Цюрих и Йънг Бойс останаха без лицензи за следващия сезон
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Цюрих и Йънг Бойс останаха без лицензи за следващия сезон
Ако в България за финансови и инфраструктурни проблеми вадят отбори от А група, дали ще останат 5 - 6 отбора...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Аз пък мисля,че трябва да има някаква граница и с тези твърде строги мерки си прецакват първенството-то и без това е от 12 отбора само,а изхвърлят най-качествените,само един Базел остана.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- rebelheartous
- Контакти:
bubka написа:Аз пък мисля,че трябва да има някаква граница и с тези твърде строги мерки си прецакват първенството-то и без това е от 12 отбора само,а изхвърлят най-качествените,само един Базел остана.
+1
Ха, тема за швейцарските милки пусната от доФтора, след него Имил, Фло-ту...каква идилия! Българските и швейцарски побратими - вечна дружба по зелените пасища! 

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Живея в Цюрих и съм на мвачовете на ФК цюрих почти постоянно
Мислех за догодина да си взема абонаментна карта и ще го направя. Феновете го приеха доста остро и не знам каква ще е реакзията им
но със сигурност лецигрунд щадион ще бъде пълен и в Чалъндж лигата
Мислех за догодина да си взема абонаментна карта и ще го направя. Феновете го приеха доста остро и не знам каква ще е реакзията им
но със сигурност лецигрунд щадион ще бъде пълен и в Чалъндж лигата