Проклятието над Расинг (Аржентина)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

komandini
Контакти:

Re: Проклятието над Расинг (Аржентина)

Мнениеот komandini » 04 окт 2016 13:59

шивача написа:
puhisamolevski написа:
шивача написа:Сещам се за Ливърпул и Левски, определено са проклети от някого, и то доста силно!

[offtopic]Хахаха добре :) То всъщност, може би ти ще можеш по-добре да ни разкажеш, от първо лице, за проклятието да си Чавдар? ;)[/offtopic]

Аз съм си родено армейче, израсло с поколението на Джевизов, Марков, Джеки и следващите Ицо, Емо, Трифон, Любо, от първо лице си мисля, че имам магия за любов и късмет, да съм се наслаждавал от първия ред на тези ВЕЛИКАНИ.
Не си го слагай много навътре, поне не до сливиците, щото винаги може да изскочи нещо по-голямо ;)

А гледал ли си от първият ред 4-1, 7-1 и 5-0 от 1994 и 1998???? Наско много ви обичаше, Борето и Гонзо също!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 04 окт 2016 14:00

Всъщност вие, проклетите, що не ходите на джамия, чувал съм , че ходжите могат да ви помогнат. Също сега, като играете с галатасарай, нека ви попеят в съблекалнята, може да хване дикиш :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 04 окт 2016 14:02

komandini написа:
шивача написа:
puhisamolevski написа:
шивача написа:Сещам се за Ливърпул и Левски, определено са проклети от някого, и то доста силно!

[offtopic]Хахаха добре :) То всъщност, може би ти ще можеш по-добре да ни разкажеш, от първо лице, за проклятието да си Чавдар? ;)[/offtopic]

Аз съм си родено армейче, израсло с поколението на Джевизов, Марков, Джеки и следващите Ицо, Емо, Трифон, Любо, от първо лице си мисля, че имам магия за любов и късмет, да съм се наслаждавал от първия ред на тези ВЕЛИКАНИ.
Не си го слагай много навътре, поне не до сливиците, щото винаги може да изскочи нещо по-голямо ;)

А гледал ли си от първият ред 4-1, 7-1 и 5-0 от 1994 и 1998???? Наско много ви обичаше, Борето и Гонзо също!

Колега, тея не съм ги гледал :lol: анатема нещо за проклетите от Подуене да издумаш?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 04 окт 2016 14:04

metodito написа:[offtopic]Шивач ли си, припознавач ли си, тъпо парче си. Що осра темата на човека? Никой тука не го интересуват оранжевите ви драми.[/offtopic]

[offtopic]нито съм шивач, нито припознавач, а на майка ти еб!ч :lol:[/offtopic]

petrovic.london
Контакти:

Мнениеот petrovic.london » 04 окт 2016 14:08

шивача написа:
petrovic.london написа:

И поради какво мислиш така?
Първият е единствения английски клуб в чиято витрина можеш да видиш оная с големите уши.
А вторият е най-успешния клуб в България, щото националният отбор на България под името ЦДНА печели много поредни титли срещу останалите "простосмъртни". Дори няма причина да споменавам ЦСКА и казуса за автентичност.

Заради гола на Майкъл Томас в 92мин, нямат шк от тогава, а отбора от Подуене заради постоянните му изцепки в Европа :) Спомни си антверпен, това никога няма да се случи на никой в ект, както и преди това не се е случвало.

Където е текло, пак ще тече! За Ливърпул грижа не бери, хората си имат чорбаджии за тази работа. Колкото до ЕКТ, тази година се случи нещо подобно с опонент на Зенит. Навремето поне се случваше български тим да поведе убедително като гост. Сега /без Лудогорец, който в определени сезони е изключение/ вече ни бият селата. Скоро ще започнат да го правят и в България /на техен терен това отдавна е факт/.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 04 окт 2016 14:12

petrovic.london написа:
шивача написа:
petrovic.london написа:

Първият е единствения английски клуб в чиято витрина можеш да видиш оная с големите уши.
А вторият е най-успешния клуб в България, щото националният отбор на България под името ЦДНА печели много поредни титли срещу останалите "простосмъртни". Дори няма причина да споменавам ЦСКА и казуса за автентичност.

