rhaegar написа:NOMER14 написа:Регърче, това новият Дрогба ли е?
И защо не играят в син екип? На цветен телевизор да различавам отборите само по гащетата. Те не са ли червени?
Ще го видим, аз не му вярвам много, ама до сега играе добре.
Иначе за екипите мисля че ги задължават да играят с тъмен и светъл, за да се различават на всякакви телевизори. Не знам дали не е антично правило, щото дори и африканците надали още имат черно-бели, но така е.
Нападател от класата на Дрогба, просто не съм сигурен, че има такъв, който да го доближава от настоящите действащи нападатели въобще в световен мащаб. Не знам, можеше да вземем Гьокереш, който си е топ отвсякъде и да разкараме Джаксън, който и вчера успя направо да ме вбеси с некадърността си. Дано да го продадем тоя нещастник докато все още има някой, който да даде пари за него. Делап и Педро са класи над Джаксън, който ако остане, максимум да играе в Карабао и ФА къп. Иначе, че Челси не е топ отбор в Европа, не съм съвсем съгласен, просто няма добър треньор - според мен. Все пак халфовата линия е съставена от основен халф в действащия световен шампион Аржентина, и от Кайседо и Лавия, за които Клоп давеше мило и драго да ги има в отбора си, жестоки играчи, като жалко, че Лавия се оказа малко чуплив. А и Палмър си е мега клласа. Досега играехме без нападател, така че летните попълнения могат да попълня тази дупка. Това, което остава е вратар - просто имаме крещяща нужда от човек на тази позиция, все пак добрия вратар е половин отбор, а нашите са гола вода, като Санчез е вратар за Чемпиъншип, а е титуляр. Ако не вземем вратар, няма на какво голямо да се надяваме през новия сезон, това всеки го знае.