unist_gp написа:едно да имаш впредвид кой ще победи или кой кого ще отстрани? аз мизля,че Барса ще бие с 2-0 и после 4-1 в продължениятаи червен картон за играч на Интер
иначе съм за Интер
Не че нещо ама първия мач завърши 3-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
unist_gp написа:едно да имаш впредвид кой ще победи или кой кого ще отстрани? аз мизля,че Барса ще бие с 2-0 и после 4-1 в продължениятаи червен картон за играч на Интер
иначе съм за Интер
unist_gp написа:значи да се поправя, Барса ще бие с 3-1 и ще има продължения, в тях или Интер ще вкара гол, или ще стане 4-1, или ще има дузпи. иначе със сигурност залагам за червен картон за играч на Интер
Gil-galad написа:Който и да бие не искам Интер да печелят ШЛ...не че нещо...напротив бих се зарадвал за Моуриньо....но не искам Македония да имат футболист печелил ШЛ а ние не щото после не може да им се затвори устата.....
Нищо лично и към македонците де
Love_ написа:unist_gp написа:значи да се поправя, Барса ще бие с 3-1 и ще има продължения, в тях или Интер ще вкара гол, или ще стане 4-1, или ще има дузпи. иначе със сигурност залагам за червен картон за играч на Интер
Aко смешните Барса ги подпрат, както последните години, може и да има червен картон ! Много ги подпират, вече направо си е скандално !
sistera написа:Gil-galad написа:Който и да бие не искам Интер да печелят ШЛ...не че нещо...напротив бих се зарадвал за Моуриньо....но не искам Македония да имат футболист печелил ШЛ а ние не щото после не може да им се затвори устата.....
Нищо лично и към македонците де
А Стойчков къде го слагаш?Аз съм за Барса,но мисля че Интер ще продължи ми се струва,дано не съм прав.
Gonzo0009 написа:Не знам кой ще победи но Барса отпада днес.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта