„Последно сбогом“ за Бербатов в неделя
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: „Последно сбогом“ за Бербатов в неделя
Дано Митко си намери отбор в който ще играе редовно !
най -нормалното заглавие е :"БЕРБАТОВ НАЙ-ПОСЛЕ СЕ ОТЪРВА ОТ ИЗКУФЕЛИЯ СЪР..." точно и ясно !!!
и аз се радвам за Митето, но сам си е виновен до голяма степен ,че седя и търпя тая гавра !!!

- Adrian Monk
- Контакти:
marmi52 написа:8-)
Чакам извинения от всички, които се нахвърлиха върху мен преди година-две, когато писах, че Бербатов не е прав за много неща.
Тогава писах, че един голям спортист НИКОГА и по никакъв повод не трябва да отказва да се състезава за родината си. Бербатов го направи и от там кариерата му тръгна надолу, въпреки че миналата година стана голмайстор на Висша лига.
Писах също, че един голям футболист и човек с достойнство не може да позволи подобно отношение към себе си, каквото САФ имаше към Митко на финала на ШЛ срещу Барса. Дори да се казваш Сър Алекс Фергюсън пак нямаш право да оставяш голмайстора на отбора си и на Висша лига на Англия, който е направил отбора ти шампион, ИЗВЪН ГРУПАТА за най-важния и най-престижен мач на годината, а именно финала на ШЛ !
Ако все пак САФ си е позволил подобно нещо, Бербатов трябваше на часа да си вземе сбогом с Юнайтед ! Така постъпват големите ! Така правят хората с достойнство !
Вместо това Митко остана покорно в Манчестър, където кариерата му залязва безславно ...
А можеше да бъде съвсем друго ... Такъв талант, такъв футболен виртуоз като Димитър Бербатов щеше да бъде прилапан веднага от някой друг европейски гранд или по-скромен отбор от калибъра на бившия му Тотнъм например. Там Бербатов отново щеше да е №1, вместо да търка пейката в Юнайтед.
Всеки има право на избор. Бербатов направи своя в две моного важни ситуации - напускайки националния отбор на България и оставайки в Юнайтед след гаврата на САФ на финала на ШЛ.
За мен и двете решения на иначе симпатичния и благороден наш футболен гений бяха безкрайно погрешни ...
Съгласен съм напълно с теб, но Бербатов се полакоми за парите и си плю на сурата. Както виждаш, дори иначе много принципният, що се отнася до журналистиката, автор на темата го оправдава: "Бате, не се бяга лесно от 100 000 паунда на седмица."

"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров
Stanimir-74 написа:WPWW написа:Отдавна трябваше да се махне от кочината на шотландския педал, не знам какво вися толкова.
Бате, не се бяга лесно от 100 000 паунда на седмица. Иначе сега вероятно ще поразцъква за 20-30 000. Той не е глупав, направил си е сметката. Пък нека разни хейтърчета ми обясняват, че било по-добре да си титуляр, за 2-3 пъти по-малка заплатаТе не знаят за тях кое е най-добро, тръгнали Бербатов да поучават
Фен съм на Юнайтед от години и няма да ви казвам колко се радвах, когато взехме Бербатов. Тоя човек обаче много ми падна в очите в последната година, и то не като футболист, а като мъж. Просто не мога да възприема едно такова поведение на смиреност и безразличие към собствената ти съдба. Както по-горе написа Марми, още когато САФ го остави извън групата за финала, трябваше да "удари по-масата" и да покаже някакво отношение. Ако го беше направил съм убеден, че Фъргюсън нямаше цял сезон да го държи извън групата и на пейката, все едно Бербатов е "последната дупка на кавала". И честно, не вярвам, че остана в отбора заради заплатата. Вземал 100 000 паунда!ОК! Ама тея пари и в Турция, и в Китай могат да му ги дават, за това не мисля, че е заради парите. Няма да гадая каква е причината, но се надявам един ден, след като окачи обувките, да излезе и да каже. Защото няма нищо нормално в това голмайсторът на ВЛ да не играе за отбора си. Не стана легенда на отбора, но какво пък, в Манчестър Юнайтед игра българин и българин стана голмайстор на ВЛ. И това не е малко...
- South_Park
Stanimir-74 написа:reh4o написа:Време е да потърка пейките и в други първенства!!!![]()
![]()
![]()
Чух, че и от Рен го били искали. Там обаче вече имат пластмасови пейки, понеже дървените им били вече изтъркани
не,не

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Stanimir-74 написа:WPWW написа:Отдавна трябваше да се махне от кочината на шотландския педал, не знам какво вися толкова.
Бате, не се бяга лесно от 100 000 паунда на седмица. Иначе сега вероятно ще поразцъква за 20-30 000. Той не е глупав, направил си е сметката. Пък нека разни хейтърчета ми обясняват, че било по-добре да си титуляр, за 2-3 пъти по-малка заплатаТе не знаят за тях кое е най-добро, тръгнали Бербатов да поучават
И така да е, парите не са всичко. За да си истинска легенда, трябва именно да покажеш чест и достойнство и веднага да се махнеш, щом не срещаш нужното уважение. Редно бе Берба да напусне и то със скандал.
-
Невиждам какво му е на заглавието ...
На всички е ясно, че това можеби ( ако играе разбира се ...
) ... Ще е последният мач на Митко за Юнайтед.
Така че да, сбогом ...
На всички е ясно, че това можеби ( ако играе разбира се ...

Така че да, сбогом ...
Ако Сити направи Х, и Берба вкара 6 гола на Съндърланд, какво ли ще каже САФ 

Темата е за друго,какво пак почнахте да обсъждате Бербатов,той си е добре мислете му вие.
По темата:Наистина заглавието е мека казано простовато.Не може да се пише по този начин.Журналисти?В България?WTF?Подлоги!
По темата:Наистина заглавието е мека казано простовато.Не може да се пише по този начин.Журналисти?В България?WTF?Подлоги!
Бербатов това, Бербатов онова и т.н.т.
Той си знае защо е останал мисля че е предпочитал да играе дори и по-малко на за Ман. Ю !
Дали е взел грешно или вярно решение все пак той си го е взел .
Той си знае защо е останал мисля че е предпочитал да играе дори и по-малко на за Ман. Ю !
Дали е взел грешно или вярно решение все пак той си го е взел .