Япония са си солиден тим и в нормален състав можеше спокойно да прескочат групата поне като трети. С тази експериментална формация е ясно, че няма да са конкурентни, и е странно, че са се навили да участват и да бъдат боксова круша. Катар очевидно са амбицирани да направят сериозен тим за Световното и може би добре се справят. Рядко са били сред водещите отбори в Азия, а тази година изведнъж спечелиха континенталното първенство, при това много убедително. Онзи ден според мен бяха по-добрият тим в срещата с Парагвай и ако не бяха започнали толкова респектирани и двете полувремена, си взимаха мача. Доста комбинативен и грамотен футбол играха.
Иначе КАН не е толкова прецакана, понеже все пак си има часова разлика с Америките. Аз даже африканското смятам повече да го гледам по простата причина, че са в удобен за нас часови пояс и няма да се виси по нощите. Иначе е ясно, че е по-слабо от Копата поне като средно ниво, щото сега увеличиха отборите и участват някои нетипични.
Копа Америка 2019 (Бразилия)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Копа Америка 2019 (Бразилия)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Green_White
- Контакти:
Имам въпрос . Ако Аржентина станат втори в групата си и бият на четвъртфинал завършилия втори шумкар в Група А , след това на полуфинала с първия от група А или група C ще играят ? 

- insaneboy1
- Контакти:
Green_White написа:Имам въпрос . Ако Аржентина станат втори в групата си и бият на четвъртфинал завършилия втори шумкар в Група А , след това на полуфинала с първия от група А или група C ще играят ?
С първия от група А, или който го е бил.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Това от Бразилия не го очаквах .
- Udoji90
- Контакти:
Очаквах от тази група да излязат само 2 отбора, ама както се развиват нещата до момента, излиза, че 3-тият ще бъде с минимум 3 точки и при равенството между Парагвай и Катар, които може да не вземат повече точки, май 3-тият от група А ще оцелее.
- rebelheartous
- Контакти:
Ми екстра, и без това Парагвай са много слаби и заслужават да продължат.
- insaneboy1
- Контакти:
Аз се чудя дали Аржентина ще минат групите.
С тоя треньор с един професионален мач през живота си не са сигурни мачовете срещу Парагвай и Катар.

[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Парагвай са много добри и няма да имат никакъв проблем с излизането от групата, а и с нещо повече, с Уругвай са най-впечатляващите отбори засега. Е, вярно, някои не съм ги гледал още, с тия часове.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- Udoji90
- Контакти:
Парагвай си имат някои интересни играчи, ама за мен специално срещу Катар нищо особено не бяха. Даже продължавам да твърдя, че бяха надиграни в по-голямата част от срещата. Трудно ще я минат групата, даже може да останат последни в нея, ако я карат така.
-
Някакви прогнози за Аржентина - Парагвай ?
Снощи сънувах, че Аржентина бие с 5-0, Меси вкарва хеттрик, а след края на мача си събува гащите и показва достойнството си пред парагвайските фенове - извади некъв 30 сантиметров питон.
После се събудих ядосвайки се че не видях продължението и дали ще отнесе наказание за това !

Снощи сънувах, че Аржентина бие с 5-0, Меси вкарва хеттрик, а след края на мача си събува гащите и показва достойнството си пред парагвайските фенове - извади некъв 30 сантиметров питон.

После се събудих ядосвайки се че не видях продължението и дали ще отнесе наказание за това !