Frankie Lampard написа:Аз бия я дал на Шави, иначе победителят е ясен - Меси...
Абсолютно съгласен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Frankie Lampard написа:Аз бия я дал на Шави, иначе победителят е ясен - Меси...
Thsmith написа:Много ми е интересно какво правят играчи като Абидал и Алексис Санчес, Ди натале и етк в номинациите
LoVeGeRi написа:Много ми е интересно, как ще получи Меси златната топка..Роналдо завърши сезона с 40 попадения и изпревари легендите Уго Санчес и Телмо Сараонандия – Сара в Испания. Головете като цяло са 53, а на Меси са 52 гола, Което ще рече , че Роналдо е Голмайстор и в Европа. Писна ми да гледам нагласени работи... Също така , как има толкова много играчи на Бейерн , като миналият сезон бяха пълна дупка , а няма играчи на Борусия Дортмунд... Това още един път доказва тезата ми , че всичко тука е "ПУНТА МАРА" и сега дори и Баба Илийка от Долни Воден да вземе Златната топка няма да се учудя![]()
![]()
LoVeGeRi написа:Много ми е интересно, как ще получи Меси златната топка..Роналдо завърши сезона с 40 попадения и изпревари легендите Уго Санчес и Телмо Сараонандия – Сара в Испания. Головете като цяло са 53, а на Меси са 52 гола, Което ще рече , че Роналдо е Голмайстор и в Европа. Писна ми да гледам нагласени работи... Също така , как има толкова много играчи на Бейерн , като миналият сезон бяха пълна дупка , а няма играчи на Борусия Дортмунд... Това още един път доказва тезата ми , че всичко тука е "ПУНТА МАРА" и сега дори и Баба Илийка от Долни Воден да вземе Златната топка няма да се учудя![]()
![]()
mtaraduda написа:LoVeGeRi написа:Много ми е интересно, как ще получи Меси златната топка..Роналдо завърши сезона с 40 попадения и изпревари легендите Уго Санчес и Телмо Сараонандия – Сара в Испания. Головете като цяло са 53, а на Меси са 52 гола, Което ще рече , че Роналдо е Голмайстор и в Европа. Писна ми да гледам нагласени работи... Също така , как има толкова много играчи на Бейерн , като миналият сезон бяха пълна дупка , а няма играчи на Борусия Дортмунд... Това още един път доказва тезата ми , че всичко тука е "ПУНТА МАРА" и сега дори и Баба Илийка от Долни Воден да вземе Златната топка няма да се учудя![]()
![]()
И за това Роналдо взе златната обувка, а Меси, който спечели ШЛ, титлата и суперкупата на Европа ще спечели златната топка
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта