qqq написа:хахаха ама ти това сериозно ли го мислиш??с тия 500 човека на гостуване,а във форума се изкарвате 5000....Вчера бях на гостуването ни в Пловдив и сектора за гости си го бяхме напълнили,както и самият стадион беше що годе пълен.Проблема в България са малките и зле потдържани стадиони,които все повече гонят хората да си водят децата на мач,а от там намаля и желанието на младото поколение да гледа нащо първенство.Кажи ми колко стадиона в България могат да съберат капацитет 40 и повече хиляди души????
ами не съм съгласен много с Неградския, но ти си от Варна а подкрепяш Левски, което е жалко, може би си от Варна отскоро....бил си на мача и сте се видяли какви сте...Пазарджик, Калояново, Житница....хората от селата все някъде трябва да са победители и хоп от Левски, моите деца не гледат Бг футбол - не разбират вечните аванти за столичните отбори , а и аз не мога да им ги обясня. Малко са хората със самочувствие в тази държава и това е проблем - аз се имам за пич и без да бием Левски - но за мишките е по-удобно. Говориш за 40 000 стадиони - кой ще ги посещава - виж сам - столичани (реалните) им е неудобно да има 3 греди, 2 дузпи, мнооого жълти картони за опонента и те да .....кефят с леваците от селата[/quote]
1-во там съм роден,това е моят роден град но,че съм от Варна трябва да означава че съм от Спартак или ЧМ ли ?Говориш пълни глупости човек.Като студент контактувам с много хора от цяла България,част от тая са селяни други не,но много от тези хора бяха на мач.Хора от Пазадржик,Стара Загора,Смолян,та дори от Варна бяхме 3 коли,имаше на стадиона за теб ние сме селяни така ли?Еми твойте баба и дядо гражданино от кое село са ?