Ей, скоро ще вкарат Лудогорец в етапа директно от Групова фаза, аман от тези. Да се надяваме, че коефициента ще падне сегачка като ги набият Арсенал, Базел и ПСЖ. Срещу последните обаче си мисля, че имат най-големи шансове, Парижани не са страшни ако не си купят сериозен нападател. Базел в интерес на истината не съм им гледал състава, ама сигурно си имат приличен отбор. Лудогорец продължава да има сериозни проблеми при гостуванията и ако не измислят нещо, ще инкасират и доста голчета. В такъв случай изказванията за минава на групата са доста абсурдни, но във футболчето си има всякакви абсурди. Ще се опитам да го разкрия и този мач..

Съперниците им с изключение на Пилзен не бяха кой знае какво, а дори с тях имаха проблеми какво остава за по-зрелищни отбори като ПСЖ и Арсенал. Хубаво е да има самочувствие, ама изключително тежки мачове ги чакат. Ще е интересно и различно. Тази година се надявах да има по-сериозни неща в този турнир и повечко сериозни отбори, но едно над десет отбора не знам за какво и влязоха. и много от групите са доста слаби на първо четене. Продължавам да държа на мнението си, че групите на Арсенал и Лестър са най-интересните. След тях е тази на Монако. В някоя от другите групи може и двуцифрено изражение на резултат да имаме.