Русия - Аржентина СПФ финал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Русия - Аржентина СПФ финал
Доколкото знам в основната петорка на Русия играят един или двама руснака.Иначе за мен Португалия е най-добрия отбор, а Рикардиньо е голям.Финала според мен ще бъде хикс в редовното време.
- Captain Stottlemeyer
Alkonost написа:Captain Stottlemeyer написа:Uncle_Sam написа:Alkonost написа:...Иран са най-добрият азиатски отбор по футзбал за всички времена и имат четвърто място на световно. Русия нямат нищо.
Нещо си се объркал.Русия има едно трето и две четвърти места. Иран има едно четвърто място. За най-добрия отбор в Азия е вярно.
![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_Futsal_World_Cup
https://en.wikipedia.org/wiki/Iran_national_futsal_team
А за финала съм сигурен, че всички българи ще викат за братушките. Или поне истинските българи.
И аз съм на същото мнение.
[offtopic]Ти първи започна[/offtopic]
Малка курвичке, никак не е хубаво да редактираш написаното от мен, допълвайки го с твои думи.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Captain Stottlemeyer
Сборен отбор на Русия и Бразилия – Аржентина 4:5...
Явно само четирима бразилци в състава на „сборная“ са твърде малко.
До следващото голямо първенство сънародниците на Пеле трябва да станат поне половината, т.е. 7-8. За тази цел външното министерство на РФ под ръководството на др. Мария Захарова ще проведе активна кампания за набиране на доброволци. На първо време, в съблекалнята на всеки бразилски отбор по футзал от Манауш до Порту Алегри ще бъде поставен плакат, на който Владимир Владимирович строго (а в секси варианта на плаката: Мария Мелдониева...пардон Шарапова - подканящо съблазнително) ще пита: „Ты записался в сборную России?“... 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