Копа Америка 2019 (Бразилия)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Копа Америка 2019 (Бразилия)
Лоша новина за бразилците . Мислех ги за фаворити , но сега вече не знам .
Като гледам съставите определено този на Уругвай изглежда най-балансиран и добър открива им се добра възможност за 16-ти трофей в турнира
За жалост Япония ще е с доста експериментален състав само 6 играча имат мачове за Япония всичко друго е до 22 години дебютанти.Ще е голяма изненада ако минат групата но ми интересно как ще изглежда един такъв млад отбор на Япония събран от играчи на по-скромните японски отбори.

- rebelheartous
- Контакти:
Udoji90 написа:Гаяна и Суринам са били съответно английска и холандска колония, Френска Гвиана още май се води колония на Франция. В Централна Америка май също има доста бивши колонии на тези държави, докато в Южна Америка всички останали страни са били испански или португалски колонии.
Няма колонии вече. Отвъдморска територия се водят такива области.
- Udoji90
- Контакти:
Приемам корекцията. И аз си мислех, че "колония" не е точната дума в случая, но не знаех коя е най-правилната.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- paceto
- Контакти:
Абе колонии или отвъд морски територии е общо взето същото, само че второто звучи по цивилизовано. Като чуеш колонии повече го сравняваш с роби и подобни подтиснически управления и затова е премахнато като твърдение.
През 2009 година Комитетът по деколонизацията към ООН счита, че 16 територии на Земята нямат автономно управления и трябва да се деколонизират.Някои от тях са Ангуила, Бермудски острови, Гибралтар, Гуам, Малвински острови, Американска Самоа и други. Макар че сега те се наричат зависими територии или друг съвременен термин по същността си са колонии. С най-много колонии е Англия – 10, следвана от САЩ с 3.
През 2009 година Комитетът по деколонизацията към ООН счита, че 16 територии на Земята нямат автономно управления и трябва да се деколонизират.Някои от тях са Ангуила, Бермудски острови, Гибралтар, Гуам, Малвински острови, Американска Самоа и други. Макар че сега те се наричат зависими територии или друг съвременен термин по същността си са колонии. С най-много колонии е Англия – 10, следвана от САЩ с 3.
фън шуй консултант Елза Панайотова буквално промени живота ми, затова искам да й благодаря и да препоръчам на всеки да опита сам – ще остане повече от доволен.
Последна промяна от Rozzza на 02 юли 2020 17:21, променено общо 1 път.
Някви прогнози нещо за откриващия мач Бразилия - Боливия ? 
3-0 от мен.

3-0 от мен.
Bernaleo написа:Някви прогнози нещо за откриващия мач Бразилия - Боливия ?
3-0 от мен.
2-0
Боливийците като слязат от Андите, докато свикнат да дишат през носа и да не се давят от излишния кислород и първият мач е минал. 5:0.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- KOPScousers
- Контакти:
Някой знае ли откъде могат да се гледат мачовете?
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]