Шампионска Лига и Лига Европа по ТВ2 Догодина !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска Лига и Лига Европа по ТВ2 Догодина !
EBATI TAPIA STRELOCHNIK
- plamen etov
- Контакти:
Как е брат
Еми знаят как да правят бизнес тия,а и определено ще дават доста по-интересни мачове от БТВ
Само не разбрах,по колко мача ще дават от ШЛ ! Тъй като имат две телевизий (ТВ2 и РИНГ) т.е. дали ТВ2 ще използва правото си на first pick и да си избере голям мач,а РИНГ да дават друг двубой по ШЛ,и Четвъртък да дават по два мача от Лига Европа,което е добре...
Би следвало също така,мачовете на Левски,Литекс,ЦСКА и предполагам Черно Море ако се класират за ЕКТ да ги дават пак ТВ2,не Канал 1 или Нова ?
[/quote][/quote]
ПРИБРАХ СЕ ОТ НОЩНА СМЯНА И В МОМЕНТА СЕ РАЗТОВАРВАМ
НАЙ ВЕРОЯТНО ТВ2 ДА ДАВАТ НАЙ ЯКИТЕ МАЧОВЕКАТО НОСЕТЕЛ НА ПРАВАТА ЗА ИЗЛЪЧВАНЕ ,А ДРУГИТЕ МАЧОВЕ ДА ГИ РАЗХВЪРЛЯТПО ДРУГИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ.В МОМЕНТА МЪДРУВАМ НАД ВЪПРОСА ЗАЩО ТВ2 Е ГЕЙСКА ТЕЛЕВИЗИЯ ,ЧЕ И ГОВЕЖДА АМА НЕЩО НЕ ВДЯВАМ ,ТА ЧАКАМ ДАМИ ОБЯСНЯТ ХА ХА ХА ХА

ПРИБРАХ СЕ ОТ НОЩНА СМЯНА И В МОМЕНТА СЕ РАЗТОВАРВАМ

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
- plamen etov
- Контакти:
BUGY написа:EBATI TAPIA STRELOCHNIK
СТРЕЛОЧНИК НО ДРУГО СИ Е ДАМИ ОБЯСНЯТ С КАРТИНКА ,ТАМ МНОГО МИ ХАРЕСА НА АЗИС ФАНЕЛКАТА

модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
Вече не пишат
хахахах Бахти малоумниците,ние пускаме тема за Футбол,тия го обръщат на простотия !!! Бе дано дават повече мачове,щото Шампионската Лига е уникален турнир ! Те Бтв дават 2 мача,ма единия е на запис...така,че тия могат да дават 2 мача LIVE
Дано само коментаторите им са по-добри от тия за Българския футбол щото те не ме кефат толкова много,но опр са по-добри от тия по Канал 1 ! Виж Алекси Сокачев и Петър Делов ми харесват как си вършат работата...еххх ако поканят Томислав Русев и Ники Александров отново...ще е супер,ама надали
Как да е,дано да е шоу до година 

Какво се радвате толкова , че тв2 и ринг ще дават мачовете. Вярно те са по-добри от БНТ и Нова и БТВ , но най-вероятно ще я направят платена както стана с диема екстра. Но ще видим сега и да говорим няма смисъл, иначе е добре малка промяна защото Краси Минев го гледам от 10г по БТВ
plamen etov написа:BUGY написа:EBATI TAPIA STRELOCHNIK
СТРЕЛОЧНИК НО ДРУГО СИ Е ДАМИ ОБЯСНЯТ С КАРТИНКА ,ТАМ МНОГО МИ ХАРЕСА НА АЗИС ФАНЕЛКАТА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://bp1.blogger.com/_7vt3Gz9IkAk/SJBasd0-dXI/AAAAAAAAJjw/mklQ8W6FErk/s1600-h/Azis.jpg
- plamen etov
- Контакти:
Blue_Lion написа:Вече не пишатхахахах Бахти малоумниците,ние пускаме тема за Футбол,тия го обръщат на простотия !!! Бе дано дават повече мачове,щото Шампионската Лига е уникален турнир ! Те Бтв дават 2 мача,ма единия е на запис...така,че тия могат да дават 2 мача LIVE
Дано само коментаторите им са по-добри от тия за Българския футбол щото те не ме кефат толкова много,но опр са по-добри от тия по Канал 1 ! Виж Алекси Сокачев и Петър Делов ми харесват как си вършат работата...еххх ако поканят Томислав Русев и Ники Александров отново...ще е супер,ама надали
Как да е,дано да е шоу до година
ЩО БЕ БРАТЛЕ,ВАЖНОТО Е ДА ИМА КУПОН ВЪВ ФОРУМА

модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
gogokoo написа:Какво се радвате толкова , че тв2 и ринг ще дават мачовете. Вярно те са по-добри от БНТ и Нова и БТВ , но най-вероятно ще я направят платена както стана с диема екстра. Но ще видим сега и да говорим няма смисъл, иначе е добре малка промяна защото Краси Минев го гледам от 10г по БТВ
Отностно ТВ2 да стане платена...съмнява ме,щото ще изпуснат много голяма аудитория,а Диема и Диема + по който дават английското първенство не са платени примерно а доста народ ги гледа

Blue_Lion написа:gogokoo написа:Какво се радвате толкова , че тв2 и ринг ще дават мачовете. Вярно те са по-добри от БНТ и Нова и БТВ , но най-вероятно ще я направят платена както стана с диема екстра. Но ще видим сега и да говорим няма смисъл, иначе е добре малка промяна защото Краси Минев го гледам от 10г по БТВ
Отностно ТВ2 да стане платена...съмнява ме,щото ще изпуснат много голяма аудитория,а Диема и Диема + по който дават английското първенство не са платени примерно а доста народ ги гледа
не става въпрос за диема и аз се радвам ако не стане платена но нищо не се знае
- plamen etov
- Контакти:
Blue_Lion написа:gogokoo написа:Какво се радвате толкова , че тв2 и ринг ще дават мачовете. Вярно те са по-добри от БНТ и Нова и БТВ , но най-вероятно ще я направят платена както стана с диема екстра. Но ще видим сега и да говорим няма смисъл, иначе е добре малка промяна защото Краси Минев го гледам от 10г по БТВ
ТВ2 НЯМА КАК ДА СТАНЕ ПЛАТЕНА ЗА СВЕДЕНИЕ НА ТЕЗИ КОЙТО НЕ ЗНАЯТ ЗАЩОТО ИМА НАЦИОНАЛЕН ЕФИР

модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.