miroxp написа:Кировец написа:miroxp написа:Аз мога да разбера всички, които не харесват или направо мразят Барбуков, както и причините за това. Но наистина не проумявам, какви биха били мотивите на всички тези,които го защитават така страстно? Или всички тези от втората група просто биха искали да са на негово място (защото и те като Барбуков имат същата философия за света) и с минимален или никакъв талант, пълно скатаване и никакво усилие да заработят няколко милиона за пенсия докато животът си минава ей така, като фон на някакъв патологичен вътрешен мързел и мардащина, служещи единствено и само за извинение от рода на "аз съм естет...трябват ми 15 минути да помисля откъде да ритна топката артистично... вие не ме разбирате...отивам да рисувам облаци..." Това го разбирам. Но футболни аргументи няма никакви. Некадърници като него да ги ринеш...
Миро - има клипчета - Бербатов голове и умения в МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД, Леверкузен ,Тотнъм, Монако, Фулъм - голмайстор на Висшата лига, ти си пиши... И тук очевидно не става въпрос за омраза, а за футболна инвалидност. Не струваш....
Възможно е да съм се "повредил" от много гледане например как Любо Пенев сам бие Реал Мадрид с три гола или как Ицо Стоичков размазва всички на Световно...или как Шави е напрвил единствения си грешен пас някъде през 1995...или как Искренов с финтовете си праща всички пред телевизора в тъч...от толкова много истински и големи таланти през годините, постигнали всичко играейки там долу на терена е напълно възможно да съм пропуснал някои от безличните зрители от първия ред...
Защитават го фенове на ЦСКА и Пирин. Почти всички други, общо взето, го недолюбват.