Коло Туре - удря два пъти Хуан Мата
Компани - влиза с двата крака
Балотели - иска да довърши противника, като му стъпи с ЖЕЛЕЗНИ ботони върху главата
Този отбор или по-точно играчите в него си помислиха, че всичко вече им е позволено. Време е да се предприемат мерки. Малко му е 4 мача - това е заплаха за живота, добре, че не му стъпи на главата.
Наказаха Супер Марио за 4 мача !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- KategorieC
- Контакти:
Re: Наказаха Супер Марио за 4 мача !
Първо- не съм фен на англисйкият футбол и на нито един клуб от ВЛ!
2- Наказанието на Компани бе смехотворно, също като това на онова момченце от Евертън в мача срещу Ливърпул. Съдиите в Англия са доста своенравни,а и с доста грешни отсъждания в последните години.
3- Мисля си ,че Балотели не го направи нарочно,но е факт,че има удар. 4 мача е много,2 биха били добре.
2- Наказанието на Компани бе смехотворно, също като това на онова момченце от Евертън в мача срещу Ливърпул. Съдиите в Англия са доста своенравни,а и с доста грешни отсъждания в последните години.
3- Мисля си ,че Балотели не го направи нарочно,но е факт,че има удар. 4 мача е много,2 биха били добре.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
t0bl3ro_bg написа:Коло Туре - удря два пъти Хуан Мата
Компани - влиза с двата крака
Балотели - иска да довърши противника, като му стъпи с ЖЕЛЕЗНИ ботони върху главата
Този отбор или по-точно играчите в него си помислиха, че всичко вече им е позволено. Време е да се предприемат мерки. Малко му е 4 мача - това е заплаха за живота, добре, че не му стъпи на главата.
Всички ЖЕЛЕЗНИ бутони са направени от АЛЮМЕНИИ!
AnalBreaker написа:Най-големия тъпак сред футболистите и на-слабия футболист сред тъпците
хахаха комплексарче

[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
Поредната простотия в абсолютно дирижирания английски футбол!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Напълно заслужено наказание.
Но лично според мен като са тръгнали да наказват трябваше да накажат и Евра за влизане с двата крака в гръб на противника за което получи само жълт картон.
Освен това ми се губи логиката на тези наказания.За не доказано наричане на един играч негър 8 мача наказание, за умишлено ритане по главата при спряна игра само 4.
Просто без коментар
Но лично според мен като са тръгнали да наказват трябваше да накажат и Евра за влизане с двата крака в гръб на противника за което получи само жълт картон.
Освен това ми се губи логиката на тези наказания.За не доказано наричане на един играч негър 8 мача наказание, за умишлено ритане по главата при спряна игра само 4.
Просто без коментар
Около два часа в студиото на Sky Sport въртяха на запис тази ситуация. Това новоизлюпило се коментаторче Невил , като го знам какви ги вършеше заедно с новозвърналия се Скоулс-съдиста. Всичките беди на отборите доидоха от МЮ и техните марионетки съдиите. Суарес го изкараха расист , Балотели -4 мача.Ливерпул потъна , сега им пречи МС.
- milan199440barca
- Контакти:
Според мен, Балотели не рита умишлено падналия футболист и наказанието е несправедливо. Вярно, че е с особен характер и изразява "бурно" радостта си след вкаран гол, но е много талантлив футболист. Ако можех да избирам кой играч от Манчестър (Сити) да дойде в Милан, щях да предпочета него вместо Тевес. Балотели е като Гаскойн, fu*king amazing 

Последна промяна от milan199440barca на 24 яну 2012 11:25, променено общо 2 пъти.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
Пичове, опитайте се да гледате реално на нещата. От къде сте толкова сигурни, че го рита умишлено? Абсолютно възможно е да го е направил без да иска. ОК, да приемем, че е нарочно. Хубаво, наказват го. Някой твърдеше, че въпреки това един вид се помага на Сити, защото той вкарал победния гол. Е какво да направят, да преиграят мача от 70 (или там която беше) минута и Балотели да е извън игра ли? Еми то по тая логика сигурно във всеки един мач има подобни моменти, всичките ли да се играят наново?
Само Левски!
Аз също съм на мнение, че наказанието на Суарез обслужва чужди интереси но със сигурност не са тези на Манчестър просто разликата в точките между двата отбора още тогава беше голяма.Наказанието на Суарез по скоро помага на Челси и Арсенал в борбата за място в ШЛ.