Висша лига - сезон 2025/2026

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

yulkata
Контакти:

Re: Висша лига - сезон 2025/2026

Мнениеот yulkata » 17 авг 2025 14:26

rhaegar написа:Челси са бая далеч от бетон. Напред са може би ок нещата, но в центъра на защитата се отвори такава дупка с контузията на Колуил че........ Отделно на вратата все пак имаме Роберт Санчез Изображение

Рано е за сериозни изводи, все пак е първи кръг и най-малкото трансферният прозорец не е затворил.

Челси са най-подготвени за предстоящия изморителен сезон.Разполагат с 36 играча,няма друг такъв отбор.Няма как да се изморят до края.Млади са ,физически издръжливи,могат да заприличат на хлапетата на Испания,когато никой не ги смяташе за способни да спечелят Европейското.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 авг 2025 16:08

yulkata написа:
rhaegar написа:Челси са бая далеч от бетон. Напред са може би ок нещата, но в центъра на защитата се отвори такава дупка с контузията на Колуил че........ Отделно на вратата все пак имаме Роберт Санчез Изображение

Рано е за сериозни изводи, все пак е първи кръг и най-малкото трансферният прозорец не е затворил.

Челси са най-подготвени за предстоящия изморителен сезон.Разполагат с 36 играча,няма друг такъв отбор.Няма как да се изморят до края.Млади са ,физически издръжливи,могат да заприличат на хлапетата на Испания,когато никой не ги смяташе за способни да спечелят Европейското.

https://www.chelseafc.com/en/teams/men

Деазнам, тука са 29 с такива като Анселмино, Слонина и Мудрик, които няма да помиришат терен. Отделно част от това са юношки като Ачемпонг и Тайрик Джордж. Не ги докарвам до 36, ма ти знаеш повече и ти вярвам.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

ihtiandar
Контакти:

Мнениеот ihtiandar » 17 авг 2025 16:47

Форест радват отново.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 авг 2025 16:58

М/у другото какво е положението с украинския Меси- Мудрик?
Във Форцата гледам пише "Лични причини" а пък нещо не изгърмя ли с допинг?
Аз съм голям скептик на тема Мареска. Тоз пич и като футболист беше много надут балон покрай успехите на Севиля ама като треньор си мисля че е дори повече та не ги виждам в борбата за титлата.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 авг 2025 17:09

Pichichi написа:М/у другото какво е положението с украинския Меси- Мудрик?
Аз съм голям скептик на тема Мареска. Тоз пич и като футболист беше много надут балон покрай успехите на Севиля ама като треньор си мисля че е дори повече та не ги виждам в борбата за титлата.

Eм уж чакали още някакви резултати от допинг пробите, ма според мен е история. Никакъв шанс да играе за Челси отново. Не че като играеше имаше особена полза.

За Мареска аз съм си казал мнението около 20 пъти поне, абсолютен некадърник е и не очаквам нищо добро с него. Единствено може да го спаси някакъв страшен прогрес в развититето на Палмър, Педро, Енцо, Гитенс и Естевао. Кайседо е топ, на Нето това му е макса така или иначе.

Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 авг 2025 18:47

Само в Англия това нарушение срещу вратаря не се свири. Егати гола.
Как беше хомосек...., сър, са английските съдии.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 17 авг 2025 19:28

Pichichi написа:М/у другото какво е положението с украинския Меси- Мудрик?

Ти си го гледал в Севиля, ама аз съм гледал Мареска в Ювентус и си беше ок играч, не някаква звезда, но не и посредствен, какъвто беше например Симоне Индзаги ;) Що се касае до треньора Мареска фактите са, че вкара от първия опит изпадналия Лестър и за една година направи такъв прогрес в Челси, какъвто предишния Почетино щеше да направи за 10-годишен период :lol: 8-) Винаги съм го казвал и продължавам да го твърдя, че от италианеца ще излезе повече треньор, отколкото от Артета :idea:
Последна промяна от CSKA69 на 17 авг 2025 19:29, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

yulkata
Контакти:

Мнениеот yulkata » 17 авг 2025 19:29

Очаквам второто полувреме в игра за Юнайтед да влезе Сеско,щото нещо засега ми се губи голаджията или май се заблуждавам,че Аморин ще сглоби състав :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 авг 2025 19:37

CSKA69 написа:Ти си го гледал в Севиля, ама аз съм гледал Мареска в Ювентус и си беше ок играч, не някаква звезда, но не и посредствен, какъвто беше например Симоне Индзаги ;) Що се касае до треньора Мареска фактите са, че вкара от първия опит изпадналия Лестър и за една година направи такъв прогрес в Челси, какъвто предишния Почетино щеше да направи за 10-годишен период :lol: 8-) Винаги съм го казвал и продължавам да го твърдя, че от италианеца ще излезе повече треньор, отколкото от Артета :idea:

Нищо особено не беше и в Ювентус, половината му време там изкара в наеми, а головете му за клуба се броят на едната ръка. В Лестър искаха да го уволнят още на средата на сезона и беше на път да пропилее колосална преднина с тъпашкия си футбол. В Челси направи "прогрес" въпреки него, а не заради, след като половин сезон беше забил (днес също, между другото) най-добрият играч на отбора на най-неудобната му позиция в атака и даваше повече свобода на Кукурея като плеймейкър, отколкото на Палмър. Отделно експериментите му с това някой си бек да влиза в центъра костваха точки, с които можеше да си е подсигурил топ 4 седмици преди края на сезона, а не да трепери до край. В мачовете с топ отборите беше безпомощен и категорично надигран, освен от пияния Ливърпул след титлата. Ясно ми е че си му фенбой понеже е ученичка на плешо, ма да обясняваш колко е добър на хора, които му гледат посредствения футбол всяка седмица, айде нема нужда.

Изображение

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 17 авг 2025 21:29

Палас биха Пул и Сити, така че хикса с тях е успех 8-) продължаваме напред :mrgreen:

Пс - Артета и той не знае как го спечели този мач. Иначе не разбирам спора за Мареска? С Артета, Пешо, Аморим и Слот бяха средна класа футболисти :oops:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Върни се в “Футбол - Свят”