По принцип знаех че Реал М спечели ШЛ преди 14 месеца но след последните мнения отворих да проверя дали не бъркам.
С тази "палава" защита с Асенсио и Фран Гарсия не е изненада. Реално белите в момента не ползват по различни причини: Карвахал, ТАА, Милитао, Хуйсен, Менди. Това не са малко играчи и то все в защита където точно им е проблема.
Световно клубно първенство по футбол 2025
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Световно клубно първенство по футбол 2025
И с тях нямаше да е различен игровия облик. Не сме готови за отбор от ранга на ПСЖ. Всъщност това е най-добрият тим в момента, сработени са жестоко. Да видим дали ще се задържат обаче.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
ПСЖ са машини спор няма!
CSKA69 написа:Колегата го е написал точно. С десетилетие закъснение Реал тепърва се учи да играе модерен футбол. Затова и представянето срещу може би най-добрия отбор в света в момента е такова -като на току що прохождащ ученик.. :lol:
Ами не е лошо да зарежат ученето и модерните неща и да се върнат към старомодното печелене на мачове. Както преди година например.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Честно казано не виждам как можем да бием ПСЖ, , но какво пък, топка е. Ако Кайседо е ок за мача, надявам се да в центъра да им дадем битка, защото иначе ще е грозно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Честно казано не виждам как можем да бием ПСЖ, , но какво пък, топка е. Ако Кайседо е ок за мача, надявам се да в центъра да им дадем битка, защото иначе ще е грозно.
Като нас. Вратаря ви да направи мача на живота си и да влезе 1 от 1
Може естествено, ако не го гледам мача се увеличава шанса!
wolf написа:rhaegar написа:Честно казано не виждам как можем да бием ПСЖ, , но какво пък, топка е. Ако Кайседо е ок за мача, надявам се да в центъра да им дадем битка, защото иначе ще е грозно.
Като нас. Вратаря ви да направи мача на живота си и да влезе 1 от 1
Кат го знам нашия шаран, трябва да е котка и да си направи мача на деветте живота.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Най-добрият ни мач на това първенство, просто трябваше да се случи още в групите, за да може играчите да излязат в заслужена почивка, а не да се чудим защо всички са окапали и с контузии още октомрви месец и сезонът е провален. Барселона сега са отпочинали, ще си проведат нормално подготвителния процес и още есента ще са 10 точки пред нас.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Играта на Реал не отговаряше на нивото 1/2 , и ако си създадат собствена лига на големите,кой ще им гледа мачовете :?: