kola_di_rienzo написа:child in time написа:И? Може би когато и 5 та защитници на Ман Ю го плюха ти беше по - добре?Само един Българин може да НЕ се радва че хвалят негов съгражданин! Точно обратното ако може да се наклепа някой Б-н то негов сънародник ще е първи в това! Дай на нашенеца кал да прави много го бива , истински професионалист в тази област !
Ама сте злее... Ти сам доказваш това което си казал - че българина само търси да се заяде. Как реши че не ми е кеф Бербо, като го хвалят, или още по-глупавото, че ми е добре, когато го плюят. Фен съм му на Бербатов, а вие в тоя форум освен да се заяждате друго можете ли? Идеята ми беше да се уточнят двата сайта кой по-точно от двамата е говорил за Бербо - иначе беше нормално да имат в Гонг за изказване и на Рио, както и в спортал за Видич. Добре е че го хвалят Бербатов, но просто бг медиите прекалено много пишат за това кой какво е казал - просто според мен е нормално да са по-футболни новините. Важното е какво прави Берба, не кой какво казва и дали го плюе или хвали.
Струва ти се странно че двамата защитници хвалят Бербо? Струва ти се странно че два отделни сайта цитират двама отделни играча? Нещо не те разбирам! За фен на Бербо се изказваш меко казано двусмислено!