Изпадащите в големите първенства

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Изпадащите в големите първенства

Мнениеот Tommi » 02 юни 2011 16:30

joe написа:
Tommi написа:
Преди ерата "Абрамович" Челси е ставал шампион на Англия, печелил е купата (2-3 пъти), два пъти е печелил КНК и веднъж Суперкупата на Европа. Манчестър Сити също има успехи, но са по-далеч във времето и затова съм го написал.
А Виляреал има 1/2 финал и 1/4 финал в Купата на УЕФА, 1/2 финал в Лига Европа и 1/2 финал в Шампионската лига. Това не са ли успехи?

На Челси не са ли ''далеч във времето'' :lol: а на Виляреал успехите в миналото просто липсват, те нямат такива, основно са играли в по-долните дивизии на Испания, а успехите им в настоящето са безтитлени полуфиналчета, това успех ли е, една купа нямат

Последните успехи на Челси, преди да дойде Абрамович, са от 1998г., което е само няколко години преди идването на руснака. ;)
Виляреал няма успехи в миналото, нали и аз това съм написал - те са отбор, който играе роля в испанския и европейския футбол през последните години. Разбира се, че и полуфиналите са успех.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 02 юни 2011 17:07

Монако ще поставят рекорд по победи във френска втора лига.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 02 юни 2011 19:40

MEжду другото един от изпадащите този сезон - Блекпул имат носител на Златна топка.

Върни се в “Футбол - Свят”