Световно клубно първенство по футбол 2025
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Световно клубно първенство по футбол 2025
Още една сензация.
Отличен ден на турнира ,сега остава и Монтерей да ме зарадват.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
rhaegar написа:Флу :mrgreen:
Официално ставам фен на този отбор!
Офф, сега наистина ще трябва да играем на макс до края на това нещо, отврат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Плешо, Плешо, Плешо, Плешо, Плешо, оооооо!
За Интер го очаквах на 100%, че ще ботълнат, но за Сити изобщо не, но the genius of a coach Пеп никога не спира да изненадва. Бтв, Интер ще има да го търсят Индзаги, ама няма да го намерят. Догодина не виждам абсолютно никаква конкуренция на Наполи за нова титла.
За Интер го очаквах на 100%, че ще ботълнат, но за Сити изобщо не, но the genius of a coach Пеп никога не спира да изненадва. Бтв, Интер ще има да го търсят Индзаги, ама няма да го намерят. Догодина не виждам абсолютно никаква конкуренция на Наполи за нова титла.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Арабското първенство са камилари, на еди кое си място в света, пък MLS видиш ли били еди къде и какви звезди имало там. И какво стана?
Ми камилари са я, и какво е станало????
НИЩО.. не е станало, я камилата, я камиларя :)
Един предсезон подготвителен турнир, нищо значително, на което да се обърне внимание - тази купа е важна само за Реала и Челси!
Това си беше ясно още с обявяването на поканените ;)
Без участието на актуалните шампиони от Англия, Испания, Италия, Португалия, Холандия .. това е пародия на турнир!
Купата е за Мадрид или Челси.
И за следващото издание ФИФА ще си преосмисли политиката на участие и ще се преоринтира ;)
НИЩО.. не е станало, я камилата, я камиларя :)
Един предсезон подготвителен турнир, нищо значително, на което да се обърне внимание - тази купа е важна само за Реала и Челси!
Това си беше ясно още с обявяването на поканените ;)
Без участието на актуалните шампиони от Англия, Испания, Италия, Португалия, Холандия .. това е пародия на турнир!
Купата е за Мадрид или Челси.
И за следващото издание ФИФА ще си преосмисли политиката на участие и ще се преоринтира ;)

То поканени няма освен отборите от страната домакин. Всички други са се класирали все пак.
Иначе за Челси при едно сериозно представяне се отваря добър път да играят финал.
Иначе за Челси при едно сериозно представяне се отваря добър път да играят финал.
zdravkos написа:Купата е за Мадрид или Челси.
По традиция и с много редки изключения тази купа се печели от актуалния европейски шампион. Много ще съм учуден, ако ПСЖ не я вземат..