УЕФА оставя ШЛ открита за източноевропейските клубове.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Re: УЕФА оставя ШЛ открита за източноевропейските клубове.

Мнениеот mertezaker » 28 авг 2016 18:47

matador1 на 28 Авг 2016 01:44
Все по-малко шампиони за сметка на други отбори. Примерно... с какво Италия е заслужила 4 места като Испания, Англия и Германия? Няма никаква логика в това. Италианските отбори са ужасно слаби в момента.

Аз не знам кои са ти силните германски отбори?

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 28 авг 2016 19:20

Federer91 написа:
matador1 написа:Все по-малко шампиони за сметка на други отбори. Примерно... с какво Италия е заслужила 4 места като Испания, Англия и Германия? Няма никаква логика в това. Италианските отбори са ужасно слаби в момента.

Италия има почти същият коефициент, колкото и Англия и Германия и са много по-близо до топ 3 отколкото до 5-7 държави. А и тая реформа се прави превантивно за светите английски отбори, които едвам се спасиха миналия сезон от това да загубят отбор в ШЛ. От Уефа просто сега изключват всякаква такава възможност.

Глупости. Няма големи шансове Италия да измести Англия.
Да не говорим че уефа в повечето случаи е срещу епл

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Мнениеот Federer91 » 28 авг 2016 21:32

Alexx написа:
Federer91 написа:Глупости. Няма големи шансове Италия да измести Англия.
Да не говорим че уефа в повечето случаи е срещу епл

Първо се информирай. Точно миналия сезон си ги бяха минали до момента, в който Юве на два пъти се осраха (първо срещу Севиля и останаха втори в групата и после срещу Байерн, където си бяха спечелили мача) и Сити по някакво чудо стигнаха 1/2. Благодарение на това отново си останаха пред тях само с 2 точки. А също така и следващите 2 години Англия има да губи по 2 точки спрямо Италия, когато падат тези от предходни години, така че напълно реално си беше големите англета да си останат с 3 отбора за сезон или два. Но големите инвеститори явно се оплашиха, че ще паднат акциите на големите им играчки и натиснаха Уефа.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 28 авг 2016 22:46

Това как Италия ще задмине Англия го слушам от години. Имайки предвид че рядко имат повече от два отбора в ШЛ.
Инвесторите нищо не са натискали имайки предвид че вл е най печелившото първенство и нищо не може да го промени. Дори да имат три отбора в ШЛ

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 авг 2016 16:41

rebelheartous написа:
batmanlevski написа:и каква полза от това за България, като гледам какво ни е корумпирано първенството скоро български отбор няма да имаме нито в тази лига ,нито в която и да е !

Нали имаме в момента, какво мрънкаш.

Човекът каза "български" :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 29 авг 2016 17:19

Човека очевидно има комплекси.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 авг 2016 21:11

boabbb написа:
rebelheartous написа:
batmanlevski написа:и каква полза от това за България, като гледам какво ни е корумпирано първенството скоро български отбор няма да имаме нито в тази лига ,нито в която и да е !

Нали имаме в момента, какво мрънкаш.

Човекът каза "български" :!:

Много си прост, баце. :lol: ЦСКА-София (София) ще влезе някой светъл ден в ШЛ, ама тази за бездомниците и сиромасите. :mrgreen: :lol: Ах, колко е жалко да си духач на едно джудже-мутра. :mrgreen:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 авг 2016 23:46

Ей, скоро ще вкарат Лудогорец в етапа директно от Групова фаза, аман от тези. Да се надяваме, че коефициента ще падне сегачка като ги набият Арсенал, Базел и ПСЖ. Срещу последните обаче си мисля, че имат най-големи шансове, Парижани не са страшни ако не си купят сериозен нападател. Базел в интерес на истината не съм им гледал състава, ама сигурно си имат приличен отбор. Лудогорец продължава да има сериозни проблеми при гостуванията и ако не измислят нещо, ще инкасират и доста голчета. В такъв случай изказванията за минава на групата са доста абсурдни, но във футболчето си има всякакви абсурди. Ще се опитам да го разкрия и този мач.. :) Съперниците им с изключение на Пилзен не бяха кой знае какво, а дори с тях имаха проблеми какво остава за по-зрелищни отбори като ПСЖ и Арсенал. Хубаво е да има самочувствие, ама изключително тежки мачове ги чакат. Ще е интересно и различно. Тази година се надявах да има по-сериозни неща в този турнир и повечко сериозни отбори, но едно над десет отбора не знам за какво и влязоха. и много от групите са доста слаби на първо четене. Продължавам да държа на мнението си, че групите на Арсенал и Лестър са най-интересните. След тях е тази на Монако. В някоя от другите групи може и двуцифрено изражение на резултат да имаме. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

lans22
Контакти:

Мнениеот lans22 » 30 авг 2016 10:14

ВТРЕЩЕН СЪМ!
Това, че има управленци, дето съсипват играта от жажда ЗА ПАРИ И ИСКАТ ДА ИМА В "ШАМПИОНСКАТА ЛИГА" само мачове: Реал.Барселона по 100 пъти, че да си пълрнят джобовете и въртът далаверите - това, вервайте ми ГО РАЗБИРАМ!
Обаче, как така има ТЕХНИ КЛАКЬОРИ, КОИТО НИ УБЕЖДАВАТ В БЪЛГАРСКИ ФОРУМ, ЧЕ ТЕЗ ПРЕСТЪПНИЦИ НЕ УБИВАТ ИГРАТА И просто режат слабите отбори......ТОВА НЕ ГО РАЗБИРАМ.
Казвай им истината в очита на футболните педали в уефа. БОЙКОТ НА ШЛ! КЪСАЙ ТЕХНИ РЕКЛАМНИ МАТРЯЛИ, НЕ ИМ ГЛЕДАЙ РЕКБЛАМИТЕ, АКТИВНА СЪПРОТИВА!
Как така, питам аз, щи гледаме 300 пъти манчестър юнайтед-байерн В ЦИЕЛАТА ИЗТОЧНА ЕВРОПА, ШЕ СА НИ НАСТЪПИЛИ НА РЕГЛАМЕНТ, ГОРДОС, ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО И НИЕ ШЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА МИ СЕ МАЗНИМЕ!
Да им се мазни перуката, че СИ МУ ПЛАЩАТ!
Аз ше съ съпротивлявам. и ше си ги псувам.
УБИЙЦИ НА ФУТБОЛА И ПАРАЗИТИ.

Aleks_Ru

Мнениеот Aleks_Ru » 03 сеп 2016 22:02

Поредната идиотия на мафията УЕФА , която облагодетелства западно-европейските отбори и те вече имат 20 резервирани места в Суперлигата(това не е вечче ШЛ, не знам защо мафиотите от ЕФА я наричатр така)! Източно-европейските отбори са жестоко прецакани от мафията УЕФА от страх да не би някои от тях да отпаднат! Време да се създае Източно-европейска Лига, със сигурност ще е много по-интересна от измислената Суперлига(наречена ШЛ)!

Върни се в “Футбол - Свят”