Заради гола на Майкъл Томас в 92мин, нямат шк от тогава, а отбора от Подуене заради постоянните му изцепки в Европа :) Спомни си антверпен, това никога няма да се случи на никой в ект, както и преди това не се е случвало.

Където е текло, пак ще тече! За Ливърпул грижа не бери, хората си имат чорбаджии за тази работа. Колкото до ЕКТ, тази година се случи нещо подобно с опонент на Зенит. Навремето поне се случваше български тим да поведе убедително като гост. Сега /без Лудогорец, който в определени сезони е изключение/ вече ни бият селата. Скоро ще започнат да го правят и в България /на техен терен това отдавна е факт/.

ама на мен ми е през оная работа за пуул, макар че отложение мач тогава го слушах с един техен фен по ббс ли беше или нещо такова, в онея години и постоянно прекъсваше сигнала. за нашите отбори е показателно, че тогава някой играеха полуфинал, а други сиртаки! Това са факти!

petrovic.london
Контакти:

Мнениеот petrovic.london » 04 окт 2016 14:19

шивача написа:
petrovic.london написа:
шивача написа:
petrovic.london написа:

ама на мен ми е през оная работа за пуул, макар че отложение мач тогава го слушах с един техен фен по ббс ли беше или нещо такова, в онея години и постоянно прекъсваше сигнала. за нашите отбори е показателно, че тогава някой играеха полуфинал, а други сиртаки! Това са факти!

Нормално, в ония години сигналът се заглушаваше по идеологическа линия. Колкото до полуфиналите, гледал съм само един с българско участие. Не бе нещо от което да се гордееш особено. Колкото до четвъртфинала преди това - мач като този заслужи уважението ми, въпреки загубата на любимия ми тим. Просто съгражданинът ми Велинов бе заключил вратата, а Господ бе решил топката да не влезе...
А, иначе има едни факти от срещите на армейците с германски тимове, ама то не може да се играят полуфинали всяка година...
Хайде, със здраве!

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 04 окт 2016 15:00

Така и не се разбра от темата за какво проклятие става дума.
Автора не е дал обяснение,видеото не е на български,а по надолу го обърнахте на Левски-ЦСКА!
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 04 окт 2016 16:16

Дидо написа:Така и не се разбра от темата за какво проклятие става дума.
Автора не е дал обяснение,видеото не е на български,а по надолу го обърнахте на Левски-ЦСКА!

Казва се, че Расинг в миналото се е радвал на огромни успехи и е бил сред най-големите отбори в Южна Америка. Печелят Копа Либертадорес, след което играят срещу Селтик за Световното клубно първенство, където печелят драматично, което кара феновете на отбора да излязат на улицата празнувайки. Това не се е харесало на феновете на кръвният им враг Индепендиенте, които влизат на терена на Расинг и заряват седем мъртви котки. Счита се този сатанистки ритуал слага край на успехите на клуба през 1967. Расинг едвам се спасява от изпадане през 1976, а години по късно и това се случва. Единствения успех на клуба след проклятието е през 1988 когато печелят Южноамериканската суперкупа, която купа обаче не е смятана за особено престижна. Следват 10 години на слаби резултати, поради което клуба изпада във финансова криза. През 1999 хиляди фенове се събират на стадиона и извършват екзорсизъм, като изкопават 6 от 7-те заровени котки, като последната така и не е намерена. През 2001 започват ремонтни дейности, като цялото тревно и бетонно покритие е премахнато и седмата котка е открита, което разваля проклятието. През същата година Расинг завършват на 1-во място в първенството, на една точка пред Ривър Плейт, печелейки първа титла от 35 години. През 2014 повтарят успеха си.

michok
Контакти:

Мнениеот michok » 04 окт 2016 16:22

Можеш да си набуташ иглата в "умната" глава! :) :)

Върни се в “Футбол - Свят”