Много го хвалят Бербо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Много го хвалят Бербо

Мнениеот child in time » 31 мар 2010 11:18

kola_di_rienzo написа:
child in time написа:И? Може би когато и 5 та защитници на Ман Ю го плюха ти беше по - добре? :evil: Само един Българин може да НЕ се радва че хвалят негов съгражданин! Точно обратното ако може да се наклепа някой Б-н то негов сънародник ще е първи в това! Дай на нашенеца кал да прави много го бива , истински професионалист в тази област !

:oops: Ама сте злее... Ти сам доказваш това което си казал - че българина само търси да се заяде. Как реши че не ми е кеф Бербо, като го хвалят, или още по-глупавото, че ми е добре, когато го плюят. Фен съм му на Бербатов, а вие в тоя форум освен да се заяждате друго можете ли? Идеята ми беше да се уточнят двата сайта кой по-точно от двамата е говорил за Бербо - иначе беше нормално да имат в Гонг за изказване и на Рио, както и в спортал за Видич. Добре е че го хвалят Бербатов, но просто бг медиите прекалено много пишат за това кой какво е казал - просто според мен е нормално да са по-футболни новините. Важното е какво прави Берба, не кой какво казва и дали го плюе или хвали.

Струва ти се странно че двамата защитници хвалят Бербо? Струва ти се странно че два отделни сайта цитират двама отделни играча? Нещо не те разбирам! За фен на Бербо се изказваш меко казано двусмислено!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 31 мар 2010 11:23

Blue_Lion написа:Пфф още ли има хора който хранят Бербо бе ?! :evil: Аз дето съм Левскар до молекулите и голям фен на Chelsea съм огромен фен на Бербатов и се гордея,че имаме играч от неговата класа в един от най-добрите отбори в света !!! Бербо може да класира United за 1/2 финалите (за мое съжаление - харесвам Bayern от Германските отбори),а и е в страхотна форма ! Самият той осъзнава,че сега е неговия шанс да се докаже !

Давай,Бербо !!!
Браво братле-голям си!! Иначе Берба си е във форма последния месец-направи страхотни мачове и нищо чудно Видич да се окаже пророк.... ;)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 31 мар 2010 11:26

Нека да го хвалят.Бербо го заслужава.И не са само Рио и Видич,ами други съиграчи на Бербо.Те за разлика от нашите злобари,дето само плюят,поне разбират играта.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 31 мар 2010 11:51

Абе снощи не се включи добре баце Митко, ама нали си е наш, не трябва да го нападаме ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Мнениеот kola_di_rienzo » 31 мар 2010 11:54

Аааа добре - така съм доволен вече :lol: Преди малко пуснаха в спортал една статийка и за четката на Видич към Бербатов :P Вече всичко е ясно ;)
И господ от свода, през гъстия дим,

гледаше на всичко тих, невъзмутим!...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 31 мар 2010 12:06

Пфф още ли има хора който хранят Бербо бе ?! Аз дето съм Левскар до молекулите и голям фен на Chelsea съм огромен фен на Бербатов и се гордея,че имаме играч от неговата класа в един от най-добрите отбори в света !!! Бербо може да класира United за 1/2 финалите (за мое съжаление - харесвам Bayern от Германските отбори),а и е в страхотна форма ! Самият той осъзнава,че сега е неговия шанс да се докаже !

Давай,Бербо !!!

Поклон!!!Това е мнение на един човек,който първо е българин,а след това фен!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 31 мар 2010 12:44

Blue_Lion написа:Пфф още ли има хора който хранят Бербо бе ?! :evil: Аз дето съм Левскар до молекулите и голям фен на Chelsea съм огромен фен на Бербатов и се гордея,че имаме играч от неговата класа в един от най-добрите отбори в света !!! Бербо може да класира United за 1/2 финалите (за мое съжаление - харесвам Bayern от Германските отбори),а и е в страхотна форма ! Самият той осъзнава,че сега е неговия шанс да се докаже !

Давай,Бербо !!!

Това мнение може да предизвика само похвали!!! Добре е, че все още се намират фенове, чиито цвят си е само за вътрешна консумация. Бербатов е там, където трябва - в един от най-великите клубове, при един от най-великите треньори, с едни от най-големите футболисти! А дали именно той ще допринесе за успеха на отбора, ще видим. Но по-важното е, че неговите съотборници вярват в това, а такъв стимул - дай боже всекиму.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 31 мар 2010 14:48

kola_di_rienzo написа:
Agentriot написа:Бербатов е гениален играч и по отношение на погледа си върху играта е един от най-добрите в света,а в последно време показва и голмайсторските си качества-при такива важни футболни елементи не виждам какво му е толкова странното да го хвалят.Той си е за хвалене,само наистина да вкарва редовно и да не се контузва и ще е почти перфектен !

:!: Ето един човек, който не е влязъл във форума за да се заяжда - дано има повече такива, щото иначе е тъпо. Евала за мнението - много си прав ;)

[offtopic]Ако имаше само такива като него, форума щете замре :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 31 мар 2010 16:22

добре че беше бербо иначе Байерн щеше да си мечтае да победи.както пише в някой от немските спортни издания-бербатов е имал основен принос за обрата който сътвориха немците.този смешко бербо за пореден път показа,че е на път след като опрапасти Тотнъм сега да стори същото и с Юнайтед
Последна промяна от batmanlevski на 31 мар 2010 16:25, променено общо 1 път.
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
tosheto1912
Контакти:

Мнениеот tosheto1912 » 31 мар 2010 16:24

незнам как може да бъде плют бербо след като англичаните дето са толкова големи националисти го хвалят толкова от един месец е постоянно на първите страници по весниците и говорят само хубаво за него но ние не той не става за нищо
"Ще се роди тук, в миланския ресторант Часовника мястото за среща на артисти и ще бъде завинаги отбор от голям талант. Цвета на емблемата ще бъде тази прекрасна нощ: черно-синия фон осеян със златни звезди. Ще се нарича Интернационале."

Върни се в “Футбол - Свят”