Защо и Гонг почнаха да критикуват Бербо?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Защо и Гонг почнаха да критикуват Бербо?
Още щом стигнах до "изкуфял старец" по отношение на Господин Алекс Фергюсън ми стана ясно колко разбира от футбол автора на темата. Колкото до безумника Бербатов - критикуват го защотото си е заслужил и е най слабия футболист в манчестър на момента. Да се маха от любимия ми клуб и никога да не се връща - абсолютно жалък човек неоправдаващ доверието на най великия тренер на света. Вече не пуска словоизлияния в блога нещо му секна напереното селско самовеличие. Няма коментирам повече - адски слаб и неоправдаващ цената си футболист.
PFC Litex написа:Добре, съгласявам се, че англичаните не го долюбват понеже бил чужденец, а ние що го хулим след поредния му перфектен мач за националния отбор?
Ами ние говорим точно за нас си. За англичаните ни е ясно, но защо и ние? Ще кажеш, слабо се представял. Хайде тогава кажи, кой се е представил на върха на възможностите си в националния отбор при загуба? Може би единствено вратарите и то не винаги. Просто сме си нация мрънкачи , ама за точно определен човек.
PFC Litex написа:Добре, съгласявам се, че англичаните не го долюбват понеже бил чужденец, а ние що го хулим след поредния му перфектен мач за националния отбор?
В момента го хулят не защото е направил слаб мач за националния отбор , а защото е бил футболист на ЦСКА ... Ако беше играл в ПФК Левски , то сега медиите щяха да са го провъзгласили за светец и името му щеше да се споменава само с добри чувства. Но медиите са на Ахмед Доган , колегата на Тодор Батков в Държавна сигурност. Примери много , но най - фрапиращите са за убийците на българския футбол - Боби Михайлов и Наско Сираков. За тях нищо , а там е проблема на футбола ни в момента. Бербо по никакъв начин не е проблем за родината ни , дори напротив ...

los77 написа:Още щом стигнах до "изкуфял старец" по отношение на Господин Алекс Фергюсън ми стана ясно колко разбира от футбол автора на темата. Колкото до безумника Бербатов - критикуват го защотото си е заслужил и е най слабия футболист в манчестър на момента. Да се маха от любимия ми клуб и никога да не се връща - абсолютно жалък човек неоправдаващ доверието на най великия тренер на света. Вече не пуска словоизлияния в блога нещо му секна напереното селско самовеличие. Няма коментирам повече - адски слаб и неоправдаващ цената си футболист.
Гледам в публикациите ти, че любимия ти отбор е ПФК Левски , а не Манчестър Юн. ... Това подкрепя напълно тезата ми кои българи и защо критикуват Бербатов .
viroglav написа:los77 написа:Още щом стигнах до "изкуфял старец" по отношение на Господин Алекс Фергюсън ми стана ясно колко разбира от футбол автора на темата. Колкото до безумника Бербатов - критикуват го защотото си е заслужил и е най слабия футболист в манчестър на момента. Да се маха от любимия ми клуб и никога да не се връща - абсолютно жалък човек неоправдаващ доверието на най великия тренер на света. Вече не пуска словоизлияния в блога нещо му секна напереното селско самовеличие. Няма коментирам повече - адски слаб и неоправдаващ цената си футболист.
Гледам в публикациите , че на теб любимия ти отбор е ПФК Левски , а не Манчестър Юн. ... Това подкрепя тезата ми.
Тезата ти е слаба както и Бербатов - въобще не ме грее че е играл в цска още повече че докато играеше там вкарваше повече отколкото сега в манчестър - въпроса е до моментна форма, психологическа настройка и себераздаване в мачовете. Всичките тези неща са му на минус.
msm написа:PFC Litex написа:Добре, съгласявам се, че англичаните не го долюбват понеже бил чужденец, а ние що го хулим след поредния му перфектен мач за националния отбор?
Ами ние говорим точно за нас си. За англичаните ни е ясно, но защо и ние? Ще кажеш, слабо се представял. Хайде тогава кажи, кой се е представил на върха на възможностите си в националния отбор при загуба? Може би единствено вратарите и то не винаги. Просто сме си нация мрънкачи , ама за точно определен човек.
След слаб мач на националния се хулят всички до един.
Мен фена името не може да ме заблуди. Аз гледам кой как се раздава в националния, правя си моята оценка и изказвам мнение. Ами съжалявам, но и там Бербатов е голям бездушник.
Барбатов е талант, но не е лидер, а двете неща са адски различни.

los77 , спомени нещо тогава и за другите футболисти на Манчестър Юн. Кажи нещо и за Валенсия и Нани. Или те не са ти интересни на теб , като фен на този отбор ... Все пак Димитър Бербатов не играе сам , единайсет са на терена.
PFC Litex написа:След слаб мач на националния се хулят всички до един.
Мен фена името не може да ме заблуди. Аз гледам кой как се раздава в националния, правя си моята оценка и изказвам мнение. Ами съжалявам, но и там Бербатов е голям бездушник.
Барбатов е талант, но не е лидер, а двете неща са адски различни.
Съжалявам, но не си прав. Аз мога да ти извадя 100 статии за Бербатов след мач на националния. Ти можеш ли да ми извадиш толкова, за който и да е футболист? Не говоря за отбора като цяло. Ясно е, че всеки си има мнение, но тук говорим за журналистите и масовото мнение.
Нани и Валенсия си вършат работата като крила - срещу Байерн и въобще през сезона играха на добро ниво. Основния нападател руни има 32 гола,Валенсиа,Нани,Скоулс,Карик дори Парк и Видич вкарват голове познай само кой има проблеми и бележи единствено в мачове при резултат 3-0 и свършена работа от гореспоменатите играчи. Като толкова го обичате що ти не ми кажеш един силен мач негов за манчестър или националния в който е вкарал хет трик или два гола или дори 1. Като резервен нападател работата му е да влиза и да вкарва трябваше да има поне 25 гола досега, да не говорим за процента му изпуснати чисти голови положения.
Иначе и Камата беше от ЦСКА но това не пречи да го смятам за най добрия български футболист след 80та година нали ?
Иначе и Камата беше от ЦСКА но това не пречи да го смятам за най добрия български футболист след 80та година нали ?
Аз предлагам друг прочит на сезона.
Виновен за всичко е Рууни.Защото не си вкара положенията срещу Байерн.
Виновен е и Валенсия.Защо не вкара на празна врата?(Преди да спорите - това е Пол Робинсън - празна врата).
Виновен за всичко е Рууни.Защото не си вкара положенията срещу Байерн.
Виновен е и Валенсия.Защо не вкара на празна врата?(Преди да спорите - това е Пол Робинсън - празна врата).
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???