Както казах,всеки има право на мнение. На мен английското първенство не ми е най-интересно, по-интересни са ми испанското и Бундеслигата.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Viktor4o_Rs написа:А в Англия колко тима са вземали титлата през изминалите 10-11 години - Манчестър Ю, Арсенал и ЧелсиДвуполюсният модел в Испания стана преди 5-6 години, преди това и Валенсия беше шампион през 2004 г., и Ла коруня през 2000-та
![]()
Както казах,всеки има право на мнение. На мен английското първенство не ми е най-интересно, по-интересни са ми испанското и Бундеслигата.
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
PIMP написа:Viktor4o_Rs написа:А в Англия колко тима са вземали титлата през изминалите 10-11 години - Манчестър Ю, Арсенал и ЧелсиДвуполюсният модел в Испания стана преди 5-6 години, преди това и Валенсия беше шампион през 2004 г., и Ла коруня през 2000-та
![]()
Това колко отбора са ставали шампиони също няма значение за класата на отборите в първенството.
Viktor4o_Rs написа:А в Англия колко тима са вземали титлата през изминалите 10-11 години - Манчестър Ю, Арсенал и ЧелсиДвуполюсният модел в Испания стана преди 5-6 години, преди това и Валенсия беше шампион през 2004 г., и Ла коруня през 2000-та
![]()
Viktor4o_Rs написа:Е кое има значение за класата, изпраните пари на арабски шейхове, руски олигарси и американци лиИ Барса, и Реал са по-силни от английските отбори, испанският национален е по-силен от английския такъв (въпреки резултата от контролата), испанските отбори имат повече успехи от английските в евротурнирите през последните години
Все факти
Viktor4o_Rs написа:Вижте, може и да спорим до утреВсеки си има свое мнение и другият няма да му го промени, аз казах кое първенство харесвам повече, вие също
Така че е безсмислено
PIMP написа:Viktor4o_Rs написа:Вижте, може и да спорим до утреВсеки си има свое мнение и другият няма да му го промени, аз казах кое първенство харесвам повече, вие също
Така че е безсмислено
Това е най-правилното което може да се каже по темата
Alexx написа:Барса имат над 31 титли, а Реал 31
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта