Самолет с бразилски отбор на борда се разби над Колумбия!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Самолет с бразилски отбор на борда се разби над Колумбия
Точно ,преди всичко са хора,а няма значение кой отбор е или на кой отбор са фенове,докато не разберем че преди всичко футбола е забавление за хората няма да се оправим,палим се пеем викаме си по време на мач ,но след това трябва заедно да седнем на една маса нека има закачки ,смях ,но да не забравяме че е една игра и небива да има такава омраза и агресия,други си въртят далаверите а ние се избиваме в буквалния и преносния смисъл.Жалко е ,щом и в такъв момент когато хора си отидат от този свят ние пак не сме единни ,заслужаваме си жалкия живот и само може да се учим от нация като японците,как в трагедия се обединиха и станаха едно цяло.
Последна промяна от kamilata3 на 29 ное 2016 11:26, променено общо 2 пъти.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
- Billy Bones
- Контакти:
'начи,еди-кой си,'щото игран некъде си,"Дано е жив",другите кучета ги яли,да мрат!Така ли да разбираме темата?
- damyanov1963
И аз мисля, че не трябва да се принизяваме до тази група червени фенове. Все пак става дума за човешки трагедии. На времето цесекарите уважаваха Гунди, почти колкото левскарите, омразата им(не на всички, обаче) към него дойде след появата на Стоичков, заради споровете, кой е по-добър.
Бог да прости загиналите, още по-жалкото е, че са все млади хора!
Бог да прости загиналите, още по-жалкото е, че са все млади хора!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Поне в подобни теми не намесвайте клубните си пристрастия! Що за хора сте?
Тъжно е! Горките семейства!
Тъжно е! Горките семейства!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- Балкански Орел
- Контакти:
Ако сгазят кварталното куче утре, може и да пусна една сълза и ще ми е мъчно.
Как пък ви става мъчно и болно за някакви хора, дето никога не сте ги виждали на живо (като изключим, че имало бивш играч на ЦСКА) ми е много интересно.
Как пък ви става мъчно и болно за някакви хора, дето никога не сте ги виждали на живо (като изключим, че имало бивш играч на ЦСКА) ми е много интересно.
[center]Levski & Lazio[/center]
- отец Онуфри
- Контакти:
Ужасна трагедия, да почиват в мир!
Между другото бившият ни играч Рафаел Бастос е бил част от този отбор допреди един месец, слава Богу се е отървал.
Между другото бившият ни играч Рафаел Бастос е бил част от този отбор допреди един месец, слава Богу се е отървал.
Балкански Орел написа:Ако сгазят кварталното куче утре, може и да пусна една сълза и ще ми е мъчно.
Как пък ви става мъчно и болно за някакви хора, дето никога не сте ги виждали...
Ами не всички са лишени от чувство на състрадателност. А ти може и да се порадваш, кво ти пречи?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- Балкански Орел
- Контакти:
russia написа:Балкански Орел написа:Ако сгазят кварталното куче утре, може и да пусна една сълза и ще ми е мъчно.
Как пък ви става мъчно и болно за някакви хора, дето никога не сте ги виждали...
Ами не всички са лишени от чувство на състрадателност. А ти може и да се порадваш, кво ти пречи?
Не се радвам, тъпо ми стана, ама някой хора пишат така все едно хората от самолета са им най-близките и едва ли не плачат зад мониторите.
[center]Levski & Lazio[/center]
- Pragmatichen
Фелипе Машадо е починал, сега проверих в Уикипедия.
Пише, че на 28.11.2016 е починал в самолетна катастрофа.
Жалко, само на 32 години е бил, такова хубаво момче
Съдба!!
Всеки си има съдба, това е!
Хората трябва да разберем, че от нас нищо не зависи, 300 образования, 300 езици, 300 кариери, ако не ти е писано да си жив и щастлив, какъв е смисълът?
Всичко е в ръцете на нейно величество Съдбата!
Пише, че на 28.11.2016 е починал в самолетна катастрофа.
Жалко, само на 32 години е бил, такова хубаво момче

Съдба!!
Всеки си има съдба, това е!

Хората трябва да разберем, че от нас нищо не зависи, 300 образования, 300 езици, 300 кариери, ако не ти е писано да си жив и щастлив, какъв е смисълът?
Всичко е в ръцете на нейно величество Съдбата!
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.
- Долно уйно
- Контакти:
Alex написа:OLD.PLAYER написа:https://www.vbox7.com/play:a8123c97
гола на Машадо срещу говедата с който ни донесе победата
Машадо изгоре!![]()
![]()
![]()
[offtopic]Просто исках да видите колко малоумно звучите част от розовите, когато споменавате името на един от най-великите БЪЛГАРСКИ футболисти
А иначе по темата... ужасна трагедия и това са все млади хора, най-вероятно с малки дечица... Преди 2 дни гледах Sully на Клинти Ийствууд страхотен филм по темата, карате да се замислиш за много неща :/[/offtopic]
А повода за радост в теб е породена от...?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan