diplomat написа: Имаше даже един случай, където един го целеха с банани и той взе, че си тръгна.Съмнявам се, че на немските футболисти ще им е приятно такова отношение.
Тях трябва да ги замерват с кожички!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
diplomat написа: Имаше даже един случай, където един го целеха с банани и той взе, че си тръгна.Съмнявам се, че на немските футболисти ще им е приятно такова отношение.
Tzar_Kiro написа:diplomat написа: Имаше даже един случай, където един го целеха с банани и той взе, че си тръгна.Съмнявам се, че на немските футболисти ще им е приятно такова отношение.
Neron написа:aleksandrov77 написа:!Neron написа:Да идва 2018, че вече нямам търпение да посетя мач на Германия на СП.
И аз нямам търпение да дойде 2018г. , надявам се тогава да гледам мачове на България на СП , а ако България отпадне в квалификациите за СП, ще отида на мачовете на Русия, тъкмо ще разгледам руските градове!
Аз съм посещавал Москва, но за тогава съм планирал освен нея Санкт Петербург и Нижни Новгород.
diplomat написа:Tzar_Kiro написа:diplomat написа: Имаше даже един случай, където един го целеха с банани и той взе, че си тръгна.Съмнявам се, че на немските футболисти ще им е приятно такова отношение.
Дано да го направят, ама тогава надали ще има СП в Русия...
g3_ev2 написа:Neron написа:aleksandrov77 написа:!Neron написа:Да идва 2018, че вече нямам търпение да посетя мач на Германия на СП.
И аз нямам търпение да дойде 2018г. , надявам се тогава да гледам мачове на България на СП , а ако България отпадне в квалификациите за СП, ще отида на мачовете на Русия, тъкмо ще разгледам руските градове!
Аз съм посещавал Москва, но за тогава съм планирал освен нея Санкт Петербург и Нижни Новгород.
Аз пък живях в Москва цели два месеца, веднага след смъртта на непрежалимия Брежнев! Ще бъда кратък - в Москва българското краве сирене беше 1,50 рубли, в София същото сирене беше 2,50 лв. (рублата и лева бяха почти еднакви), кашкавалът Витоша в Москва беше 2,50 рубли, в София беше 3,50 лв., конякът Плиска в Москва - 4,50 рубли, в България - 7 лв. И пр. Братя сме, та чак звънка! Те и сега очакват такова братство от нас, особено политикът номер едно за вековете в интервала (18 - 22), ужасът на САЩ!
diplomat написа:Neron написа:Да идва 2018, че вече нямам търпение да посетя мач на Германия на СП.
Германия имат един от най-мултиетническите национални отбори. Какво ли ще бъде отношението на руснаците към Боатенг, да речем?
Captain Stottlemeyer написа:Декември, 2012 година:
"Нов расистки скандал е на път да избухне в руския футбол. Привърженици на шампиона Зенит (Санкт Петербург) разпространиха манифест, с който отхвърлят чернокожите и обратните футболисти на тима.
„Зенит губи своята идентичност, когато в отбора играят футболисти от други региони на света”, пише в манифеста на фенклубът на Зенит с името „Ландскрона”.
През лятото отборът от Санкт Петербург похарчи 60 милиона евро за тъмнокожия бразилски национал Хълк. Освен това в тима акостира и тъмнокожия белгийски национал Аксел Витсел.
„Зенит винаги е призовавал за повече толерантност”, заяви говорител на клуба пред руската агенция ИТАР-ТАСС.
В страната домакин на Мондиал 2018 се увеличават случаите на омраза към тъмнокожите играчи, а все по-често са атакувани и хомосексуалните футболисти."
http://www.blitz.bg/sport/article/154147
П.П. Към Хълк и Витсел можем да добавим и Рондон...
Eminem написа:Ами тогава въобще да няма световно първенство в Европа или мислиш, че само в Русия има расисти ?
Има доста примери.
aleksandrov77 написа:Расизъм има само в болните и промити от хамериканската пропаганда мозъци!
...
Аз лично съм най-нетърпим към черните! Не ми харесва това, че през последните няколко десетилетия изкуствено ги направиха хора !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта