Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Levski_Sf написа:UltraBlue. написа:Всичкото това става щото сме прост народ... за децата от ХАИТИ сигурно цяла България праща смс-и.. някой може да каже , че съм някакъв безчувствен изрод или нещо от сорта.. но според мен трябва първо да направим нещо за българските деца пък после за останалите.. Що не вземат да пуснат примерно " Изпратете смс за да помогнете да построим еди кой си стадион.. или квото и да е спортно съоражене " след като държавата не прави нищо.. да го направим ние... ама не те за ХАИТИ първо пък ние да го д*хаме! Това е моето мнение някои може да не са съгласни , но аз съм на това мнение!
С риск и мен да ме помислят за безчувствен изрод ще застана твърдо зад твоите думи.
Levski_Sf написа:UltraBlue. написа:Всичкото това става щото сме прост народ... за децата от ХАИТИ сигурно цяла България праща смс-и.. някой може да каже , че съм някакъв безчувствен изрод или нещо от сорта.. но според мен трябва първо да направим нещо за българските деца пък после за останалите.. Що не вземат да пуснат примерно " Изпратете смс за да помогнете да построим еди кой си стадион.. или квото и да е спортно съоражене " след като държавата не прави нищо.. да го направим ние... ама не те за ХАИТИ първо пък ние да го д*хаме! Това е моето мнение някои може да не са съгласни , но аз съм на това мнение!
С риск и мен да ме помислят за безчувствен изрод ще застана твърдо зад твоите думи.
SobieskiVanilla написа:Levski_Sf написа:UltraBlue. написа:Всичкото това става щото сме прост народ... за децата от ХАИТИ сигурно цяла България праща смс-и.. някой може да каже , че съм някакъв безчувствен изрод или нещо от сорта.. но според мен трябва първо да направим нещо за българските деца пък после за останалите.. Що не вземат да пуснат примерно " Изпратете смс за да помогнете да построим еди кой си стадион.. или квото и да е спортно съоражене " след като държавата не прави нищо.. да го направим ние... ама не те за ХАИТИ първо пък ние да го д*хаме! Това е моето мнение някои може да не са съгласни , но аз съм на това мнение!
Да, ама нали се сещате колко смс-а за построяване на стадион ще се пуснат? 1 до 3 максимум. Всички роптаят, че 2 лв. вход за мач е скъпо, пък сега и смс-и ще пускат!!! Утопия! На приципа "Оти я требе да плащам, като оно е държавна работа", всеки ще гледа сеир, ще цъка, пък накрая 2-3 лв. за стадион...
П.П. За децата на Хаити се пускат смс-и, пък нашите деца - кучета ги яли... No comment!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта