Безочливият Матераци!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Безочливият Матераци!
Доста мнения прочетох за простотията на Матераци , от осанна, до разпни го ! Само ще ви кажа , че в Италия никой не го обича-даже бившия му треньор от Перуджа , след едно негово изпълнение го беше заклеймил ! Думите му за недоразумението от Лече бяха : "il piu grande imbecile dell mondo" - в превод : най-големия идиот на света ! Дори агитките на отборите , в които е играл го псуват постоянно-просто един нещастник, това е Матераци !
-
- Контакти:
Вие чувате ли се? Матераци може да го критикува остро за постъпките , но не и да му бие шамари. Съгласен съм с изказването на Ибрахимович. Като ви гледам тука пуберите колко лесно си губите нервите , дали и вие нямаше да избухнете като момчето? Публиката да ви напада , освирква и псува непрестанно ; треньорът да няма доверие във вас и да си обграден от хора като Матераци в съблекалнята. А този глупак Матераци дали нямаше да постъпи по същия начин ако беше на 20 и всички бяха против него? А дали нямаше да престъпи и още границата? 

Aма защо Балотели е хвърлил фланелката????
А ако е вярно-БРАВО на МАтераци!!!Не може някакъв келеш да се прави на интересен и дахвърля и мачка фланелката!Тези футболистчета така и не разбраха,че отборите ги има заради фенове-а не заради тях!
А ако е вярно-БРАВО на МАтераци!!!Не може някакъв келеш да се прави на интересен и дахвърля и мачка фланелката!Тези футболистчета така и не разбраха,че отборите ги има заради фенове-а не заради тях!

cska_90 написа:Aма защо Балотели е хвърлил фланелката????
Вчера беше капката, която преля чашата. След една провалена контраатака публиката взе да го освирква, а той взе да маха с пръст и да ги провокира. Скандала между тифозите и Балотели обаче си има предистория:
Някои медии в Италия дори обявиха, че Балотели се е радвал на неуспехите на Интер, тъй като любимият му клуб от дете Милан, успя да ги настигне. По тази причина екип на въпросното ТВ шоу му подготви екип на Милан с неговото име, която Марио прие с усмивка. След това дори си я сложи и се огледа внимателно в огледалото.

Последна промяна от Madridist на 21 апр 2010 11:44, променено общо 3 пъти.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
beloto_boro написа:Вие чувате ли се? Матераци може да го критикува остро за постъпките , но не и да му бие шамари. Съгласен съм с изказването на Ибрахимович. Като ви гледам тука пуберите колко лесно си губите нервите , дали и вие нямаше да избухнете като момчето? Публиката да ви напада , освирква и псува непрестанно ; треньорът да няма доверие във вас и да си обграден от хора като Матераци в съблекалнята. А този глупак Матераци дали нямаше да постъпи по същия начин ако беше на 20 и всички бяха против него? А дали нямаше да престъпи и още границата?
А защо не си зададе първо въпроса,защо агитката го псува?!?! Явно има защо не мислиш ли?
-
- Контакти:
durex написа:beloto_boro написа:Вие чувате ли се? Матераци може да го критикува остро за постъпките , но не и да му бие шамари. Съгласен съм с изказването на Ибрахимович. Като ви гледам тука пуберите колко лесно си губите нервите , дали и вие нямаше да избухнете като момчето? Публиката да ви напада , освирква и псува непрестанно ; треньорът да няма доверие във вас и да си обграден от хора като Матераци в съблекалнята. А този глупак Матераци дали нямаше да постъпи по същия начин ако беше на 20 и всички бяха против него? А дали нямаше да престъпи и още границата?
А защо не си зададе първо въпроса,защо агитката го псува?!?! Явно има защо не мислиш ли?
На 19 години е и малко хора на тази възраст вземат всичко на сериозно в този живот.
- Blue Varna
- Контакти:
А преди да влезе в противоречие с Мауриньо някой го псуваше?Май тогава ви беше любимец.И мен да ме псува агитката на отбора в който играя и аз ще си хварля фланелката.А тоя палячо Матераци защо не се изрепчи на някой на неговите години,като е голям мъж.Нз как може да защитавате такъв простак.От световното 2006-та този ми е най-омразния футболист и никой не може да ми промени мнението
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират
Не...Безочливия Балотели.С много малко се размина от Матераци.
Само Черно море.
- JohnnieWalker
- Контакти:
Матераци е мишок от световна класа !
Ибрахомович ако се беше намесил щеше да пречука Матераци, има черен колан по карате 

[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]