Да идват следващите.
Естествено че Естевао си вкара срещу нас (и то какъв гол) , но като цяло си ги надиграхме без много зор.
Флу обаче играят най-затворения и крив футбол от бразилските отбори, ще е много неприятен мач.
Световно клубно първенство по футбол 2025
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Световно клубно първенство по футбол 2025
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Абе, при нас май нападатели не виреят :roll: просто играта не е фокусирана към тях. Който и да сложим, ще изглежда слаб :|
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
Делап ли имаш предвид? Факт, не особено добър мач за него. Но пък Педро се включи добре за 20-тината минути които получи. Аз съм като цяло песимистично настроен за него, но като за дебют не беше лошо.

Бухалка, коленца, гипс, патерици, как ти звучи?

rhaegar написа:Бухалка, коленца, гипс, патерици, как ти звучи?
Всичките ги имам налични!
Що бре, искам да ви видя играта. От началото на годината да съм ви гледал 3-4 мача и то с финала за ЛнК!
miro_rz написа:rhaegar написа:Бухалка, коленца, гипс, патерици, как ти звучи?
Всичките ги имам налични!
Що бре, искам да ви видя играта. От началото на годината да съм ви гледал 3-4 мача и то с финала за ЛнК!
Гледай ги на запис

Прави впечатление, че домакините полагат старание преди началото на мачовете дори в 1/4 финалните срещи със светлинни ефекти ,илюминации и представянето на отборите,така че да създадат атмосферата по приятна за гледане.
Гениите от БНТ отсвирват ПСЖ- Байерн, а ще излъчат Дортмунд- Реал. Добре, че има DAZN.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley