Висша лига - сезон 2025/2026
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон 2025/2026
Те пък Арсенал са вързали направо. Паднаха от Пул, едвам измъкнаха нещо в добавеното време от Сити и всичко им е на мъка. Днес като гледам пак с два корнера са вкарали, което е чудесно като показател и показва работа при статични положения, но няма как да станеш шампион в първенство само с корнери :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Разочароващо е как Нюкасъл на Еди Хау загуби по идентичен начин мачовете с Ливърпул и Арсенал, което показва, че този тим още не е дорасъл да се бори за големите неща във футбола.. Симпатизирам на Хау, защото е единствения читав английски треньор, но докато не научи отбора си, а и възприеме самия той като идея, че е важно да се контролират мачовете, ще продължава да бъде симпатичния загубеняк. Въпросът е колко още ще изтърпят арабите, защото е срамно най-богатия английски отбор да не е в битката за титлата и да не бъде напред в Европа..
Последна промяна от CSKA69 на 28 сеп 2025 21:14, променено общо 1 път.

Кво значи "срамно" :lol: Кой точно са купили те за да са в битка за титла? Продължават да си продават най-добрите играчи :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
an4o_321 написа:Кви са тези "заслони" срещу вратарите?? Това си е чист фаул!
Тоя Салиба му е нещо като стил,не за пръв път го прави.Да видим кога съдиите в Англия ще решат,че е фаул срещу вратаря.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
ihtiandar написа:an4o_321 написа:Кви са тези "заслони" срещу вратарите?? Това си е чист фаул!
Тоя Салиба му е нещо като стил,не за пръв път го прави.Да видим кога съдиите в Англия ще решат,че е фаул срещу вратаря.
Заслонът - м@йната му, имало и преди подобни неща.
Аз не разбрах вдигнататa като гръмоотвод ръка на Магаляеш как не бе свирена.
Огромна грешка бе и отменената дузпа срещу Гьокереш.
Съдийството във ВЛ е на брутално ниско ниво за съжаление.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
И двете дузпи си ги имаше... Това на Магаяеш май го отмениха щото според правилата ако се отклони от друга част на тялото към ръката уж не е фаул :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Този Семенио ще е следващата звезда на висшата лига. Разбира се, ние не се интересуваме от него :oops:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
Андони Ираола и Оливър Гласнер са най-впечатляващите мениджъри в Англия в момента. Интересното е, че и двамата не са от клонингите на Пеп, тоест не предпочитат футбол с притежание на топката - Гласнер играе бърз и директен футбол на контраатаки във формация 3241, Ираола залага на бърз, директен и вертикален футбол в схема 433.. аз лично съм повече впечатлен от Ираола.. През лятото Борнемут загубиха почти цялата си защита - Хуйсен отиде в Реал, Забaрни в ПСЖ, Керкез в Ливърпул, но това въобще не се отрази на играта на отбора...със сигурност името на Ираола ще бъде споменавано при всяка промяна на мениджърския пост в големите отбори - Юнайтед, Челси, след края на сезона дори Арсенал, а ако изчака още година и с Манчестър Сити...
Последна промяна от CSKA69 на 04 окт 2025 11:35, променено общо 1 път.

- KOPScousers
- Контакти:
CSKA69 написа:Андони Ираола и Оливър Гласнер са най-впечатляващите мениджъри в Англия в момента. Интересното е, че и двамата не са от клонингите на Пеп, тоест не предпочитат футбол с притежание на топката - Гласнер играе бърз и директен футбол на контраатаки във формация 3241, Ираола залага на бърз, директен и вертикален футбол в схема 433.. аз лично съм повече впечатлен от Ираола.. През лятото Борнемут загубиха почти цялата си защита - Хуйсен отиде в Реал, Забрани в ПСЖ, Керкез в Ливърпул, но това въобще не се отрази на играта на отбора...със сигурност името на Ираола ще бъде споменавано при всяка промяна на мениджърския пост в големите отбори - Юнайтед, Челси, след края на сезона дори Арсенал, а ако изчака още година и с Манчестър Сити...
Ако Слот се издъни този сезон, нищо чудно и с Ливърпул да бъде свързан Ираола. Аз нямам нищо против - като стил на игра много наподобява Клоп, а аз определено искам отново да се "забавлявам", докато гледам Ливърпул да играе. Гледа ми се шоу, не това подобие на игра от последните месеци, което ми къса нервите два пъти седмично по 90+ минути. Не помня кога беше последния път, в който се изкефих на мач на Ливърпул. Май беше при 5:1 срещу Тотнъм в шампионския мач, който беше преди близо 6 месеца вече. :oops: Айде, майната им на мачовете от края на миналия сезон, ама вече след близо 10 мача този сезон, да не можем да вържем една по-нормална игра... Несериозно е просто. Ако Слот се издъни звучно след половин похарчен милиард, като нищо Ираола да има и Ливърпул като вариант налято.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]