Висша лига - сезон 2024/25

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Висша лига - сезон 2024/25

Мнениеот rhaegar » 23 апр 2025 07:57

Bog_Puyol написа:А като си говорим за секти и др. подобни, покрай мача на Вила в ШЛ срещу ПСЖ и ти направи една изцепка за Джон Макгин, че бил шотландския Зидан (която мина между другото покрай останалите коментари). Такова нещо дори болния на тема английски и британски футбол Боби Борисов не би изръсил... :mrgreen:

Че да не съм си го измислил аз, те феновете на Вила пеят за него, че даже е по-добър от французина, тези на Шотландия също го имат в песен. :lol:
Ей ти даже и БГ сайт, който така го нарича:
https://corner.dir.bg/futbol/shotlandsk ... -v-angliya
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 апр 2025 07:59

Red_Neck написа:Пепо с огромна заявка за зона ШЛ.
Яд ме е за Вила, но те прекалено рано започнаха да пазят хикса.

Аз си знаех, че тоя трябваше да свири край на мача в 18-тата минута и да свърши културен хикс. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 23 апр 2025 11:07

Bog_Puyol написа:Дон Енцо ще ви донесе трофей още в първия си сезон. Кво ревете толкоз... :mrgreen:

Ако това стане, можем спокойно да го наричаме Дон Енцо :D
CHELSEA

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 23 апр 2025 11:48

Предполагам че не малко тъпаци са заложили пари на база мнението на "експертите" Изображение

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 23 апр 2025 13:26

Не само, че нито един не е дал Ливърпул на първо място, ами само двама от всичките са посочили мърсисайдци на второто място, което значи че само двама изобщо са ни включвали в битката за титлата :lol:
Изображение

Изображение

Bog_Puyol

Мнениеот Bog_Puyol » 23 апр 2025 13:38

Е, то затова футбола е толкова интересна и непредвидима игра. 2016/2017 беше нещо подобно при титлата на Конте с Челси. Всички очакваха дуел Пеп срещу Жозе в първия им сезон в Ман. Сити и Ман. Ю съответно, а накрая единия завърши 3ти, а Жозе 6ти.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 23 апр 2025 15:19

Red_Neck написа:Пепо с огромна заявка за зона ШЛ.
Яд ме е за Вила, но те прекалено рано започнаха да пазят хикса.

ще го набутат в шл камиларя :evil:
следвашия път да питат чат гпт за прогнози. Ето какво каза за този сезон:
Изображение
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Bog_Puyol

Мнениеот Bog_Puyol » 23 апр 2025 17:51

Що трябва някой да го набутва в ШЛ ? Ще си влезе без проблем, защото чисто игрово превъзхожда тези наоколо в класирането. На практика всеки сезон прави силен финален рейд (дори когато не е ставал шампион), а кризата и лошите месеци обикновено са му от декември до февруари - тоя сезон обаче подрани лошия период от ноември и продължи по-дълго. В последно време обаче нещата се нормализираха и започна да трупа отново нужните точки, нищо чудно и да вземе всички мачове до края.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 23 апр 2025 17:54

Bog_Puyol написа:Що трябва някой да го набутва в ШЛ ? Ще си влезе без проблем, защото чисто игрово превъзхожда тези наоколо в класирането. На практика всеки сезон прави силен финален рейд (дори когато не е ставал шампион), а кризата и лошите месеци обикновено са му от декември до февруари - тоя сезон обаче подрани лошия период от ноември и продължи по-дълго. В последно време обаче нещата се нормализираха и започна да трупа отново нужните точки, нищо чудно и да вземе всички мачове до края.

Е нормално, на бог Халандиньо едно че му научиха номерата и второ като обяснявах че се контузва всеки сезон за осезаем брой мачове те ми се смяха. Реално първия му сезон в Сити беше като първия на Ван Перси, за сефте без контузия от-до. А те без него не знаят къде се намират защото Чеп си изневери на тактиката и реши че на плешиви години ще играе с 9ка

Bog_Puyol

Мнениеот Bog_Puyol » 23 апр 2025 18:44

Ами откакто се контузи норвежеца в края на март, Ман. Сити взеха да нижат победа след победа, така че и тука тезата ти издиша, както обикновено. Изображение

Върни се в “Архив”