Базата на Шериф МОЛДОВА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Базата на Шериф МОЛДОВА

Мнениеот Бижутера » 31 яну 2010 10:13

ЕМИЛ написа:Нашите президенти трябва да видят снимките от базата и след това да се гръмнат.

:lol: :lol: :lol: правилно, щом и Молдова ни изпреварва значи сме тотално в утайката на Европа...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 31 яну 2010 11:13

Да ама пък ние сме много силни на проекти.Знаете ли във Варна какъв хубав стадион ще строят,а знаете ли какво щеще да направи г-жа топалова ако динев не и беше купил локото.Ами пък знаете ли тези лоши управници ако бяха дали стадион раковски на Левски какво щеше да е сега в клуба.За съжаление тука е така и съм песимист че може да бъде по различно.Всичко е за в бъдеще време.дано поне това което строят в Бургас да го направят до края та белкем се заразят и другите президенти от това и вземат да направят нещо.

Потребителски аватар
frenzy
Контакти:

Мнениеот frenzy » 31 яну 2010 11:21

хахах а ти чувал ли си за проблемите в бургас свързани с новия стадион (които уж трябваше да цъфне насред стария).Стария даже не е съборен да не говорим , че Черноморец ще си играят там мачовете от А група ,докато тревното покритие на Лазур позволи да се играе на него. А случаино за 13-те милиона които са изчезнали някаде из нищото.
То и там си е един .... всичко ,че няма на каде повече.
За стадион Варна нали писаха че март ще почват строителни работи били довършени и подписани всички преговори и договори м/у Германската и Българската фирма за реализирането на проекта.Нека да видим отново до каде ще доведе безхаберието !!!

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 31 яну 2010 11:37

Жалка картина сме в България и основно това се дължи на" президентите мутанти". Кои се крият кат мишки когато има проблем и са медийни герои ,когато трябва да говорят пред медиите.
Врерме е някой да изхвърли боклука!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

btr
Контакти:

Мнениеот btr » 31 яну 2010 11:48

темата ми хареса, та да взема да кажа и аз 2-3 думи за базите в Молдова. имл съм възможност да поработя в тази държава в последните години и с очите си съм видял как и какво се прави за футбола? бил съм на стадиона в Тираспол не един и два пъти и винаги съм псувал как е възможно в това село да има нещо такова, а у нас и една 10 от него да няма? стадион, хотел, инфраструктура, база и т.н. и т.н. никога няма да забравя онези от ЛОвеч като играха със Зимбру на този стадион как гледаха и не верваха къде са попаднали. за това, че го отнесоха няма да си пропомням. през 2006 г. точно Зимбру откри новия си стадион в центъра на Кишинев за около 10-12000 зрители. страхотен комплекс и там. с помощни терени, база и какво ли не. федерацията на тази най-"изостанала" държава в Европа има такава база на 30 км. от столицата, до река Днестър, каквато нашите ташаци никога, ама никога нема да напавят. преди година две сринаха старият им национален стадион и доколкото знам строят на негово място нов. та така е там при хората, които ИСКАТ и МОГАТ да направят нещо. за фантасмагориите във ВАрна и Бургас с тези огромни проекти въобще не ми се говори. кому е нужно такава помпозност и такива огромни стадиони (зо по 30-40 хил.)? стадиони у нас за повече от 20000 души са абсолютно нереални и тъпи проекти. но това се е мое мнение.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 31 яну 2010 12:10

Преди време бях ви писал за базата на Шериф,когато стана въпрос за това какви и къде се строят стадиони.В Молдова са направили наистина невероятен комплекс-1 официален,2-3 тренировъчни,1 ИЗЦЯЛО покрит с изкуствена настилка и мисля още 1 с изкуствена на открито.Най-важното:Треньорите в тази школа работят по европейски и всичките са чужденци :)

bruklin
Контакти:

Мнениеот bruklin » 31 яну 2010 12:13

сигурно собственикът на ШЕРИФ,е некой от олигарсите-любимци на тавариш Путин-то във всяка бивша република си има такива,които цуцат милярди от газова,петролна,диамантена,и каква ли не още промишленост.В България просто няма такъв ресурс бе-разберете го!Кой в българия може да извади 100 милиона за база-ами НИКОЙ!

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 31 яну 2010 12:24

Първо, благодаря на автора за тази тема.
През 1985-6 год/през зрелия соц/ бях там. Веднъж посетих и една сватба.Имахме самочувстнието на представители на великата нация, та хората се наложи да разместват сватбарите, за да ни курдисат до младоженците. Тогава там беше сухия режим, не пущаха хората да ходят в странство без "приглашение". Пък и ако поканиш някого, не смееха да тръгнат.
А сега като гледам тази база-това чудо, ми се стъжни отвсякъде. Значи топлата вода е открита отдавна и хората не губят време в приказки и умуване като нас, а си подреждат нещата. Браво! на молдовчани.
Ние продължаваме да се мислим за великата нация, и тъй до края на света.
Когато се тегли жребия за груповата фаза на ЛЕ, се ядосвах защо не ни се падна Шериф. Добре е станало, иначи щяхме да цъкаме с езици. Впрочем и сега го правя.
Последна промяна от левскар07 на 31 яну 2010 12:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 31 яну 2010 12:25

Невероятна база.Изключителна база.Ние дето сме уж по-напреднали :roll: ,можем само да цъкаме с уста и да се пулим,като ескимос на суперкомпютър. :roll:
Само Черно море.

btr
Контакти:

Мнениеот btr » 31 яну 2010 12:28

да прав си. Шериф се финансира от вожда и ръководителя на непризнатата приднестровска рпублика, който е и президент и мин.председател. онези от Зимбу обаче са си обикновен отбор, но направиха стадиона от нулата за 1 година. зад тех е лук-ойл. базата на нац.отбора също си е техно дело. но да се твърди, че онези са по-богати от такива у нас е смешно. просто тези у нас ги е страх да се впуснат в такава авантюра. за тех е по-лесно само да лапат. но най-големия проблем е абсолютната незаинтересованост на държавата. живуркат си факторите (и футболните) и чакат ден да мине, друг да дойде!

Върни се в “Футбол - Свят”