Русия - Аржентина СПФ финал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

debilcho
Контакти:

Re: Русия - Аржентина СПФ финал

Мнениеот debilcho » 01 окт 2016 11:05

Доколкото знам в основната петорка на Русия играят един или двама руснака.Иначе за мен Португалия е най-добрия отбор, а Рикардиньо е голям.Финала според мен ще бъде хикс в редовното време.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 окт 2016 12:13

Alkonost написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Uncle_Sam написа:
Alkonost написа:...Иран са най-добрият азиатски отбор по футзбал за всички времена и имат четвърто място на световно. Русия нямат нищо.

Нещо си се объркал. ;) Русия има едно трето и две четвърти места. Иран има едно четвърто място. За най-добрия отбор в Азия е вярно. :)

https://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_Futsal_World_Cup

https://en.wikipedia.org/wiki/Iran_national_futsal_team

А за финала съм сигурен, че всички българи ще викат за братушките. Или поне истинските българи.

И аз съм на същото мнение.

[offtopic]Ти първи започна ;)[/offtopic]

Малка курвичке, никак не е хубаво да редактираш написаното от мен, допълвайки го с твои думи. :evil: Точно заради наглостта на руските подлоги като теб нормалните хора се обръщат против Русия и руснаците. Но ти си толкова просто, че няма да го разбереш, малко пловдивско паяче, което много обича да лази на чучура ми. ;) Пък и рублите (макар и не толкова ценни като доларите), явно също ти вършат работа... 8-) Футзалът ме интересува колкото синхронното плуване (тоест никак) но заради п**ките като теб: Vamos, vamos, Argentina!... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 окт 2016 10:28

Сборен отбор на Русия и Бразилия – Аржентина 4:5... :( Явно само четирима бразилци в състава на „сборная“ са твърде малко. ;) До следващото голямо първенство сънародниците на Пеле трябва да станат поне половината, т.е. 7-8. За тази цел външното министерство на РФ под ръководството на др. Мария Захарова ще проведе активна кампания за набиране на доброволци. На първо време, в съблекалнята на всеки бразилски отбор по футзал от Манауш до Порту Алегри ще бъде поставен плакат, на който Владимир Владимирович строго (а в секси варианта на плаката: Мария Мелдониева...пардон Шарапова - подканящо съблазнително) ще пита: „Ты записался в сборную России?“... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Футбол - Свят”