За цената на футболистите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: За цената на футболистите

Мнениеот dreben23 » 08 сеп 2016 23:34

По цял ден за Роналдо и Бейл си мисля. Защо ми ги втикате непрекъснато тези, не са чак толкова добри според моите разбирания за футбола. Просто играят в добри отбори, а там е лесно. Футболисти като Алексис Санчес ме впечатляват повече, да, няма да има техните медийни успехи заради скромността си, но е по-комплексен с една дума по-добър и за него ще мисля по цял ден аз. Кво му е доброто пък на Гарет, головете му все след спринт. Е аз за леката атлетика си имам други идоли и там няма да може да се впише. Гарет Бейл не е в топ 150 на най-добрите играчи от моя списък, значи нищо особено не представлява. Иначе Алексис се доближава до тази цифра, но и той има да се труди още. :)

Цените са трагикомедия и зависят от това в кой отбор ще отидат. Неслучайно много отбори предлагат даден играч скъпо на конкуренцията в първенството си и по-евтино го дават в чужбина, за да ги откажат лошите от него.. Имаше сега един случай и в Арсенал, но не помня за кой играч ставаше въпрос, много трансфери, много нещо.. Като че ли беше за Мустафи, но се процедираше обратно- на Арсенал го предлагахме прилепите на тройна цена и те се и съгласиха, а на испански средняци на нормалната т.е. пазара зависи и цената изцяло от това в кой отбор отива играчът или не. От нищо друго. :)

[offtopic]И кой колко дължи на хулиганите от УЕФА може би! :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Футбол - Свят”