Шампионска лига (сезон 2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)
Боже, как ме беше яд тогава Милан как се измъкнаха. И в двама мача имаха бая спортен шанс.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Беше луд мач. И аз си го спомням. Доста ме беше яд и мене. Натискаха яко, имаха доста положения за 4:1, но не стигна времето. Едни от последните години на истинския футбол преди да навлезат камилари, ескимоси и разни други странни същества и да се изроди всичко в гадната помия, която е днес.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
rhaegar написа:Не заслужава СПОРЕД ТЕБ.
Нито 1 футболист или човек свързан с футбол, не заслужава тези огромни заплати, които се взимат. Добри спортисти, но само до там. 99% от всички тях са изключително ниско интелигентни. Само в глупав и комерсиален свят, ритни топковци, взимат повече пари от лекари и учени ( и още 100 другите професии). Дали инженер в Наса или Спейсекс, взимам по 300 хилки на седмица ? Човек, който може да даде толкова много на обещството и на света като цяло е неглежиран, спрямо едни примадони.
Sstefanov написа:rhaegar написа:Не заслужава СПОРЕД ТЕБ.
Нито 1 футболист или човек свързан с футбол, не заслужава тези огромни заплати, които се взимат. Добри спортисти, но само до там. 99% от всички тях са изключително ниско интелигентни. Само в глупав и комерсиален свят, ритни топковци, взимат повече пари от лекари и учени ( и още 100 другите професии). Дали инженер в Наса или Спейсекс, взимам по 300 хилки на седмица ? Човек, който може да даде толкова много на обещството и на света като цяло е неглежиран, спрямо едни примадони.
Винаги са ми били много смешни този тип изказвания

Нещата са елементарни. Хората "изкарват" огромно количество пари и следователно осребряват чека за изкараното.
Нека инженера да направи така, че няколко млрд да плащат за да го гледат как работи и веднага ще изкарва Х "хилки" на седмица.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:Sstefanov написа:rhaegar написа:Не заслужава СПОРЕД ТЕБ.
Винаги са ми били много смешни този тип изказвания![]()
Дай да те видим ти колко пари си готов да дадеш за да гледаш лекари и учени как работят или някоя от 100 те други професии?
![]()
Нещата са елементарни. Хората "изкарват" огромно количество пари и следователно осребряват чека за изкараното.
Нека инженера да направи така, че няколко млрд да плащат за да го гледат как работи и веднага ще изкарва Х "хилки" на седмица.
А ти реално чист кеш колко плащаш да ги гледаш черно на бяло? 4-6лв ли, колко е диемата там и макс спортовете

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- insaneboy1
- Контакти:
Sstefanov написа:rhaegar написа:Не заслужава СПОРЕД ТЕБ.
Икономика, бизнес... Трябва ли да ти обясняват основните им принципи? Футболът е шоу, то и актьорите за мен са много надценени и не трябва да получават такива пари за четенето на скрипт. Парите трябва да са в сценаристите. Но това генерира приходи, лицето на продукта, нищо, че един филм може да е тотална боза дори с купчина звездни актьори. Да не говорим, че самото заплащане се базира на процента от хора които имат конкретното умение, ако си над средното ниво интелект може да станеш лекар с много учене и упоритост, ама да си про-фурболист с тренировки не става и 0,000001 от хората успяват на най-високото ниво.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
insaneboy1 написа:Sstefanov написа:rhaegar написа:Не заслужава СПОРЕД ТЕБ.
Икономика, бизнес... Трябва ли да ти обясняват основните им принципи? Футболът е шоу, то и актьорите за мен са много надценени и не трябва да получават такива пари за четенето на скрипт. Парите трябва да са в сценаристите. Но това генерира приходи, лицето на продукта, нищо, че един филм може да е тотална боза дори с купчина звездни актьори. Да не говорим, че самото заплащане се базира на процента от хора които имат конкретното умение, ако си над средното ниво интелект може да станеш лекар с много учене и упоритост, ама да си про-фурболист с тренировки не става и 0,000001 от хората успяват на най-високото ниво.
Всеки можел да стане лекар, ама не и футболист. Хайде да не ме разсмиваш. Пак ти казвам и затварям темата. Нито 1 футболист на тази планета не заслужава 200 млн. траснфер или 300к на седмица. Това е мое мнение. Шоуто продава, защото е забава за ограничения човек. Не ми се пише много, бубката го е казал най добре и на 90% се покрива с моето мнение по темата.
Грешите
Изобщо не става дума за икономика, свободен пазар и прочие идиотщини. Става въпрос както винаги за власт и контрол над масите
"Хляб и зрелища дайте на народа и правете каквото си искате" От времената на Рим нищо не се е променило
Видяхте ли как скочиха правителствата, когато установеният ред беше на път да бъде съборен със Суперлигата
Златната кокошка, наречена футбол не трябва да се пипа...

Спрете да ме цитирате ве, пъпеши. 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- insaneboy1
- Контакти:
Sstefanov написа:insaneboy1 написа:Sstefanov написа:rhaegar написа:Не заслужава СПОРЕД ТЕБ.
Всеки можел да стане лекар, ама не и футболист. Хайде да не ме разсмиваш. Пак ти казвам и затварям темата. Нито 1 футболист на тази планета не заслужава 200 млн. траснфер или 300к на седмица. Това е мое мнение. Шоуто продава, защото е забава за ограничения човек. Не ми се пише много, бубката го е казал най добре и на 90% се покрива с моето мнение по темата.
Айде като затваряш темата, се омитай и отивай да коментираш във форума на докторите, какво дириш във форум за ограничения човек?
Естествено, че лекари, учители и т.н. са по-есенциални професии и футболистите не заслужават такива заплати от морално философска гледна точка. Но аз ти обяснявам какъв е случаят поради който взимат такива пари, а дали е справедливо или не е друг въпрос. Но такъв е животът - не е справедлив.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa