Наполи-Челси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Наполи-Челси
Направете тема и за мача Челси- Ман Юнайтед през 2015 година
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
AnalBreaker написа:Направете тема и за мача Челси- Ман Юнайтед през 2015 година
Базел трябва да ми даде разрешение
AnalBreaker написа:Направете тема и за мача Челси- Ман Юнайтед през 2015 година
Някой май гледа в чуждия двор?! Воайори им викат...
Едва ли ще има човек, който не е фен на Челси, да подкрепя лондончани......на кой му се гледа трагичната игра на сините от Лондон....бавни като слонове.....айде наполитанци 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

kingofpop написа:Едва ли ще има човек, който не е фен на Челси, да подкрепя лондончани......на кой му се гледа трагичната игра на сините от Лондон....бавни като слонове.....айде наполитанци

[offtopic]Напълно разбираемо е,че предпочитате Наполи да продължи напред,ама споко и вашия ред ще дойде

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
yasen написа:AnalBreaker написа:Направете тема и за мача Челси- Ман Юнайтед през 2015 година
Някой май гледа в чуждия двор?! Воайори им викат...
...иначе трябва да гледа пред гаража в махалата

[offtopic]Сега ми се е паднало да бъзикам феновете на МЮ

Глупости. Точно Барса в момента са в позицията да не се страхуват от никого. И феновете им, макар и с не малко глупци и обикновени фигуранти в редиците си, разбират това.
Нашите трябва много да подобрят играта си до момента, в който срещнат Наполи. Жалко, че точно ние ще имаме възможността да се разправим с този тъй симпатичен за мен отбор.
Нашите трябва много да подобрят играта си до момента, в който срещнат Наполи. Жалко, че точно ние ще имаме възможността да се разправим с този тъй симпатичен за мен отбор.
"John Terry is the captain of all team captains, he was born with the captain's armband on his arm." - Carlo Ancelotti.
CFC написа:Глупости. Точно Барса в момента са в позицията да не се страхуват от никого. И феновете им, макар и с не малко глупци и обикновени фигуранти в редиците си, разбират това.
Братле,винаги е по-изгодно да си в позицията на аутсайдер за който и да е двубой

[offtopic]Личното ми мнение е,че това са отборите на Милан,Реал,Байерн и Челси

Последна промяна от CTAHKO на 16 дек 2011 15:09, променено общо 1 път.
CTAHKO написа:kingofpop написа:Едва ли ще има човек, който не е фен на Челси, да подкрепя лондончани......на кой му се гледа трагичната игра на сините от Лондон....бавни като слонове.....айде наполитанци
![]()
![]()
![]()
[offtopic]Напълно разбираемо е,че предпочитате Наполи да продължи напред,ама споко и вашия ред ще дойде[/offtopic]
хахаха.......дано редът ни дойде по-бързо да ви напълним гьона с голове

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- Локомотив1926
- Контакти:
A/N/C написа:3:0 ( Cavani , Hamsik , Inler)
4:0 Кавани , Хамшик , Инлер , Лавеци