Световно клубно първенство по футбол 2025

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nghcvth

Re: Световно клубно първенство по футбол 2025

Мнениеот nghcvth » 01 юли 2025 19:31

Истината е, че ПСЖ са категорично най- силният отбор и играят страхотен футбол. Дали ще спечелят- не знам. Дано Палмейрас изритат Челси за да се осигури неевропейски отбор на финал.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 юли 2025 20:22

zdravkos написа:Разнообразието като идея – супер, и аз съм за сблъсък на стилове.
Но нека си кажем честно – този "свят на клубовете" не отразява реалната йерархия във футбола. Ако искаме истински глобален турнир, нека участват действителните шампиони, а не поканени по квоти и договорки.

За тези, които защитават регламента - поинтересувайте се как Залцбург(един полуфинал в ШЛ за последните 15г.) получи квота(място) за сметка на Арсенал благодарение на Байерн или Атлети заради само една победа на Дортмунд!

А относно бразилските и аржентинските отбори – да, има чар в "романтичната игра", но липсата на дисциплина не е стил, а слабост на ниво, което претендира за "най-добрите в света".

С две думи:
идеята не е лоша, но изпълнението куца. Все едно да гледаш световно по готвене, в което някои от най-добрите шеф-готвачи не са поканени, но има шоу, музика и хубава украса. Добре, ама не е същото ;)

Отивам да разхлаждам с бира, че са над 35°C на сянка и не се живее .
Наздраве!

То шампионите решаваха междуконтиненталната купа с един мач в Европа и един в Южна Америка но някои решиха че това не носи достатъчно пари.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 01 юли 2025 22:30

zdravkos написа:
bubka написа:..Аз нямам идея защо е важна за нас Изображение, освен с това, че играчите ще са уморени и с контузии още октомври месец. Да, факт е, че сме генерирали най-много приходи от всички отбори досега заради статута и гледаемостта, която имаме и това ще е от полза, ама викам да приключваме вече.
Под Вас имам предвид татко Перес :)

Да, в този смисъл съм съгласен. Като се има предвид, че ние и Сити досега сме получили най-много пари от началото на този турнир. Папа Перез вероятно доволно потрива ръце.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 юли 2025 23:45

Кинтите са факт, ние Делап и поредния скъсаняк от Брайтън ги избихме вече кажи-речи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

yulkata
Контакти:

Мнениеот yulkata » 02 юли 2025 00:08

Като вземат паричките ще купят по 3-4 играчи и ще ротират основните за да съберат силички напролет и тъй :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 юли 2025 00:36

Ами то се вижда, че ако имаш амбиции да се бориш за тенекета реално ти трябват два равностойни състава вече. Натам отиват нещата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”