствие 2025 г. ;)
Лига Европа (сезон 2024/2025)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лига Европа (сезон 2024/2025)
Той Анджето вероятно няма да остане треньор на Тотнъм, въпреки победата. Интересно е дали Юнайтед ще оставят Аморим?! Трагичен сезон за тях, без евротурнири, на унизително място в класирането във Висшата лига..

Иначе тоя Хойлунд е голямо дърво, големи претенции, чупки и стойки, ма в играта никакъв го няма, освен във волейболната :D
Сравнен с него, Нико Джаксън изглежда като супер-звезда :D
Сравнен с него, Нико Джаксън изглежда като супер-звезда :D
CHELSEA
Все съм гледал финали, част от тях доста тъпи са били, ама тоя бие всичко.
Честито все пак на картофчетата, мисля че заслужено взимат тенеке.
Честито все пак на картофчетата, мисля че заслужено взимат тенеке.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

CSKA69 написа:Той Анджето вероятно няма да остане треньор на Тотнъм, въпреки победата. Интересно е дали Юнайтед ще оставят Аморим?! Трагичен сезон за тях, без евротурнири, на унизително място в класирането във Висшата лига..
Лично за мен ще е чутовна глупост да бъде уволнен след случилото се. Но си спомням как уволниха Моуриньо преди един финал :D
По Нова година да го бяха уволнили, имаше логика, но сега ще е наистина безумие, човекът си заслужи да си изкара кампанията в ШЛ. Вече ако сам напусне е друга тема :D
CHELSEA
Честита купа на Тотнъм.
Ще си позволя да допълня, че качеството на срещата беше потресаващо, вярно че на финал се играе различно, но този беше мъка за гледане :(
Спасяването на сезона :)

Ще си позволя да допълня, че качеството на срещата беше потресаващо, вярно че на финал се играе различно, но този беше мъка за гледане :(
Спасяването на сезона :)

Тотнъм повече на финал не.... Участваха в най-скучният финал в историята на ШЛ(2019 с Пул) може би най-скучният мач, който съм гледал в живота си.... И сега в най-скучният финал в ЛЕ :roll: :evil: :evil: :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

CSKA69 написа:Той Анджето вероятно няма да остане треньор на Тотнъм, въпреки победата. Интересно е дали Юнайтед ще оставят Аморим?! Трагичен сезон за тях, без евротурнири, на унизително място в класирането във Висшата лига..
Има какво още да се желае
Честито на феновете на най-кавалският отбор нищо не спечелил.Е, вече имат купа, но са си пак такива.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
Аз пък не гледах мача, но нищо не съм изпуснал. Радвам се за комшиите.