Мнениеот btr » 31 яну 2010 11:48
темата ми хареса, та да взема да кажа и аз 2-3 думи за базите в Молдова. имл съм възможност да поработя в тази държава в последните години и с очите си съм видял как и какво се прави за футбола? бил съм на стадиона в Тираспол не един и два пъти и винаги съм псувал как е възможно в това село да има нещо такова, а у нас и една 10 от него да няма? стадион, хотел, инфраструктура, база и т.н. и т.н. никога няма да забравя онези от ЛОвеч като играха със Зимбру на този стадион как гледаха и не верваха къде са попаднали. за това, че го отнесоха няма да си пропомням. през 2006 г. точно Зимбру откри новия си стадион в центъра на Кишинев за около 10-12000 зрители. страхотен комплекс и там. с помощни терени, база и какво ли не. федерацията на тази най-"изостанала" държава в Европа има такава база на 30 км. от столицата, до река Днестър, каквато нашите ташаци никога, ама никога нема да напавят. преди година две сринаха старият им национален стадион и доколкото знам строят на негово място нов. та така е там при хората, които ИСКАТ и МОГАТ да направят нещо. за фантасмагориите във ВАрна и Бургас с тези огромни проекти въобще не ми се говори. кому е нужно такава помпозност и такива огромни стадиони (зо по 30-40 хил.)? стадиони у нас за повече от 20000 души са абсолютно нереални и тъпи проекти. но това се е мое мнение.