Само неграмотни пишат в този форум

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sic
Контакти:

Re: Само неграмотни пишат в този форум

Мнениеот sic » 11 дек 2008 21:30

Не просто слависта е компетентен по всички теми и въпроси. Оставете го да си приказва не пречи на никой! :D :D :D
А относно ривърплейт за него недейте да говорите защото той е еволюирал до такава степен че мозък не му е останал!!!
Последна промяна от sic на 11 дек 2008 21:32, променено общо 1 път.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 дек 2008 21:31

ivanjuve написа:
slavia_forever написа:
mac написа:Влизам от време на време да прочета какво мислят хората за футбола и спорта, но останах много разочарован. В 99% от съобщенията тук има правописни грешки, които не се правят от бъркане, а от незнание и липса на първите години в началното училище. Какъв футбол си позволявате да коментирате, като сте пълни идиоти и не можете и имената си да напишете правилно.

А ти как си, по отношение на препинателните знаци, в частност - запетайките? ;)

И ти не си цвете за мирисане . Какво трябваше да ядеш вместо буквите ,неграмотнико ?

В сравнение с теб, всеки глупак тук е грамотен.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 11 дек 2008 22:15

хора наистина дразни и е тъпо да се пише на латиница маймуница и тн...подкрепям темата,но смятам че някои препинателни знаци ,в подобни форуми не са задължителни.това не са офицялни документи,а място кадето свободно и бързо да изкажеш свойто мнение. :roll:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 дек 2008 22:19

стичо написа:хора наистина дразни и е тъпо да се пише на латиница маймуница и тн...подкрепям темата,но смятам че някои препинателни знаци ,в подобни форуми не са задължителни.това не са офицялни документи,а място кадето свободно и бързо да изкажеш свойто мнение. :roll:

Съгласен съм, даже и аз съм публикувал подобни теми. Но това се отнася и до главните букви, и до препинателните знаци, и до правописните грешки, като "свойто" или "офицялни", или "кадето" и др. :idea: :!:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 дек 2008 23:49

Я стига бе, има си български език. Този език си има правила. Не е трудно да се спазват, за да търсим оправдание! Мен лично това изнасилване на родната реч ме изморява. Като гледам някакви думи написани на турско-македонски и ми се налага да ги превеждам на български ми е неприятно и не искам. За шльокавицата пък няма какво да говорим - признак за ********** пубертет, който не знае къде се е родил, и си мисли, че смсите са смисъла на живота. България няма нужда от такава младеж.
Последна промяна от tprodanov на 12 дек 2008 00:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 12 дек 2008 00:20

tprodanov написа:Я стига бе, има си български език. Този език си има правила. Не е трудно да се спазват, за да търсим оправдание! Мен лично това изнасилване на родната реч ме изморява. Като гледам някакви туми написани на турско-македонски и ми се налага да ги превеждам на български ми е неприятно и не искам. За шльокавицата пък няма какво да говорим - признак за ********** пубертет, който не знае къде се е родил, и си мисли, че смсите са смисъла на живота. България няма нужда от такава младеж.

Дано осъзнаят повечето!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 дек 2008 02:31

slavia_forever написа:
tprodanov написа:Я стига бе, има си български език. Този език си има правила. Не е трудно да се спазват, за да търсим оправдание! Мен лично това изнасилване на родната реч ме изморява. Като гледам някакви туми написани на турско-македонски и ми се налага да ги превеждам на български ми е неприятно и не искам. За шльокавицата пък няма какво да говорим - признак за ********** пубертет, който не знае къде се е родил, и си мисли, че смсите са смисъла на живота. България няма нужда от такава младеж.

Дано осъзнаят повечето!

Форевъре,едно вярно нещо да кажеш и ти и ще се съглася с теб напълно! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 12 дек 2008 17:08

Cesc Fabregas написа:
slavia_forever написа:

Дано осъзнаят повечето!

Форевъре,едно вярно нещо да кажеш и ти и ще се съглася с теб напълно! ;)

Току що се съгласи, сам със себе си. :roll:

Върни се в “Футбол - Свят”