Асен Николов е най-големия трансферен провал в Сърбия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: Най-големият трансферен провал в Сърбия е...левскар

Мнениеот MoNteSo » 17 апр 2012 18:58

СВОБОДЕН написа:Само не разбрах автора какво иска да ни каже. Това какво прави Асен Николов като футболист когато не е в Левски касае само него. Мен ме интересува как е бил когато е играл за нас. Не, че е бил супер, но се справяше доста сносно. Освен това, той е юноша на Марица, а Левски е само един от многото отбори през които премина. Чудя се тогава, защо авторът не казва славист, а употребява левскар. Но като се има предвид клубната му принадлежност, то е ясно. Но защо ли нищо не споменава за треньорския гений на Иешич позволил да стане факт такъв трансферен провал. Нека се казват нещата с истинските имена. Например провала на Бербатов в Юнайтед не би трябвало да се води на ЦСКА, а на Пирин. Но и това не така. Провала си е само негов, както и успеха на Иванов в Сърбия. Последния май го бяха натирили от ЦСКА.

Кой е казал нещо за Левски ? Гузен негонен бега.... Тоя си беше пълна дупка и в България, а пък Партизан, който всъщност никога не е бил крачка напред за който и да е футболист от България, го взеха от азербейджанската лига, така че всичко си е в реда на нещата.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Асен Николов е най-големия трансферен провал в Сърбия

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 18 апр 2012 09:14

bilyaletdinov написа:
bracamonte написа:Интересно е кой е най-големия провал във френския Рен? :lol:

Може би човекът , който ви го вкара 15 пъти :? :? :?

+1 :lol: Както е написал един колега по-горе, след като даден футболист вече не играе в "Левски", той (почти) не ме интересува. :) Трансферът на Гонзо в Рен е един от най-скъпите за футболист от "А" група в цялата нейна история, мисля че единствено Стилиян Петров е продаден за малко по-голяма сума. Така че, в "Левски" могат да бъдат само щастливи от парите, които влязоха в тяхната каса. ;) А за прецаканите франсета мога единствено да кажа: Проблемът на давещите се е проблем на самите давещи се. :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Асен Николов е най-големия трансферен провал в Сърбия

Мнениеот DANS » 18 апр 2012 10:04

Captain Stottlemeyer написа: Както е написал един колега по-горе, след като даден футболист вече не играе в "Левски", той (почти) не ме интересува. :) Трансферът на Гонзо в Рен е един от най-скъпите за футболист от "А" група в цялата нейна история, мисля че единствено Стилиян Петров е продаден за малко по-голяма сума. Така че, в "Левски" могат да бъдат само щастливи от парите, които влязоха в тяхната каса. ;) А за прецаканите франсета мога единствено да кажа: Проблемът на давещите се е проблем на самите давещи се. :mrgreen:

Проблема е следния, на база трансферната сума (4 000 000 долара) и изиграните минути Гонзо се превръща в най скъпия футболист играл във френското първенство за всички времена, до тук добре, обаче Гонзо се превръща и в символ на похарчени много пари на вятъра, ТОВА ВРЕДИ НА ИМИДЖА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТИ ВЪОБЩЕ!!!

Добре че са Стилян Петров, Мартин Петров и Бербатов та българските футболисти да имат някакъв положителен имидж, всеки успешен трансфер в чужбина води поне до още няколко други, когато някой се издъни както Гонзо в Рен ефекта е силно отрицателен за БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ВЪОБЩЕ!!!

За съжаление горния пост е пример за типично геренско мислене - "след нас и потоп", така става когото хората не виждат по далече от носа си :twisted:
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Върни се в “Футбол - Свят”