Атомното нападение на Аржентина

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

radko piratko
Контакти:

Re: Атомното нападение на Арженина

Мнениеот radko piratko » 22 апр 2010 16:36

Madridist написа:
radko piratko написа:Аржентина е новият световен шампион!

Не вярвам, първо като се сетя, начина по който се класира отбора на световното, буквално с последния влак и второ, забелязал съм,че играта на Меси в националния не е толкова блестяща,колкото играта му в Барселона. ;)

Квалификациите нямат нищо общо с финалите на световното. Това първенство ще бъде на Меси и дори Бразилия не може да промени това!

Потребителски аватар
beroefan
Контакти:

Re: Атомното нападение на Аржентина

Мнениеот beroefan » 22 апр 2010 16:36

Жалко, че Марадона няма подобен избор и в защитата. Тогава бих казал, че те са новите шампиони. Все пак нищо не се знае...може пък да ги пусне всички и да играе само с нападатели :)
Моите фаворити са Меси, Игуайн и Тевес
БЕРОЕ ЗАРА

Потребителски аватар
Miro
Контакти:

Мнениеот Miro » 22 апр 2010 16:44

Бижутера написа:Като отделни единици са перфектни, но като колектив са кръгла нула.

+1 !!

beloto_boro
Контакти:

Мнениеот beloto_boro » 22 апр 2010 16:51

radko piratko написа:
Madridist написа:

Не вярвам, първо като се сетя, начина по който се класира отбора на световното, буквално с последния влак и второ, забелязал съм,че играта на Меси в националния не е толкова блестяща,колкото играта му в Барселона. ;)

Квалификациите нямат нищо общо с финалите на световното. Това първенство ще бъде на Меси и дори Бразилия не може да промени това!

Мечтай си! :lol:
Срещу тази ядрена защита на Бразилия не виждам как ще стане. :mrgreen:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 22 апр 2010 16:52

Един отбор не се състои само от нападение. Да не говорим, че и според мен не е добре сработено. Иначе все си мисля, че тази година една държава ще стане за пръв път в своята история световен шампион по футбол ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 22 апр 2010 16:52

Просто ми е странно как отбор класирал се толкова трудно на световно първенство и паднал преди една година в квалификационна среща от Боливия с 1-6 да бъде определян за фаворит. За мен фаворити са традиционните заподозрени-Бразилия и Германия. Към тях добавям и европейския шампион Испания,който за мен е най-добрия европейски отбор в момента и имам големи очаквания към този тим. На всяко световно първенство има по един балкански отбор,който прави фурор, в ЮАР смятам, че това ще са сърбите, които в момента имат страшно талантливо поколение и имат голям потенциал за нещо голямо. Надявам се и англичаните най-накрая да прескочат четвъртфиналите и да ги видим напред. Италия също не трябва да бъде отписвана-световен шампион е, също така успя да елиминира България в своята квалификационна група :lol:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Miro
Контакти:

Мнениеот Miro » 22 апр 2010 17:11

radko piratko написа:
Madridist написа:

Меси не е цял отбор

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 апр 2010 19:33

Не се заблуждавайте хора ...Аржентина е отбора с най силните и класни играчи в момента !
Определено са един от фаворитите на световното ....особенно, ако заиграят поне малко като отбор.
Някои посочвате, че се били класирали трудно ......ами да, трудно си беше, но по принцип, "зона Южна Америка" е много трудно препяствие и съзтезание за класиране на Световно !
А и не бъркайте квалификациите със самото Световно ! ?
На най големият футболен форум ...."неписаните" правила и играта като цяло, ще са коренно различни от всяко друго съзтезание !
Аржентина са си основен фаворит отвсякъде .....дори само заради имената и индивидуалните качества на играчите си !
А, ако имаха нормален треньор ....( Пекерман, Пасарела, Билардо ....Хидинк ) ? ? ?
Направо можеха да им връчат титлата ....още на откриването ! ... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 22 апр 2010 19:46

Наистина Аржентина имат отлични футболисти, но играха много зле в квалификациите и аз не знам как да се обясни това дали с дон Диего или с клишето, че отлични футболисти не означава отличен колектив и отбор. Има обаче и нещо друго със почти същия отбор Аржентина стана Олимпийски шампион и това е турнир като световното така, че и това го има в отделните мачове слабо, но в турнири когато са повече време заедно да направят колектив знам ли може и да направят световно.

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 22 апр 2010 21:34

Аржентина има отлични играчи и разполага с добър състав,още малко сработване и може и да направят нещо сериозно.Определено Меси е от планетен футболист,истински магьосник и другите са на много високо ниво,ако някой подцени Аржентина може да съжалява,защото са опасни.Има време,Мондиала наближава и ще видим.

Върни се в “Футбол - Свят”