От мен 1:1, аз така съм си го играл и във фиша. Но тая седмица не съм съвсем във форма. Все пак разгромът на баварците го уцелих, тъй че 50:50, той си беше и нарисуван.

Юве обаче ме изненада, изиграха най-силният си мач за целия сезон точно когато трябва, а може просто халфовата линия на Реал да е по-слаба от тази на Монако примерно.

Щото монегаските си газеха госпожата и в двата мача по всички параграфи, Реал обаче беше надигран най-вече там. Ами, момци, италианският футбол продължавате да го плюете мнозина, без никакъв свян и то, но 2015-та я обявяваме за годината на калчото. Не ми се .ще Юве да отиде на финал с Барса, първо, че ще бъде и той разнебитен и второ, срещу Барса никой няма шанс и ще лъснат всичките му слабости, а те са много. Та и този мач, който предстои, италианският тим би трябвало да вземе точка, а нищо чудно и цели три.

Иначе Севиля са си по-добри, но те всички са по-добри от виола, ама аз пък ги виждам на финала как въртят почетната обиколка с купата и се пръскат с шампанско, а Наполи реве ли, реве та се къса от рев.

Поне тъй ми се иска!