Стяуа клубът звезда на Балканите и не само..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

valio_cska
Контакти:

Re: Стяуа клубът звезда на Балканите и не само..

Мнениеот valio_cska » 24 авг 2014 17:49

Та не разбрах какво не харесвате на темата ми ? Усещам нотки на завист. Сигурен съм че повече от половината, в този форум не могат да напишат и това ама големи акъли давате, това поне е с мои думи и го знам от обща култура!

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 24 авг 2014 17:56

valio_cska написа:Та не разбрах какво не харесвате на темата ми ? Усещам нотки на завист. Сигурен съм че повече от половината, в този форум не могат да напишат и това ама големи акъли давате, това поне е с мои думи и го знам от обща култура!

И на кое да завиждаме? Че това всеки нормален човек може да го провери и разбере в гугъл ли? :?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 24 авг 2014 18:26

Точно тази тема има за цел да покаже че Стяуа не е никак случаен отбор.Не си го признаваме но сме много далеч от тях и като стадион и като пари и като обич към отбор.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 24 авг 2014 19:34

Koгато 15-20 фена на Левски подкрепиха Лацио, цяла България мразеше Левски и всички левскари бяха обявени за родоотстъпници и национални предатели, хвърчаха плюнки и помия от всякъде. Къде са сега същите тези радетели на родната национална кауза? Мразите си сега ЦСКА, така както мразехте Левски само преди няколко месеца? Къде са ви плюнките и помията спрямо тези родоотстъпници и национални предатели. Я дайте малко по-активно, знаем че можете повече-вече сте го показали!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 24 авг 2014 19:59

Вълчан написа:Точно тази тема има за цел да покаже че Стяуа не е никак случаен отбор.Не си го признаваме но сме много далеч от тях и като стадион и като пари и като обич към отбор.

Факт.

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 24 авг 2014 20:06

Спомням си този финал на КЕШ Барса - Стяуа. Може комшиите да са много щастливи с тази купа, но такова додрапване до дузпите като това на Стяуа никога по-късно не съм виждал. Те играха единствено в защита, нищо друго, просто Барса също игра безмозъчно (бяха много далеч от версията Ктойф и Гуардиола) и искаха да стигнат голлинията с топката. Най-яловият финал, който някога съм гледал. Единствено вратарят на Стяуа, не му помня името, спаси много трудни изстрели, а и бе много добър при дузпите.
Аз лично, ако усетя такъв мач, веднага бих напуснал стадиона или угасил телевизора. Не си спомням, обаче, как Стяуа достигна до този финал.

Moonshield
Контакти:

Мнениеот Moonshield » 24 авг 2014 20:21

Хелмут Дукадам беше вратаря, за когото става дума - наистина много добър вратар по онова време.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 авг 2014 08:51

Цесекарите в този форум счупихте тъпомера, заедно с привържениците на Ботевъ. Нарочно пиша "в този форум" и не обобщавам, защото сред познатите ми цесекари няма един, който да не стиска палци на Лудогорец. Сред сините фенове тук, които пък хейтват - които са в пъти по-малко - кво да има кажа... същото.

Лудогорец е единственият бг отбор, чиито футболисти могат да си подадат пет паса един след друг. Факт!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 25 авг 2014 10:35

metodito написа:Цесекарите в този форум счупихте тъпомера, заедно с привържениците на Ботевъ. Нарочно пиша "в този форум" и не обобщавам, защото сред познатите ми цесекари няма един, който да не стиска палци на Лудогорец. Сред сините фенове тук, които пък хейтват - които са в пъти по-малко - кво да има кажа... същото.

Лудогорец е единственият бг отбор, чиито футболисти могат да си подадат пет паса един след друг. Факт!

Нека хейтват, така амбицират другите да подкрепят още повече Лудогорец 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 25 авг 2014 11:01

Румънското ЦСКА какво ни го хвалите :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Футбол - Свят”