zdravkos написа:Bonbonko,
виждам че си нов във форума :-), такива неща не трябва да те учудват!
С времето ще свикнеш... и добре дошъл разбира се.
Как нов, тва не е ли Ponko с бан?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
zdravkos написа:Bonbonko,
виждам че си нов във форума :-), такива неща не трябва да те учудват!
С времето ще свикнеш... и добре дошъл разбира се.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Liquidator написа:Red_Neck написа:Вадете 150М и скачайте за Исак.
Аз лично пак няма да имам нищо против да ни надцакате, както преди 2 години го направихте на 2 пъти с Лавия и Кайседо + Тимо Вернер преди това :)))))
Време е да приемеш, че никой не ви е надцакал за Лавия и Кайседо, просто и двамата предпочетоха нас. Да не говорим, че ни направихте мръсно и завишихте цената на Кайседо, предлагайки 110 млн :))
rhaegar написа:Също така е време да се приеме че Кайседо е най-добрият на позицията си във ВЛ и всеки паунд даден за него е заслужен.
Red_Neck написа:rhaegar написа:Също така е време да се приеме че Кайседо е най-добрият на позицията си във ВЛ и всеки паунд даден за него е заслужен.
Тук ако задълбаем, ще стане мазаляк :)))
Кайседо определено е "сред най-добрите" във ВЛ на позицията си, но дали е "най-добрият" може много и дълго да се спори. Прекалено е субективно.
На прима виста не го видях в отбора на сезона тази година, за сметка на Мака, Райс и Гравенбергх, които май играят на същата позиция ;)) Не го видях и миналата за сметка на Родри и Райс ;)))
За капак Гравенбергх, спечели наградата за най-добър млад футболист последния сезон.
А дали цената му от 115М паунда (ако не се лъжа) е заслужена и оправдана, също е въпрос на сериозен дебат.
Напомням, че ние същия прозорец взехме Мака и Гравенбергх за по 35М всеки и Собо за още 60М, т.е. за около 130М паунда си подменихме цялата халфова линия.
Колкото и да си пристрастен, обективните факти не са с теб ;))))
Red_Neck написа:rhaegar написа:Също така е време да се приеме че Кайседо е най-добрият на позицията си във ВЛ и всеки паунд даден за него е заслужен.
Тук ако задълбаем, ще стане мазаляк :)))
Кайседо определено е "сред най-добрите" във ВЛ на позицията си, но дали е "най-добрият" може много и дълго да се спори. Прекалено е субективно.
На прима виста не го видях в отбора на сезона тази година, за сметка на Мака, Райс и Гравенбергх, които май играят на същата позиция ;)) Не го видях и миналата за сметка на Родри и Райс ;)))
За капак Гравенбергх, спечели наградата за най-добър млад футболист последния сезон.
А дали цената му от 115М паунда (ако не се лъжа) е заслужена и оправдана, също е въпрос на сериозен дебат.
Напомням, че ние същия прозорец взехме Мака и Гравенбергх за по 35М всеки и Собо за още 60М, т.е. за около 130М паунда си подменихме цялата халфова линия.
Колкото и да си пристрастен, обективните факти не са с теб ;))))
Red_Neck написа:Тази година разкарахте Джаксъна и вече официално двата отбора сме в борбата за титлата, ... нали?! ;))))
rhaegar написа:Пазарната оценка спрямо някакви си сайтове е също толкова субективна. Шансовете някога да разберем колко реално струва някой от тия четиримата не мисля че са особено големи.
Енцо няколко пъти съм писал че е колосално надплатен, поради доста фактори. За Лавия няма как да знам, той дали има и 10 мача откакто е дошъл. Факт е, че с него играем доста по-добре отколкото без, но...Red_Neck написа:Тази година разкарахте Джаксъна и вече официално двата отбора сме в борбата за титлата, ... нали?! ;))))
Не, ние имаме идиот за треньор, няма как. Иначе щеше да е хубаво.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта