“Ястребово око” във Висшата лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: “Ястребово око” във Висшата лига

Мнениеот Alexx » 20 юли 2011 15:14

Я кажи как се разваля спорта ? Кажи не се ли разваля спорта когато има уговорки и подпирания на дадени отбори ? Виж си подписа и сам ще си отговориш на въпросите .... Защото с технологии няма да има грешки и няма да има уговорки и подпирания ! Да не говорим,че например във волейбола България бе порязана много пъти когато топката бе на линията но свиреха аут за нашите ,а за противниците ни бе обратното... А спортчетата хокей и тенис имат огрома маса фенове да не говорим, че получават много повече пари от футболистите.

Пак ще ти пожелая - Левски да изгуби мач в който е вкарал гол, но е отменен, защото съдията не е видял че е влязъл,след това да изгуби мач в който са му вкарали гол който е зачетен, а не е трябвало да го зачетат, както и да изгуби мач в който са му вкарали гол от засада, но съдията не го е видял поради простата причина,че ситуацията е била тънка...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 юли 2011 15:14

Дано да го въведат най-после, че ми писна от некадърни съдии!
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 20 юли 2011 15:21

Thsmith написа:...Съдийските грешки са част от играта. Споровете дали топката е преминала линията или не, дали е имало засада или не - също...

Най-вече когато са в полза на любимия ти отбор, нали? Би бил прав, ако, макар да е утопично, грешките бяха наистина грешки и ставаха по равно количество, независимо от отбора. А не в 80-90% от "грешките" в нашето първенство например, те да са в полза на Левски и ЦСКА. Точно с едни такива технологии (като ястребовото око трябва да е само началото) ще се приравнят малко отборите и ще зависи изцяло от футболистите, а не от пачката на президента, който "инвестира" в евроучастие на своя отбор.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 20 юли 2011 15:30

Alexx написа:Я кажи как се разваля спорта ? Кажи не се ли разваля спорта когато има уговорки и подпирания на дадени отбори ? Виж си подписа и сам ще си отговориш на въпросите .... Защото с технологии няма да има грешки и няма да има уговорки и подпирания ! Да не говорим,че например във волейбола България бе порязана много пъти когато топката бе на линията но свиреха аут за нашите ,а за противниците ни бе обратното... А спортчетата хокей и тенис имат огрома маса фенове да не говорим, че получават много повече пари от футболистите.

Пак ще ти пожелая - Левски да изгуби мач в който е вкарал гол, но е отменен, защото съдията не е видял че е влязъл,след това да изгуби мач в който са му вкарали гол който е зачетен, а не е трябвало да го зачетат, както и да изгуби мач в който са му вкарали гол от засада, но съдията не го е видял поради простата причина,че ситуацията е била тънка...

Хич не ме интересува какво ми желаеш или не ми желаеш. Човек сам кове съдбата си.
Уговорки и подпирания ще има ако ще Зевсово око да вкарат. Съдията винаги може да повлияе на даден мач ако иска. Дали е пресякла линията или не? На колко мача има такава ситуация ? 1 на 100? Или 1 на 500? Пълни измишльотини. Хич не ме интересува и волейбола какво що било... нито гледам такива спортове нито ме интересуват. Нито ме интересува колко хора и къде гледат тенис и хокей... да си ги гледат като им харесват. Футбола е най-популярния спорт. НАЙ-ПОПУЛЯРНИЯ. Ако някой ще взаймства нещо то това са "те" останалите не толкова популярни спортове, а не обратното...

Хубавото е, че всичко това са само жълти спекулации и няма реално да се стигне до подобна глупост.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 20 юли 2011 15:41

Ми окей дано на Левски им вкарат този сезон 5 гола от засада да видим какво ще говориш. Футболът става все по скучен заради съдийските грешки, които понякога са неволни,а друг път волни. Трябва да има повторяния за тънки ситуации. КАто например дали топката е имала гол линията или дали има тънка засада,а не за фаул в центъра на терена. Трябва човек да е пълен лаик да си мисли,че ще има повторения за всяка ситуация .Става въпрос за тънки ситуации които могат да преобърнат цял мач заради една грешка . Това може да се случи 1-2 пъти в мач и въобще играта няма да се накъса.

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 20 юли 2011 15:47

Thsmith написа:Хич не ме интересува какво ми желаеш или не ми желаеш. Човек сам кове съдбата си.
Уговорки и подпирания ще има ако ще Зевсово око да вкарат. Съдията винаги може да повлияе на даден мач ако иска. Дали е пресякла линията или не? На колко мача има такава ситуация ? 1 на 100? Или 1 на 500? Пълни измишльотини. Хич не ме интересува и волейбола какво що било... нито гледам такива спортове нито ме интересуват. Нито ме интересува колко хора и къде гледат тенис и хокей... да си ги гледат като им харесват. Футбола е най-популярния спорт. НАЙ-ПОПУЛЯРНИЯ. Ако някой ще взаймства нещо то това са "те" останалите не толкова популярни спортове, а не обратното...

Хубавото е, че всичко това са само жълти спекулации и няма реално да се стигне до подобна глупост.

Не се пали толкова срещу волейбола и тениса де. Спокойно, всички те разбираме, че нямаш капацитет на мозъка си, за да осмислиш нещо по-комплицирано от футбола.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 20 юли 2011 16:20

Кога те питах за мнението ти за мен? Като не съм те питал си мълчи... изглеждаш по умен. А това дали се паля... тези спортове са ми безразлични и хич ама хич не ме интересуват. Освен Футбол и Голф други спортове нито практикувам нито ме интересуват. Но темата не е за пълнежа от спортове, а за Футбола и техническите измишльотини.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 20 юли 2011 16:20

Такива спорни ситуации става веднъж на 50 мача,а може и по-рядко.Истински футбол без субективна съдийска намеса ще има,когато въведат компютърен съдия.Ще вкарат в софтуеър няколко трилиона комбинации,естествено с участието на най-добрите съдии и тогава ще има по-реални отсъждания.Това не вярвам да стане в близките 10-20 години,но до 50 години сигурно ще се наложи.Тогава съдията на терена ще свири каквото му каже компютъра или ще намерят друг начин за съобщаване на решенията.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 20 юли 2011 16:58

Да се въведе но за наистина спорен момент а не за кого е тъча, корнера,

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 20 юли 2011 17:02

Дано се въведе. В наши дни е неизбежно да има такава система,която да коригира грубите грешки на съдиите,особено в такова първенство като английското. Не виждам какъв чар може да се изгуби от играта,като се спрат безумните грешки,които могат да ощетят даден отбор.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Върни се в “Футбол - Свят”