Стяуа клубът звезда на Балканите и не само..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- 

valio_cska
- Контакти:
Re: Стяуа клубът звезда на Балканите и не само..
Та не разбрах какво не харесвате на темата ми ? Усещам нотки на завист. Сигурен съм че повече от половината, в този форум не могат да напишат и това ама големи акъли давате, това поне е с мои думи и го знам от обща култура!

valio_cska написа:Та не разбрах какво не харесвате на темата ми ? Усещам нотки на завист. Сигурен съм че повече от половината, в този форум не могат да напишат и това ама големи акъли давате, това поне е с мои думи и го знам от обща култура!
И на кое да завиждаме? Че това всеки нормален човек може да го провери и разбере в гугъл ли?

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]
Точно тази тема  има за цел да покаже че Стяуа не е никак случаен отбор.Не си го признаваме но сме много далеч от тях и като стадион и като пари и като обич към отбор.

Koгато 15-20 фена на Левски подкрепиха Лацио, цяла България мразеше Левски и всички левскари бяха обявени за родоотстъпници и национални предатели, хвърчаха плюнки и помия от всякъде. Къде са сега същите тези радетели на родната национална кауза? Мразите си сега ЦСКА, така както мразехте Левски само преди няколко месеца? Къде са ви плюнките и помията спрямо тези родоотстъпници и национални предатели. Я дайте малко по-активно, знаем че можете повече-вече сте го показали!

Вълчан написа:Точно тази тема има за цел да покаже че Стяуа не е никак случаен отбор.Не си го признаваме но сме много далеч от тях и като стадион и като пари и като обич към отбор.
Факт.
Спомням си този финал на КЕШ Барса - Стяуа. Може комшиите да са много щастливи с тази купа, но такова додрапване до дузпите като това на Стяуа никога по-късно не съм виждал. Те играха единствено в защита, нищо друго, просто Барса също игра безмозъчно (бяха много далеч от версията Ктойф и Гуардиола) и искаха да стигнат голлинията с топката. Най-яловият финал, който някога съм гледал. Единствено вратарят на Стяуа, не му помня името, спаси много трудни изстрели, а и бе много добър при дузпите.
Аз лично, ако усетя такъв мач, веднага бих напуснал стадиона или угасил телевизора. Не си спомням, обаче, как Стяуа достигна до този финал.

Аз лично, ако усетя такъв мач, веднага бих напуснал стадиона или угасил телевизора. Не си спомням, обаче, как Стяуа достигна до този финал.
- 

Moonshield
- Контакти:
Хелмут Дукадам беше вратаря, за когото става дума - наистина много добър вратар по онова време.

- metodito
- Контакти:
Цесекарите в този форум счупихте тъпомера, заедно с привържениците на Ботевъ. Нарочно пиша "в този форум" и не обобщавам, защото сред познатите ми цесекари няма един, който да не стиска палци на Лудогорец. Сред сините фенове тук, които пък хейтват - които са в пъти по-малко - кво да има кажа... същото.
Лудогорец е единственият бг отбор, чиито футболисти могат да си подадат пет паса един след друг. Факт!

Лудогорец е единственият бг отбор, чиито футболисти могат да си подадат пет паса един след друг. Факт!
metodito написа:Цесекарите в този форум счупихте тъпомера, заедно с привържениците на Ботевъ. Нарочно пиша "в този форум" и не обобщавам, защото сред познатите ми цесекари няма един, който да не стиска палци на Лудогорец. Сред сините фенове тук, които пък хейтват - които са в пъти по-малко - кво да има кажа... същото.
Нека хейтват, така амбицират другите да подкрепят още повече Лудогорец

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Румънското ЦСКА  какво ни го хвалите  

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !