Световно клубно първенство по футбол 2025

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Световно клубно първенство по футбол 2025

Мнениеот rhaegar » 09 юли 2025 00:01

NOMER14 написа:Регърче, това новият Дрогба ли е?
И защо не играят в син екип? На цветен телевизор да различавам отборите само по гащетата. Те не са ли червени?

Ще го видим, аз не му вярвам много, ама до сега играе добре.

Иначе за екипите мисля че ги задължават да играят с тъмен и светъл, за да се различават на всякакви телевизори. Не знам дали не е антично правило, щото дори и африканците надали още имат черно-бели, но така е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 09 юли 2025 07:19

zdravkos написа:При 35 градуса и над 70% влажност колко англета да пусне?
Видя ли Енцо само след 10мин...

Е то в УК такива градуси и влажности нЕма а!?
Няма да ти кажа какви жеги съм преживял и там.
Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 09 юли 2025 09:26

Челситата изненадват на фона на толкова много писаници последните месеци колко са зле и едва ли не треньорът им ще ги забута в Чемпиъншип. Са требва да се напъваме на финала, вместо да сме айляци :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 юли 2025 10:02

Аз очаквах повече от Флу вчера, но явно планът им беше да ни изклатят като Интер на контри. След като поведохме обаче трябваше да се отворят, а те просто не обичат да играят така. Ако беше останала дузпата, може би щеше да стане по-интересен мач.

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 09 юли 2025 11:05

Браво на Челси.
Свършиха си работата и без да са дори топ 5 отбор за Европа в момента така "меко" да се изразя
ще играят финал за световен клубен шампион.

Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 09 юли 2025 13:12

Баси, ако Челси вземат това тенеке ще им остане само купата на Антрактида.
Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 юли 2025 15:26

Въпросът е кой ще отмъсти на писижиту за победените от него отбори в ШЛ - Реал или Челси. Да се надяваме съдията да е читав, щото теренеите не са за футбол.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 09 юли 2025 15:29

rhaegar написа:
NOMER14 написа:Регърче, това новият Дрогба ли е?
И защо не играят в син екип? На цветен телевизор да различавам отборите само по гащетата. Те не са ли червени?

Ще го видим, аз не му вярвам много, ама до сега играе добре.

Иначе за екипите мисля че ги задължават да играят с тъмен и светъл, за да се различават на всякакви телевизори. Не знам дали не е антично правило, щото дори и африканците надали още имат черно-бели, но така е.

Нападател от класата на Дрогба, просто не съм сигурен, че има такъв, който да го доближава от настоящите действащи нападатели въобще в световен мащаб. Не знам, можеше да вземем Гьокереш, който си е топ отвсякъде и да разкараме Джаксън, който и вчера успя направо да ме вбеси с некадърността си. Дано да го продадем тоя нещастник докато все още има някой, който да даде пари за него. Делап и Педро са класи над Джаксън, който ако остане, максимум да играе в Карабао и ФА къп. Иначе, че Челси не е топ отбор в Европа, не съм съвсем съгласен, просто няма добър треньор - според мен. Все пак халфовата линия е съставена от основен халф в действащия световен шампион Аржентина, и от Кайседо и Лавия, за които Клоп давеше мило и драго да ги има в отбора си, жестоки играчи, като жалко, че Лавия се оказа малко чуплив. А и Палмър си е мега клласа. Досега играехме без нападател, така че летните попълнения могат да попълня тази дупка. Това, което остава е вратар - просто имаме крещяща нужда от човек на тази позиция, все пак добрия вратар е половин отбор, а нашите са гола вода, като Санчез е вратар за Чемпиъншип, а е титуляр. Ако не вземем вратар, няма на какво голямо да се надяваме през новия сезон, това всеки го знае.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 юли 2025 15:32

Според мен за вратар този сезон ще караме с както дойде и догодина титуляр ще е Пендерс. Даже и сега не виждам причина да не го пускат, надали е по-зле от Санчез.

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 09 юли 2025 15:50

Ако визираш моето мнение аз не съм казвал че Челси не е топ отбор!
Казах че според моето виждане в момента не е в топ 5 на Европа и наистина мисля така.
Иначе куппувате като "невидели" вратари а пък нямате вратар!
То това с купуването важи за всички постове де. Имам чувството че скаутите и собствениците
на Челси са на принципа да купим 5 играчи пък от тях 1 ще става а другите ще видим как
ще се разправяме с тях. Та така и с Джаксън на същия принцип и поне не е чак много скъп на фона
на пазара на млади нападатели вкарали по някой и друг гол.
Ей го Юве изсипаха огромни пари за Влаович като трансферна сума и заплата и сега ... ?

Върни се в “Футбол - Свят”