Бешикташ представи уникален проект за новия си стадион
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бешикташ представи уникален проект за новия си стадион
Вие да не искате да изтрепем народа. По нашите стадиони такива работи не трябва да има. Като знаем как строят сега.
[center]
[/center]

На мен като дизайн ми харесва. Вместо да казваме, че е грозен проект, да се замислим кога в България най-после ще има един свестен стадион, който да става за финали на големите турнири.
ако се абстрахираме от това, че ще е в турция и ще е за турски отбор...идеята е уникат. такова нещо обаче струва над 400МЕ, така че картинката може да си я слагат по телефоните само.няма страшно, докато не го построят ще им се смеем, а после ще си мълчим и ще се правим ,че не забелязваме колко сме бедни и изостанали
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
gin написа:ако се абстрахираме от това, че ще е в турция и ще е за турски отбор...идеята е уникат. такова нещо обаче струва над 400МЕ, така че картинката може да си я слагат по телефоните само.няма страшно, докато не го построят ще им се смеем, а после ще си мълчим и ще се правим ,че не забелязваме колко сме бедни и изостанали
Това не е нов стадион. Поне по клипчето което е в началото се вижда, че става дума само за реконструкция. А толкова пари за реконструкция ми се струва нереална. Просто на сегашния им стадион ще сложат козирка с орелската глава
[center]
[/center]

kanar4o написа:След темата за Гунди и Котков идва тема за Бешикташ! Уникално ...
Що тях да не ги убиха турците?
- Neron
- Контакти:
Типично турска кичозна простотия.Няма да направят нещо изчистено а все да е натруфено като коледна елха.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
kanar4o написа:След темата за Гунди и Котков идва тема за Бешикташ! Уникално ...
Оф аман от псевдо патриоти по форумите...
Иначе с тая чавка на покрива много смешно изглежда

boys85 написа:Оф аман от псевдо патриоти по форумите...
Иначе с тая чавка на покрива много смешно изглежда
Ще ми е интересно в действителност как ще изглежда. Сега е малко нереално. Все едно са я залепили с лепило от 60 стотинки тая глава.
[center]
[/center]

- khan uvigi
- Контакти:
Изглеждал странно, смешно, грозно...
Не виждате ли, че е направен като белоглав орел разперил напред черните си крила

Не виждате ли, че е направен като белоглав орел разперил напред черните си крила

Да се чуди човек как да определи тая цигания... турска му работа 

YA GUNNERS YA