За два мача Звезда събра повече публика от ЦСКА и Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Re: За два мача Звезда събра повече публика от ЦСКА и Левски

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 16 мар 2012 19:00

Parmalat написа:Сърбите са световни шампиони по волейбол,баскетбол,водна топка,тенис(мъже),Цървена Звезда е ставал европейски шампион по футбол,най-добрият тенисист в света е сърбин-Джикович,футболистите имат във всички първенства на Европа .

Наистина това не мога да разбера, война водиха, НАТО ги бомбардира, завзеха им най-сръбката земя(Косово), и пак успяват, и пак се развиват и в много отношения дори по-добре от нас балгарите.

teruns
Контакти:

Мнениеот teruns » 16 мар 2012 19:51

Вие не разбрахте ли, че в България публика има единствено и само Ботев Пловдив? Донякъде от Локо Пд се опитват да се мерят с нас. Това е. Публика на Левски и ЦСКА има само по време на евротурнирите и то 90% са от провинцията, а 90% пък от тях са отишли да гледат другия отбор, например Ливърпул.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 16 мар 2012 19:58

Няма как да се сравняваме със сърбите ;)

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Мнениеот Blue Varna » 16 мар 2012 20:03

teruns написа:Вие не разбрахте ли, че в България публика има единствено и само Ботев Пловдив? Донякъде от Локо Пд се опитват да се мерят с нас. Това е. Публика на Левски и ЦСКА има само по време на евротурнирите и то 90% са от провинцията, а 90% пък от тях са отишли да гледат другия отбор, например Ливърпул.

хахаха ама ти това сериозно ли го мислиш??с тия 500 човека на гостуване,а във форума се изкарвате 5000....Вчера бях на гостуването ни в Пловдив и сектора за гости си го бяхме напълнили,както и самият стадион беше що годе пълен.Проблема в България са малките и зле потдържани стадиони,които все повече гонят хората да си водят децата на мач,а от там намаля и желанието на младото поколение да гледа нащо първенство.Кажи ми колко стадиона в България могат да съберат капацитет 40 и повече хиляди души????
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 16 мар 2012 20:20

хахаха ама ти това сериозно ли го мислиш??с тия 500 човека на гостуване,а във форума се изкарвате 5000....Вчера бях на гостуването ни в Пловдив и сектора за гости си го бяхме напълнили,както и самият стадион беше що годе пълен.Проблема в България са малките и зле потдържани стадиони,които все повече гонят хората да си водят децата на мач,а от там намаля и желанието на младото поколение да гледа нащо първенство.Кажи ми колко стадиона в България могат да съберат капацитет 40 и повече хиляди души????[/quote]

ами не съм съгласен много с Неградския, но ти си от Варна а подкрепяш Левски, което е жалко, може би си от Варна отскоро....бил си на мача и сте се видяли какви сте...Пазарджик, Калояново, Житница....хората от селата все някъде трябва да са победители и хоп от Левски, моите деца не гледат Бг футбол - не разбират вечните аванти за столичните отбори , а и аз не мога да им ги обясня. Малко са хората със самочувствие в тази държава и това е проблем - аз се имам за пич и без да бием Левски - но за мишките е по-удобно. Говориш за 40 000 стадиони - кой ще ги посещава - виж сам - столичани (реалните) им е неудобно да има 3 греди, 2 дузпи, мнооого жълти картони за опонента и те да .....кефят с леваците от селата

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 16 мар 2012 20:28

между другото сектора за гости го пълнят само Левски и ЦСКА - Ботев някой път идват, друг път не. Сърбите просто си ходят

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Мнениеот Blue Varna » 16 мар 2012 21:13

qqq написа:хахаха ама ти това сериозно ли го мислиш??с тия 500 човека на гостуване,а във форума се изкарвате 5000....Вчера бях на гостуването ни в Пловдив и сектора за гости си го бяхме напълнили,както и самият стадион беше що годе пълен.Проблема в България са малките и зле потдържани стадиони,които все повече гонят хората да си водят децата на мач,а от там намаля и желанието на младото поколение да гледа нащо първенство.Кажи ми колко стадиона в България могат да съберат капацитет 40 и повече хиляди души????

ами не съм съгласен много с Неградския, но ти си от Варна а подкрепяш Левски, което е жалко, може би си от Варна отскоро....бил си на мача и сте се видяли какви сте...Пазарджик, Калояново, Житница....хората от селата все някъде трябва да са победители и хоп от Левски, моите деца не гледат Бг футбол - не разбират вечните аванти за столичните отбори , а и аз не мога да им ги обясня. Малко са хората със самочувствие в тази държава и това е проблем - аз се имам за пич и без да бием Левски - но за мишките е по-удобно. Говориш за 40 000 стадиони - кой ще ги посещава - виж сам - столичани (реалните) им е неудобно да има 3 греди, 2 дузпи, мнооого жълти картони за опонента и те да .....кефят с леваците от селата[/quote]

1-во там съм роден,това е моят роден град но,че съм от Варна трябва да означава че съм от Спартак или ЧМ ли ?Говориш пълни глупости човек.Като студент контактувам с много хора от цяла България,част от тая са селяни други не,но много от тези хора бяха на мач.Хора от Пазадржик,Стара Загора,Смолян,та дори от Варна бяхме 3 коли,имаше на стадиона за теб ние сме селяни така ли?Еми твойте баба и дядо гражданино от кое село са ?

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Мнениеот Blue Varna » 16 мар 2012 21:16

Тука не говорим за Локо,Ботев,Левски или цска.Говорим за посещаемост и за това,че нямаме стадиони които да напълним.Освен националния,кой друг стадион има чисти 45хил.места???Дори и да са планирани за толкова над 30% от стадиона са буферни зони(даже на Лаута и на Берое) са по големи от клетките за гости....

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Мнениеот C2H5OH » 16 мар 2012 21:25

Да спреме да гледаме в чуждият двор, и да си оправим нашия!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 16 мар 2012 23:23

S.T.A.L.K.E.R написа:Наистина това не мога да разбера, война водиха, НАТО ги бомбардира, завзеха им най-сръбката земя(Косово), и пак успяват, и пак се развиват и в много отношения дори по-добре от нас балгарите.

И що Косово да им е "най-сръбската земя"?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Футбол - Свят”