А относно ривърплейт за него недейте да говорите защото той е еволюирал до такава степен че мозък не му е останал!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ivanjuve написа:slavia_forever написа:mac написа:Влизам от време на време да прочета какво мислят хората за футбола и спорта, но останах много разочарован. В 99% от съобщенията тук има правописни грешки, които не се правят от бъркане, а от незнание и липса на първите години в началното училище. Какъв футбол си позволявате да коментирате, като сте пълни идиоти и не можете и имената си да напишете правилно.
А ти как си, по отношение на препинателните знаци, в частност - запетайките?
И ти не си цвете за мирисане . Какво трябваше да ядеш вместо буквите ,неграмотнико ?
стичо написа:хора наистина дразни и е тъпо да се пише на латиница маймуница и тн...подкрепям темата,но смятам че някои препинателни знаци ,в подобни форуми не са задължителни.това не са офицялни документи,а място кадето свободно и бързо да изкажеш свойто мнение.
tprodanov написа:Я стига бе, има си български език. Този език си има правила. Не е трудно да се спазват, за да търсим оправдание! Мен лично това изнасилване на родната реч ме изморява. Като гледам някакви туми написани на турско-македонски и ми се налага да ги превеждам на български ми е неприятно и не искам. За шльокавицата пък няма какво да говорим - признак за ********** пубертет, който не знае къде се е родил, и си мисли, че смсите са смисъла на живота. България няма нужда от такава младеж.
slavia_forever написа:tprodanov написа:Я стига бе, има си български език. Този език си има правила. Не е трудно да се спазват, за да търсим оправдание! Мен лично това изнасилване на родната реч ме изморява. Като гледам някакви туми написани на турско-македонски и ми се налага да ги превеждам на български ми е неприятно и не искам. За шльокавицата пък няма какво да говорим - признак за ********** пубертет, който не знае къде се е родил, и си мисли, че смсите са смисъла на живота. България няма нужда от такава младеж.
Дано осъзнаят повечето!
Cesc Fabregas написа:slavia_forever написа:tprodanov написа:Я стига бе, има си български език. Този език си има правила. Не е трудно да се спазват, за да търсим оправдание! Мен лично това изнасилване на родната реч ме изморява. Като гледам някакви туми написани на турско-македонски и ми се налага да ги превеждам на български ми е неприятно и не искам. За шльокавицата пък няма какво да говорим - признак за ********** пубертет, който не знае къде се е родил, и си мисли, че смсите са смисъла на живота. България няма нужда от такава младеж.
Дано осъзнаят повечето!
Форевъре,едно вярно нещо да кажеш и ти и ще се съглася с теб напълно!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта