Висша лига - сезон 2025/2026

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Висша лига - сезон 2025/2026

Мнениеот rhaegar » 02 сеп 2025 21:24

zdravkos написа:Bonbonko,
виждам че си нов във форума :-), такива неща не трябва да те учудват!
С времето ще свикнеш... и добре дошъл разбира се.

Как нов, тва не е ли Ponko с бан? Изображение
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 сеп 2025 21:43

Liquidator написа:
Red_Neck написа:Вадете 150М и скачайте за Исак.
Аз лично пак няма да имам нищо против да ни надцакате, както преди 2 години го направихте на 2 пъти с Лавия и Кайседо + Тимо Вернер преди това :)))))

Време е да приемеш, че никой не ви е надцакал за Лавия и Кайседо, просто и двамата предпочетоха нас. Да не говорим, че ни направихте мръсно и завишихте цената на Кайседо, предлагайки 110 млн :))

Също така е време да се приеме че Кайседо е най-добрият на позицията си във ВЛ и всеки паунд даден за него е заслужен.

Изображение

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 02 сеп 2025 23:15

За Кайседо си абсолютно прав!
На позицията си остава топ и ако някой го отрече трява да е скаран с футбола като цяло....
Тук трябва да отбележим, че Челси е клуб със световна известност и значение, т.е брандт и марка.

Трансферната политика на Челси тук няма да я намесвам, защото за мен лично нещата не са свързани.
Кайседо е ТОП трансфер за вас!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 сеп 2025 11:01

rhaegar написа:Също така е време да се приеме че Кайседо е най-добрият на позицията си във ВЛ и всеки паунд даден за него е заслужен.

Тук ако задълбаем, ще стане мазаляк :)))
Кайседо определено е "сред най-добрите" във ВЛ на позицията си, но дали е "най-добрият" може много и дълго да се спори. Прекалено е субективно.
На прима виста не го видях в отбора на сезона тази година, за сметка на Мака, Райс и Гравенбергх, които май играят на същата позиция ;)) Не го видях и миналата за сметка на Родри и Райс ;)))
За капак Гравенбергх, спечели наградата за най-добър млад футболист последния сезон.

А дали цената му от 115М паунда (ако не се лъжа) е заслужена и оправдана, също е въпрос на сериозен дебат.
Напомням, че ние същия прозорец взехме Мака и Гравенбергх за по 35М всеки и Собо за още 60М, т.е. за около 130М паунда си подменихме цялата халфова линия.
Колкото и да си пристрастен, обективните факти не са с теб ;))))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 сеп 2025 13:57

Red_Neck написа:
rhaegar написа:Също така е време да се приеме че Кайседо е най-добрият на позицията си във ВЛ и всеки паунд даден за него е заслужен.

Кайседо определено е "сред най-добрите" във ВЛ на позицията си, но дали е "най-добрият" може много и дълго да се спори. Прекалено е субективно.
На прима виста не го видях в отбора на сезона тази година, за сметка на Мака, Райс и Гравенбергх, които май играят на същата позиция ;)) Не го видях и миналата за сметка на Родри и Райс ;)))
За капак Гравенбергх, спечели наградата за най-добър млад футболист последния сезон.

А дали цената му от 115М паунда (ако не се лъжа) е заслужена и оправдана, също е въпрос на сериозен дебат.
Напомням, че ние същия прозорец взехме Мака и Гравенбергх за по 35М всеки и Собо за още 60М, т.е. за около 130М паунда си подменихме цялата халфова линия.

Мисля че никой (освен до някъде Гравенберх) не се покрива с Кайседо като позиция на терена. От там нататък всичко останало отива в канала.

Изображение
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 03 сеп 2025 13:58

Red_Neck написа:

Беше си ограбен да не влезне в отбора на сезона. Тия награди са чисто субективни , ако ме питаш мен.
На толкова скандални вече връчвания на индивидуални награди сме станали свидетели.
Много ясно, че ще преобладават играчи на първия и втория във Висшата лига. Ние сме едва 4-ти...
За мен Кайседо е най-добрия на позицията си, въпрос на време е да получи recognition от всички.
Лека-полека това става.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 сеп 2025 14:03

На мен това горното не ми се пишеше, защото всички знаем че е така.

Те и от тоя сезон кой къде играе, да сравняваш МакАлистър и Кайседо Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 сеп 2025 16:02

Наградите, колкото и да са субективни, все пак са на ПФА, гласуват техни колеги, не журналисти или форумни експерти.
Как па за 2 години "доминация" в средата на терена колегите му не го признаха веднъж? Може би да си чист DM - разбивач за тях не е достатъчно, а?

Всички знаем, че спора за това кой вътрешен халф е по-по-най е колкото субективен, толкова и безсмислен. :))))
Обаче това което не е субективно е че за 2 сезона пазарната оценка на домината в средата на терена Кайседо е с 30% под платеното за него от Челси, а оценката за Райън и Мака е 2-3 пъти по-висока от похарченото и съм почти сигурен, че един ден някой от вас ще се изпъне и ще заяви, че всяко пени платено за Енцо и Лавия също си струва, ... понеже не сте ги плащали вие :)))

Как да е, .....здраве да е и PЕАСЕ!!!
Тази година разкарахте Джаксъна и вече официално двата отбора сме в борбата за титлата, ... нали?! ;))))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 сеп 2025 16:16

Пазарната оценка спрямо някакви си сайтове е също толкова субективна. Шансовете някога да разберем колко реално струва някой от тия четиримата не мисля че са особено големи.

Енцо няколко пъти съм писал че е колосално надплатен, поради доста фактори. За Лавия няма как да знам, той дали има и 10 мача откакто е дошъл. Факт е, че с него играем доста по-добре отколкото без, но...

Red_Neck написа:Тази година разкарахте Джаксъна и вече официално двата отбора сме в борбата за титлата, ... нали?! ;))))

Не, ние имаме идиот за треньор, няма как. Иначе щеше да е хубаво.

Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 сеп 2025 17:15

rhaegar написа:Пазарната оценка спрямо някакви си сайтове е също толкова субективна. Шансовете някога да разберем колко реално струва някой от тия четиримата не мисля че са особено големи.

Енцо няколко пъти съм писал че е колосално надплатен, поради доста фактори. За Лавия няма как да знам, той дали има и 10 мача откакто е дошъл. Факт е, че с него играем доста по-добре отколкото без, но...

Red_Neck написа:Тази година разкарахте Джаксъна и вече официално двата отбора сме в борбата за титлата, ... нали?! ;))))

Не, ние имаме идиот за треньор, няма как. Иначе щеше да е хубаво.

Не спирайте, захранваме се с изгонените от вашата академия и ги правим звезди вече 10 години :lol: Следващия очевидно ще е Guehi

Върни се в “Футбол - Свят”