Беларус строи 2 стадиона в Минск и 40 игрища за ДЮШ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Re: Беларус строи 2 стадиона в Минск и 40 игрища за ДЮШ

Мнениеот arekusanderu » 20 фев 2010 14:48

Бях на мача СОЛИГОРСК-ЦСКА ПРЕДИ ГОДИНИ И МНОГО МИ ХАРЕСА СТАДИОНА В МИНСК.КАКЪВ ЛИ ЩЕ БЪДЕ НОВИЯТ ИМ СТАДИОН :o :o
FORZA CESENA !!!

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 20 фев 2010 15:01

дано всеки високопоставен държавник от който е зависило и не е направил нищо не само за спорта а и за страната си да му се върне стократно на него и поколението му.Вярвам че нищо не остава ненаказано дори и отстрани да не си личи.

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 20 фев 2010 16:45

Levski_Sf написа:
UltraBlue. написа:Всичкото това става щото сме прост народ... за децата от ХАИТИ сигурно цяла България праща смс-и.. някой може да каже , че съм някакъв безчувствен изрод или нещо от сорта.. но според мен трябва първо да направим нещо за българските деца пък после за останалите.. Що не вземат да пуснат примерно " Изпратете смс за да помогнете да построим еди кой си стадион.. или квото и да е спортно съоражене " след като държавата не прави нищо.. да го направим ние... ама не те за ХАИТИ първо пък ние да го д*хаме! Това е моето мнение някои може да не са съгласни , но аз съм на това мнение!

С риск и мен да ме помислят за безчувствен изрод ще застана твърдо зад твоите думи.

Да, ама нали се сещате колко смс-а за построяване на стадион ще се пуснат? 1 до 3 максимум. Всички роптаят, че 2 лв. вход за мач е скъпо, пък сега и смс-и ще пускат!!! Утопия! На приципа "Оти я требе да плащам, като оно е държавна работа", всеки ще гледа сеир, ще цъка, пък накрая 2-3 лв. за стадион...
П.П. За децата на Хаити се пускат смс-и, пък нашите деца - кучета ги яли... No comment!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 фев 2010 16:58

Levski_Sf написа:
UltraBlue. написа:Всичкото това става щото сме прост народ... за децата от ХАИТИ сигурно цяла България праща смс-и.. някой може да каже , че съм някакъв безчувствен изрод или нещо от сорта.. но според мен трябва първо да направим нещо за българските деца пък после за останалите.. Що не вземат да пуснат примерно " Изпратете смс за да помогнете да построим еди кой си стадион.. или квото и да е спортно съоражене " след като държавата не прави нищо.. да го направим ние... ама не те за ХАИТИ първо пък ние да го д*хаме! Това е моето мнение някои може да не са съгласни , но аз съм на това мнение!

С риск и мен да ме помислят за безчувствен изрод ще застана твърдо зад твоите думи.

Няма кво да рискувате...то си е така!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

W84me_1
Контакти:

Мнениеот W84me_1 » 20 фев 2010 17:35

Мъри му вика,МинС! :D

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 20 фев 2010 21:30

Ако ще и 20 стадиона да построят,пак ще си останат Белорусия с товарищ Лукашенко начело.Стига с тези строежи на стадиони!Държавата ни кой ще я построи?Училищата,пътищата,болниците...Седнали сте да леете сълзи за стадионите.Всичко друго оправихме ли го?Ако някой попита жителите на Белорусия,сигурен съм,че тези два стадиона не са ги направили "върховно" щастливи.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 22 фев 2010 15:07

SobieskiVanilla написа:
Levski_Sf написа:

Да, ама нали се сещате колко смс-а за построяване на стадион ще се пуснат? 1 до 3 максимум. Всички роптаят, че 2 лв. вход за мач е скъпо, пък сега и смс-и ще пускат!!! Утопия! На приципа "Оти я требе да плащам, като оно е държавна работа", всеки ще гледа сеир, ще цъка, пък накрая 2-3 лв. за стадион...
П.П. За децата на Хаити се пускат смс-и, пък нашите деца - кучета ги яли... No comment!!!

Глей човек.. след като не помагат поне няма да недоволстват и да викат ама те по другите държави тва , а при нас еди какво.. ще се знае че не само държавата а и ние нищо не правиме и така..

Върни се в “Футбол - Свят”