Хълк: В руския футбол расистките прояви са ежедневие

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Re: Хълк: В руския футбол расистките прояви са ежедневие

Мнениеот Tzar_Kiro » 20 юли 2015 21:00

diplomat написа: Имаше даже един случай, където един го целеха с банани и той взе, че си тръгна. :lol: Съмнявам се, че на немските футболисти ще им е приятно такова отношение.

Тях трябва да ги замерват с кожички!!!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 юли 2015 21:02

Tzar_Kiro написа:
diplomat написа: Имаше даже един случай, където един го целеха с банани и той взе, че си тръгна. :lol: Съмнявам се, че на немските футболисти ще им е приятно такова отношение.

Дано да го направят, ама тогава надали ще има СП в Русия...

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 20 юли 2015 21:04

Neron написа:
aleksandrov77 написа:
Neron написа:Да идва 2018, че вече нямам търпение да посетя мач на Германия на СП.
!
И аз нямам търпение да дойде 2018г. , надявам се тогава да гледам мачове на България на СП , а ако България отпадне в квалификациите за СП, ще отида на мачовете на Русия, тъкмо ще разгледам руските градове! :)

Аз съм посещавал Москва, но за тогава съм планирал освен нея Санкт Петербург и Нижни Новгород.

Аз пък живях в Москва цели два месеца, веднага след смъртта на непрежалимия Брежнев! Ще бъда кратък - в Москва българското краве сирене беше 1,50 рубли, в София същото сирене беше 2,50 лв. (рублата и лева бяха почти еднакви), кашкавалът Витоша в Москва беше 2,50 рубли, в София беше 3,50 лв., конякът Плиска в Москва - 4,50 рубли, в България - 7 лв. И пр. Братя сме, та чак звънка! Те и сега очакват такова братство от нас, особено политикът номер едно за вековете в интервала (18 - 22), ужасът на САЩ!

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 20 юли 2015 21:07

diplomat написа:
Tzar_Kiro написа:

Дано да го направят, ама тогава надали ще има СП в Русия...

Каквото и да направят,СП в Русия ще има!!!Дори и селкият американски съд не е в състояние да спре братята руси!!!То се и видя де!!!То конгреса на ФИФА ли не саботираха,то не бяха опити за овладяване на федерацията от вътре,чррез преврат...накрая абдикираха!!!Факт!!!

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 20 юли 2015 21:09

g3_ev2 написа:
Neron написа:
aleksandrov77 написа:
Neron написа:Да идва 2018, че вече нямам търпение да посетя мач на Германия на СП.
!
И аз нямам търпение да дойде 2018г. , надявам се тогава да гледам мачове на България на СП , а ако България отпадне в квалификациите за СП, ще отида на мачовете на Русия, тъкмо ще разгледам руските градове! :)

Аз съм посещавал Москва, но за тогава съм планирал освен нея Санкт Петербург и Нижни Новгород.

Аз пък живях в Москва цели два месеца, веднага след смъртта на непрежалимия Брежнев! Ще бъда кратък - в Москва българското краве сирене беше 1,50 рубли, в София същото сирене беше 2,50 лв. (рублата и лева бяха почти еднакви), кашкавалът Витоша в Москва беше 2,50 рубли, в София беше 3,50 лв., конякът Плиска в Москва - 4,50 рубли, в България - 7 лв. И пр. Братя сме, та чак звънка! Те и сега очакват такова братство от нас, особено политикът номер едно за вековете в интервала (18 - 22), ужасът на САЩ!

Поне не лъжи децата,че остават с грешно впечатление за братята славяни!!!Но май ми се струва че го правиш напълно умишлено!!!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 юли 2015 21:24

diplomat написа:

Германия имат един от най-мултиетническите национални отбори. Какво ли ще бъде отношението на руснаците към Боатенг, да речем? :?

Ами тогава въобще да няма световно първенство в Европа или мислиш, че само в Русия има расисти ?
Има доста примери.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 20 юли 2015 21:26

Декември, 2012 година:
"Нов расистки скандал е на път да избухне в руския футбол. Привърженици на шампиона Зенит (Санкт Петербург) разпространиха манифест, с който отхвърлят чернокожите и обратните футболисти на тима.
„Зенит губи своята идентичност, когато в отбора играят футболисти от други региони на света”, пише в манифеста на фенклубът на Зенит с името „Ландскрона”.
През лятото отборът от Санкт Петербург похарчи 60 милиона евро за тъмнокожия бразилски национал Хълк. Освен това в тима акостира и тъмнокожия белгийски национал Аксел Витсел.
„Зенит винаги е призовавал за повече толерантност”, заяви говорител на клуба пред руската агенция ИТАР-ТАСС.
В страната домакин на Мондиал 2018 се увеличават случаите на омраза към тъмнокожите играчи, а все по-често са атакувани и хомосексуалните футболисти."

http://www.blitz.bg/sport/article/154147

П.П. Към Хълк и Витсел можем да добавим и Рондон... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 юли 2015 21:31

Captain Stottlemeyer написа:Декември, 2012 година:
"Нов расистки скандал е на път да избухне в руския футбол. Привърженици на шампиона Зенит (Санкт Петербург) разпространиха манифест, с който отхвърлят чернокожите и обратните футболисти на тима.
„Зенит губи своята идентичност, когато в отбора играят футболисти от други региони на света”, пише в манифеста на фенклубът на Зенит с името „Ландскрона”.
През лятото отборът от Санкт Петербург похарчи 60 милиона евро за тъмнокожия бразилски национал Хълк. Освен това в тима акостира и тъмнокожия белгийски национал Аксел Витсел.
„Зенит винаги е призовавал за повече толерантност”, заяви говорител на клуба пред руската агенция ИТАР-ТАСС.
В страната домакин на Мондиал 2018 се увеличават случаите на омраза към тъмнокожите играчи, а все по-често са атакувани и хомосексуалните футболисти."

http://www.blitz.bg/sport/article/154147

П.П. Към Хълк и Витсел можем да добавим и Рондон... 8-)

И още една камара "долни толерасти и бежанци", без които държавното отборче Зенит щеше да крета между първа и втора дивизия. :lol:

Eminem написа:Ами тогава въобще да няма световно първенство в Европа или мислиш, че само в Русия има расисти ?
Има доста примери.

Естествено, че ги има и на други места, но в Русия се гордеят с това и изобщо не се борят, за да подобрят условията за футбол. Дори според шефовете на отборите и техния футболен съюз това са "нормални неща", а играчите нямали право да реагират на расистките обиди.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 юли 2015 21:39

Може и наистина да са го казали, но никой няма да позволи да има такива скандирания на СП. При първата проява, мерките ще са големи. Ако руснаците не искат да се справят с проблема, ще бъдат принудени.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 20 юли 2015 21:44

aleksandrov77 написа:Расизъм има само в болните и промити от хамериканската пропаганда мозъци!
...
Аз лично съм най-нетърпим към черните! Не ми харесва това, че през последните няколко десетилетия изкуствено ги направиха хора !

Казано с по-малко думи: най-много мразим расизма, Пушкин и негрите :lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Футбол - Свят”